Ako riešiť alergiu na vŕbu?
Zistili mi alergiu ma vrbu. Sused ma obrovsku vrbu. Poziadali by ste ho, aby ju vyrubal ?
Ja pravdepodobne nie. To, že sused vyrúbe jeden strom nerieši alergiu ako takú. Stačí, že sa budú ďalšie stromy nachádzať v okruhu x kilometrov. Píšem to z pohľadu alergika, čiže viem čo je to mať alergiu.
@anonym_autor Presne ako napísal wolf. Ak by aj sused tú vŕbu vyrúbal, ty sa alergie nezbavíš. Alergiu ti nespôsobuje jeden strom, ten susedov.
Ty by si si mal alergiu držať pod uzdou - užívať v sezóne lieky, ktoré ti pomôžu. Ja beriem počas mojej sezóny Fixit.
Mám alergiu na vŕby, topole, liesky a mnoho ďalších. Podľa tvojej úvahy by som mohla chodiť po obšírnom okolí a žiadať každého aby vyrúbal liesku atď, či? Tí ľudia kúpili a posadili .a starali sa o ne a len tak pre dve pekné oči všetky vyrúbať?

Za mna dost diskutabilne. Mozno by som mu oznamila ze mam alergiu ci nahodiu sa nechysta zbavit tej vrby, ale asi by som ho neziadala. Ja mam alergiu na vysoke travy. Tiez nemozem teraz kazdeho vsade ziadat aby mal vsetko pokosene. Ale tak zas za opytanie asi nic nedas.