icon

Ragwizax spôsobuje svrbenie uší a opuch pier?

simona825
11. apr 2026

Svrbeli vas usi alebo opuch pier?

simsalabim
11. apr 2026

@simona825 ano, usi, pod jazykom tiez, treba znizit davku. Ja ale uzivam kvapky Staloral, tie sa dobre davkuju.

simona825
autor
11. apr 2026
@simsalabim

@simona825 ano, usi, pod jazykom tiez, treba znizit davku. Ja ale uzivam kvapky Staloral, tie sa dobre davkuju.

@simsalabim ahoj, a mas skusenost s gaqwizax? Dcera uziva staloral na roztoce, ma tri krat tyzdenne 4 streky a je ok. Ale syn dostal na ambroziu ragwizax a teraz ma pol tabletky denne a svrbia ho usi a neviem ako to mam riesit, ked mal celu tabletku aj spodna pera opuchla, a kedy beries staloral a kedy antihistaminika? Casovo? A ako dlho uz uzivas? Pomaha to? Ake sk mala prejavy?

simsalabim
11. apr 2026
@simona825

@simsalabim ahoj, a mas skusenost s gaqwizax? Dcera uziva staloral na roztoce, ma tri krat tyzdenne 4 streky a je ok. Ale syn dostal na ambroziu ragwizax a teraz ma pol tabletky denne a svrbia ho usi a neviem ako to mam riesit, ked mal celu tabletku aj spodna pera opuchla, a kedy beries staloral a kedy antihistaminika? Casovo? A ako dlho uz uzivas? Pomaha to? Ake sk mala prejavy?

@simona825 nue, iba so Staloralom. Moja dr vravela, ze ho preferuje kvoli tomu, ze sa davka velmi lahko prisposobi pacientovi. Mne velmi zmiernili priznaky - v case kvitnutia som mala problem dychat, dusila som sa, z nosa mi tieklo, oci ma sialene svrbeli, napriek liekom. Prvy rok liecby dom zvladla 1 kvapku, druhy 1-2, treti 3. Teraz zacinam 4.rok, zrejme posledny. Vysledky som videla uz v 1.rok. Na tvojom mieste oznamim dr, aku ma reakciu a nech ona odporuci, co dalej. Staliral uzivam rano nalacno a potom antihistaminika - niekedy po prehltnuti Staloralu a niekedy aj polhodinu neskor - podla toho, ako velmi som rano ako zombie.