icon

Kam sa chystáte s deťmi počas jarných prázdnin?

maddie1711
Dnes o 01:06

Kam sa chystáte s deťmi počas jarných prázdnin . Slovensko či zahraničie?

Strana
z4
anonym_7afd0c
Dnes o 05:26

@maddie1711 Madeira

anonym_5fd400
Dnes o 06:14

Nikam, budem v práci. Pobyty si nemôžeme ani dovoliť

anonym_f8c307
Dnes o 06:26

Tenerife

anonym_62abaa
Dnes o 06:26
@anonym_7afd0c

@maddie1711 Madeira

@anonym_7afd0c prosím ťa,akou spoločnosťou,my chceme v lete tak hľadám výhodný let

anonym_af7641
Dnes o 06:27

Juzny Cyprus

anonym_7afd0c
Dnes o 06:49
@anonym_62abaa

@anonym_7afd0c prosím ťa,akou spoločnosťou,my chceme v lete tak hľadám výhodný let

@anonym_62abaa wizz

lucik194
Dnes o 06:51

ostatne 3-4 roky sme boli lyžovať v AT. tento rok si AT nechávame na leto. kamosi viaceri idu smer gruzinsko

a0
Dnes o 07:42

Pár dní v BA, alebo KE (deti sa chcú previesť vlakom). Tento rok som zabudla na prázdniny 😅, tak som nestihla nič booknuť v dobrej cene. Minulý rok sme boli v Nórsku a predtým rok v Anglicku.

anonym_d577ad
Dnes o 07:52

@maddie1711 tak my nikam, iba k starým rodičom...ako čítam tu nik s peniazmi nemá problém, keď cez jarné prázdniny cestujú do zahraničia.

anonym_0d22f1
Dnes o 07:54
@anonym_d577ad

@maddie1711 tak my nikam, iba k starým rodičom...ako čítam tu nik s peniazmi nemá problém, keď cez jarné prázdniny cestujú do zahraničia.

@anonym_d577ad aj my sme chodievali, deti to milovali. Jarné prázdniny u starkých sú skvelý oddych. Prvý rok už nemáme ísť za kým.

anonym_eaea0b
Dnes o 07:54
@anonym_d577ad

@anonym_d577ad a potom tu budu vypisovat, ze koľko malo dostali energopomoc a nadávať na Fica, ako je všetko drahé. Ale po dovolenkách to bude behať stále. Nie, nezávidím, ale hlava mi toto fakt neberie.

anonym_93d174
Dnes o 08:09

My do Rima

anickaaa6aaa
Dnes o 08:16

Nikam. Budeme v práci. Syn bude rad že si pospí do obeda 😃

aurora33
Dnes o 08:22

@maddie1711 Francúzsko

martinkatinka
Dnes o 08:22

Nikam, konsolidujeme 😆😉

hopatko
Dnes o 08:23
@anonym_eaea0b

@anonym_d577ad a potom tu budu vypisovat, ze koľko malo dostali energopomoc a nadávať na Fica, ako je všetko drahé. Ale po dovolenkách to bude behať stále. Nie, nezávidím, ale hlava mi toto fakt neberie.

@anonym_eaea0b mat tvoje problemy a Pelleho plat...davaj bacha, z tolkej zavistlivosti clovek moze aj ochoriet
Pojdeme tradicne do Zakopaneho

henka123123
Dnes o 08:28

Do zakopaneho.snad bude este sneh

anonym_eaea0b
Dnes o 08:29
@hopatko

@anonym_eaea0b mat tvoje problemy a Pelleho plat...davaj bacha, z tolkej zavistlivosti clovek moze aj ochoriet

@hopatko trafená hus zagalala, ze? Ja som nikde nenapisala, ze niekomu závidím. Len potom tu ty a tebe podobne nevypisujte, ako je na SK zle a draho. Keby bolo, nebehali by ste každý voľný deň preč ako s nasolenou ritou. A len pre tvoju info, ja dokážem deťom spraviť pekný program aj v rámci rodiny a nemusím furt niekam loziť preč s tým, aby ho robil niekto iný za mna. Ale to ty jasne ze nepochpis.

hopatko
Dnes o 08:32
@anonym_eaea0b

@hopatko trafená hus zagalala, ze? Ja som nikde nenapisala, ze niekomu závidím. Len potom tu ty a tebe podobne nevypisujte, ako je na SK zle a draho. Keby bolo, nebehali by ste každý voľný deň preč ako s nasolenou ritou. A len pre tvoju info, ja dokážem deťom spraviť pekný program aj v rámci rodiny a nemusím furt niekam loziť preč s tým, aby ho robil niekto iný za mna. Ale to ty jasne ze nepochpis.

@anonym_eaea0b ja som sa ta na nic nepytala...hned mam krajsi den ak som nastvala nejaku ficovolicku lebo ideme s detmi na prazdniny 😎 ejha nedela jak oci

henka123123
Dnes o 08:34
@hopatko

@hopatko prosim ta mas aj nejake tipy na ubytko v zakopanom? Ideme tam prvykrat aj s detmi...chcela by som aj nejaku virivku alebo bazen pre nich.

tilly
Dnes o 08:37

Už tu presne takáto istá diskusia je...

michalkam
Dnes o 08:39
@anonym_eaea0b

@anonym_eaea0b akurát, že to, že chodíme do zahraničia sa vôbec nevylučuje s tým, že je na Slovensku zle a draho.

hopatko
Dnes o 08:41
@henka123123

@hopatko prosim ta mas aj nejake tipy na ubytko v zakopanom? Ideme tam prvykrat aj s detmi...chcela by som aj nejaku virivku alebo bazen pre nich.

@henka123123 ak bazen tak sme boli v Aparthotel Giewont, Hotel Belveder alebo Bachleda hotel Kasprowy. Ale poslednu dobu chodime uz len do samostanej chatky / domceku / apartmanu.

anjelok
Dnes o 08:42

Lyzovat do Jasnej.

anonym_af7641
Dnes o 08:43

Tak my na ten Cyprus ideme za 1264 eur 3 osoby. To sa zas netvárme že sme boháči.

anonym_4657e2

My pôjdeme niekam do južného Karibiku ešte uvidíme presne a druhú polovicu ešte chceme stihnúť poslednú lyžovačku niekde švajčiarske Alpy alebo francúzske ..uvidíme je to otvorene

tilly
@anonym_eaea0b

@anonym_eaea0b aaale závidíš, netvár sa, že nie.
Ja ti to napíšem inak. To, že je tu všetko drahé je fakt. A vieme to porovnať aj vďaka tým cestám do zahraničia. Keďže sme v zahraničí často, môžeme porovnávať, ako rástli ceny tam a ako tu. Že niekedy sme sa napr. vo Švajčiarsku, Holandsku a severských krajinách báli ísť aj do potravín, lebo to bolo drahé, ale už nám to nepríde také drahé a nie je to tým, že viac zarobíme, ale tým, že naše ceny sa približujú tým ich, niektoré ich preskočili...
Osobne budem šetriť inde a pri cestovaní budem rozmýšľať nad výdavkami, ale dovolenky si neodpustím.

tilly
Dnes o 08:48
@anonym_af7641

Tak my na ten Cyprus ideme za 1264 eur 3 osoby. To sa zas netvárme že sme boháči.

@anonym_af7641 nás vyšla kombinácia letecky Rím, dve noci v Ríme, rychlovlak do Benátok, dve noci v Benátkach a lietadlom domov 748 eur. Plus, čo vstupy a strava, rátam do 1200 sa zmestime, myslím, že to náš rozpočet prežije. Za lyžovačku by sme dali oveľa viac.

sulavikova
Dnes o 08:51

@maddie1711 Taliansko

Strana
z4