Výlet na Chopok s dvojročným dieťaťom
Ahojte, mame moznost ist na jednu noc na kamennu chatu pod chopkom. S 2 rocnym dietatom. Isli by ste?
Áno, boli sme.
@lucia13022023 s dvojrocnym? Nadmorska vyska mu nevadila? Pacilo sa vam?
Prečo by mala vadit nadmorska výška? Veď to nie su Himalaje....
@barka1 ale predsa je to 2000m, este v takej vyske dieta nebolo, a nejde o pobyt na hodinu ale na noc. Ale celkovo som prekvapena z reakcii. Cakala som nieco ze nie som normalna a naco to tomu dietatu bude 😅
Tak hlavne snad ide o vás-dospelých. Tomu dietatu je to este stále viac-menej jedno. A je tam krásne, výhlady stoja za to.
2000m ozaj nic nie je. Nie je dovod mat obavy. Bála by som sa jedine blbeho pocasia.
No tak takých komentárov ze dieťa z toho nič nebude mať som čítala až až 🤣 dieťa nemá nič z dovolenky, dieťa nemá nič z výletu, dieťaťu je jedno ci ma oslavu prvého roka, dieťaťu je jedno ci dostane niečo pod stromček.. V podstate áno, ale ide aj o nás - rodičov. Nie je sa čoho báť, ak chcete, choďte.
Jasne, v tomto veku sme tam boli s dcérou, syn mal vtedy 5. Obaja to dali z rotundy až na vrchol po svojich. Tam to nie je veľmi hrôzostrašné. Na Rysy sme ich už v ten rok nebrali, až minulý rok, keď mali 10 a 13
Jasne, v tomto veku sme tam boli s dcérou, syn mal vtedy 5. Obaja to dali z rotundy až na vrchol po svojich. Tam to nie je veľmi hrôzostrašné. Na Rysy sme ich už v ten rok nebrali, až minulý rok, keď mali 10 a 13
@marhulka13 ale nespali ste na chate? Mne ide prave o ten dlhsi cas

Jasne, preco nie? Veď peso tam asi nepojdete, či?