Kde sú v Mýte pod Ďumbierom asfaltky pre kočík?
Ahojte, poradíte prosím nejaké dobré asfaltky v okolí Mýta pod Ďumbierom, v peknej prírode, kde môžeme ísť s kočíkom?
Ahoj, na križovatke (rázcestie Mýto, pri hoteli Mýto) je asfaltka v chatovej oblasti Mlynná dolina. Krásna prechádzka tou ľavou cestou.
Potom až v Bystrej, prechádzka až na Tále. Tam je všade krásne.
Ahoj, na križovatke (rázcestie Mýto, pri hoteli Mýto) je asfaltka v chatovej oblasti Mlynná dolina. Krásna prechádzka tou ľavou cestou.
Potom až v Bystrej, prechádzka až na Tále. Tam je všade krásne.
@ika02 ešte mi napadlo, Jarabá. Ak ideš od Mýta, hneď na začiatku Jarabej je vpravo krásna cestička popri potôčiku, odporúčam.
mi este napadli, hore na Certovici a ideš smerom na Lišku, nie je to asfalt, ale cesta je to siroka a upravena, ziaden uzky turisticky chodnik ale zo zaciatku do kopca, potom rovina, ale krasna cesta, v zime sa tam bezkuje
zaparkujes a hned je chodnik
mi este napadli, hore na Certovici a ideš smerom na Lišku, nie je to asfalt, ale cesta je to siroka a upravena, ziaden uzky turisticky chodnik ale zo zaciatku do kopca, potom rovina, ale krasna cesta, v zime sa tam bezkuje
zaparkujes a hned je chodnik

nikde, myto pod dumbierom nema ani chodniky v dedine….
dobra asfaltka v prirode? v tej oblasti tato kombinacia nie je.akuratne v Brezne robia novu cyklotrasu.