Bradavica na nohe
natierat tea tree olejom s manukou, po cca 2 tyzdnoch by mala scerniet, vyschnut a odpadnut sama. Dr. to vypali a to vlastne tiez vyschne a odpadne, ale netreba cakat 2 tyzdne
@ena88 písala som vám správu
@skrinkaminka prosim napiste spravu aj mne mam ten isty problem,dakujem
@skrinkaminka dakujem
@zuzkamargit dakujem za radu
@stuplicek33 juuj keby u nas normalnej koznej bolo 😣😞musim s tým niekam zbehnúť..dakujem .
@ena88 naša by to len rezala, a tak som si povedala dosť a hladala aleternatívu a vyplatilo sa :D
@renattka24 baby ahojte priatel ma bradavice na nohe na prste podla mna uz ich tam ma 10000😀 nepomaha nic ani hliva ani colodium ani duofilm ktory teraz davam ani cesnak ani ocot citrón nic bol s tym u kožného kedze je športovec nemoze si to dat teraz vypáliť az v maju ja uz som zúfalá !!!!!!!
@kristin10 pytajte Verumal.. Ten vam zarucene pomoze. Kozna nepredpisala? My sme skusili vsteko co si pisala a az Verumal pomohol do tyzdna sa spravili chrasty a odlupili sa potom.
@renattka24 dakujem vyskusam
@kristin10 presne,umelá tráva a tie smradľavé kopačky🤣katastrofa...
ideme skúsiť ten verumal ako odporučila @renattka24
@metoyou4 urcite vyskusajte a uvidite ze pomoze. Este inak sa da kupit aj taka zamrazovacia vecicka na doma. Odfotim vam to. Ja som objednala cez internet.
@renattka24 poprosím
@metoyou4 paci sa. Skuste aj toto mne sa zda ze aj toto pomohlo. Nebojte sa pritlacit a mo by sa to zasusit pekne. A plus ten Verumal.
@renattka24 dakujem veľmi pekne za radu 😘
Verumal urcite na 100% zaberieeeee...zan dam ruku do ohna

@ena88 ja by som s tym radsej zasla ku koznej. Ja som bola tiez s dcerou, jej sa zacali tvorit na rukach a dala jej aj tabl. na podporu imunity a aby sa jej viac nerozsirovali. Ono, 1je nad kozou a ďalšie pod. Takze radsej by som zasla za odbornikom, co ten povie