Lacné ski passy, menej frekventované lyžiarske svahy
Ahojte kočky, prosim poradte mi lyziarske svahy, kde sa da lacnejsie lyzovat. Kludne aj take male alebo menej nezname. Dakujem pekne.
@petamich my sme tam boli od 29.12. do 2.1. a na spodnom svahu totálna kaša. v obci a okolí po snehu ani stopy (nadnesene). určite to nebolo vhodné na nejaké čarovné prechádzky, všade sucho, sneh len umelý v obci na svahu (kde sa 2.1. lyžovalo počas dňa asi 5 ľudí - kaša) a trošku snehu na hornom stredisku, ale tak v 1. tretine, maximálne v prvých 2 tretinách. dolu katastrofa. trčali už aj kamienky.
@petamich možno odvtedy tam napadol sneh, netuším, ale v tomto období to bola katastrofa. lyžovali sme 30.12. a potom sme už ani neriskovali. sanitka šla odtiaľ asi 2x denne, predpokladám, že ťažký sneh a niekto sa dorafal. alebo zrážka?
@panelacikova napadlo aj tam,.ale samozrejme ze aj u nich musi byt teplo, ale ak chce ist autorka este niekam teraz lyzovat, vela moznosti nie je.
@panelacikova uvidime 😵💫 my ideme 23.1. tak snad 🤞🏻 ale uz sme zazili posledny rok pred koronou, ze sa nedalo, ani vleky nepustali, tak sme sli na nakupy do Polska 🤷♀️😃
@petamich
Z Roháčov sme sa vrátili včera. Je tam celé Slovensko. Totálna masovka, rady všade! Kamoška čakala pre požičovňou a odstavovala ľudí, lebo už ani lyže nemali požičať. Svah bol včera ok len hore, dole to už bola totálna kaša. Ja som sa s dćerou sánkovala a za tie dve hodky, čo sme tam boli, okolo nás šli záchranári s dolámaným človekom presne 6x. To len tak pre info.

my chodime Rohace-Spalena velmi priaznive ceny, ubytovanie v chatkach hotela Tatrawest