Sánkovanie z Hrebienka do Smokovca
Prosím vás, chceli by sme to vyskúšať. Vyvezieme sa hore zubačkou, požiciame sane [je rozdiel v cene hore a dole?] a ideme? Netuším,ako to tam funguje, ale keďže je to sánkarská dráha, aj niekto kontroluje, na čom kto ide?Nie je to totiž to isté ako na spoločnom svahu, nerada by som, keby nás niekto zozadu zrámoval na tých nafukovacích nekontrolovateľných kolesách, ktoré sú teraz tak veľmi v móde. Ešte jedna otázka, je to strmé?Dá sa tam nabrať veľká rýchlosť? Aby som dobre nainštruovala deti. Ďakujem vám za info.
@mimanr ja som zažila že aj ľudia šli oproti sankam ako vyslap hore 🤷 nie je to ideálne na sánkovanie pokiaľ deti nevedia dobre ovládať sane. Je tam dosť zákrut
@mimanr ja som zažila že aj ľudia šli oproti sankam ako vyslap hore 🤷 nie je to ideálne na sánkovanie pokiaľ deti nevedia dobre ovládať sane. Je tam dosť zákrut
@mullerova46 aJ pre mna je to prilis velky adrenalin na sankovacku. Okrem toho, ze je tam vela zakrut, kedykolvek sa mozu objavit pesiaci slapajuci horeaj dole. Su aj lepsie miesta na sankovanie v Tatrach.
Tiež by som sa bála ísť na saniach po tej asfaltke dole. Lebo peší ľudia nechodia po lese, ale po tej asfaltke aj hore, aj dole.
@mimanr ja som bola asi pred 2 rokmi sánky sme si požičali hore cca 8 EUR to vtedy stalo a dole som sa pustila so synom na sánkach a bola to paráda aj pre mňa aj pre malého

@mimanr Sánky sa požičiavajú na jeden deň, cena je myslím 16€. Lístok na sánkovanie sa dá kúpiť na 1 jazdu, 2 hodiny, 4 hodiny, je ale len jednosmerný, teda ťa len vyvezie.
Nekontroluje to nikto.
My sme boli keď hustejšie snežilo, teda aj čerstvo napadaný mokrý sneh, ktorý sa lepil na sánky. Takže išlo to úplne zle. Teraz sa už na tom smejeme, ale môj muž hrešil celou cestou. Polovicu dráhy zišiel nakoniec pešo😂