Chlorella - nežiadúce účinky
Ahojte zacala som uzivat chlorellu zo zelenym jacmenom a asi po 3ch dnoch chodim iba raz na wc aj to nieje nic moc a navyse mam zapchu co nedava zmysel, kedze chlorella ma robit opak teda mala bysom hnackovat mate stym skusenosti niekto?
@dajana40 treba začať postupne,nepises koľko tabliet,alebo máš práškové..tiež sa neodporúča brať zároveň riasu aj jačmeň úplnému začiatočníkov,jednym pomaly začni a takisto pomaly po čase pridaj druhé,resp.striedaj napr.3mesacne kúry.Pri týchto zelených potravinách ale musíš veľa piť..možno aj tam je problém.
V prvom rade treba pit vela vody. My papame vo velkom vsetci chlorellu a ja aj jacmen a nestalo sa mi este, ze by som hnackovala alebo mala zapchu. Ked aj pri chorobe dam detom toho viac, tak som v tomto nezaregistrovala ziadnu zmenu
Nonam tablety chlirellu a prasok jacnen ok tak skusim vysadit jacnen chlorellu pridawala dom 3 tbl anpo tyzdni 5
Prikláňam sa k názoru, že treba piť viac vody. Je to koncentrovaná vláknina takže všetko "stiahne" aj s vodou 😉
Ok este mam dotaz myslite si, ze moze sposobit aj mykozu? Lebo som uz nemala mykozu ani nepametam a odrazu orave tersz mam mykozu newem cito stym suvisim alebo nie
Prosím vás pri užívaní ste mali nejaké bolesti kŕče v bruchu? Ja som začala užívať a mam kŕče v bruchu. Je to normálne?
@janula2511 hm tu nepoznam…my uzivame po zlych skusenostiach uz 4r iba green ways chlorellu aj jacmen.
Ono je to vzdy daka zmena ked clovek zacne uzivat podporu do organizmu ;) je to proces cistenia sa co je dobre.
Ale nie je dobre si davat nieco co sa tvari ako pomocnik a ma v sebe chemiu a farbiva,tak by som navrhla nastudovat si zlozenie

@dajana40 Neviem odkiaľ berieš info, že máš po chlorelle hnačkovať.