icon

Bojnické kúpele s bábätkom. Chodí niekto?

domeenika
22. sep 2008

pekne ranko, uz nejaky cas sa chystam s malou do Bojnic na plavanie.. Nechodi nejaka mamina?

ivet100
22. sep 2008

Ahoj Domeenika,ja sa prave chystam aj s dvoma kamaratkami,ze by sme tiez zacali chodit do babylooku v kupeloch,bola som sa v minulosti par krat pozriet na toto plavanie a velmi sa mi to pacilo aj pristup pani Dusekovej,ktora to cele vedie.Chceli by sme zacat v oktorbri i ked ma mnohy odradzaju,ze to nie je v hodne,ked je uz vonku chladno a potom s tak rozohriatym babom ist von.Aky mas ty nazor? Nebojis sa pripadneho prechladnutia malej?

domeenika
autor
22. sep 2008

ahoj.. no je to na zamyslenie, ale ked maleho vysusis, poriadne oblecies a zababusis.. myslim ze sa to da.. dieta musi mat predsa nejaku imunitu.. ja som sa na to nebola pozriet, je taka moznost? prosim ta napis mi aspon co-to o tom.. nech si to viem predstavit.. financne je to ako?

macaeliska
22. sep 2008

Caute kocky. Ja mam tiez zaujem o plavanie s krpatou, ale bojim sa, ze je este moc mala. Ale vraj uz chodia s trojmesacnymi, tak by som isla aj ja skusit. Vy ste uz niektora boli?

blau
22. sep 2008

AHojte moja svagrina chodila a vrelo odporuca....Ale sa stalo, ze mala dostala zapal ladvin a bolo po kupani, tak to ma dost odradilo ☹ Ale druha svagrina je uz tiez prihlasena mame rovnako starych drobcov a ta sa na to velmi tesi 😎

ivet100
23. sep 2008

domeenika,ja som mala moznost vidiet ako plavanie funguje,pretoze zhodou okolnosti bolo predtym toto plavanie v Bojniciach v Hoteli Kaskada a tam som pracovala.Ale nie je problem si zavolat tej pani a dohodnut sa,ze by si sa chcela prist pozriet.Da sa pozriet aj na stranke www.babylook.sk tam je ohladom toho viac. Stoji to 1900,-Sk na 4 tyzdne a plava sa v utorok a stvrtok a myslim,ze dopoludnia.Ak by si chcela na tu pani kontakt,mozem ti ho poslat do IP.

macaeliska,co viem,tak plavat do kupelov sa chodi od 6 mesiacov,ale mozno su aj vynimky,akurat si myslim,ze je to zbytocne tak s malym babom,pretoze nie je este tak obratne ako starsie mimi,ale mozno sa tu ohlasi nejaka mamina,ktora bola aj s tak malym babetkom.

domeenika
autor
23. sep 2008

dakujem ivet100.. cislo z kupelov mam.. myslim ze foto postacuje a prihlasime sa. este sa ta spytm, nevies kedy zacina kurz?

zdenus
23. sep 2008

plavanie s detmi je super, ale voda v kupeloch ble, ble 😝 , macaeliska, tvoja eliska je este dost mala, vydrz do jari....a mimochodom, nie su nasi manzelia kolegovia ? 😉

ivet100
27. sep 2008

ahoj domeenika,kurz mi mal zacat nejako zaciatkom oktobra.

ivet100
27. sep 2008

....chcela som napisat by mal zacat 🙂

zzz
27. sep 2008

caute, my chodime od 4,5 mesiaca, a zatial bez problemov...ale chodime do nemocnice k tatiane....

plavanie je super, cim skor chodte...

flo24
29. sep 2011

Ahojte dá sa ešte plávať niekde v okolí Prievidze??? Ak áno dajte vedieť. Dakujem

luciapd1
1. okt 2011

Ja som chodila s malym este mynuly rok asi od 5tich mesiacoch do bojnic do nemocnice a velmi sa mu lubilo.Maly ma 2r. a teraz zacinam znova chodit nejak 11.ooktobra zacina novy kurz,tak sa uz tesime

duracelko
3. sep 2013

Romantický pobyt v Dudinciach v penzióne U Mlynárky pre 2 osoby/5 nocí. Relax v jednom z TOP WELLNESS centier na Slovensku s polpenziou pre 2 osoby: 5 x Ubytovanie v dvojlôžkovej izbe, polpenzia, so sladkým prekvapením pre dvoch za 259 €. Mám zlavnený kupon nemá niekto zaujem ?