Čo najlepšie posilní imunitu dieťaťa?
Uz sme zúfalí... Syn má 5r a býva veľmi veľmi často chorý, väčšinou nádcha, chrípka, velmi často aj zápal mandlí... Riešime aj imunitu,ale kým sa dostaneme ku imunologovi, viete mi prosím poradiť, niečo fakt účinné na podporu jeho imunity? Už jedol kúru imunoglukanu, Mal aj tri pixle IMMUNO kids od Medveďa, este dávnejšie sme skúšali aj draciu krv a čisto len vitamin C, nič mu nezabralo, neznizila sa chorobnosť, proste večne je chorý..
Čerstvý vzduch, domáce ovocie zelenina
@sisska96 ďakujem za radu, bohužiaľ toto nám už dnes nestačí....
Plavanie a potom sauna. Fakt to pomáha
@anonym_autor protizápalová strava.
Imunitu posilní domáci kefír z tibetskej huby, domáca kvasená kapusta, kostný vývar, kurací vývar, hovädzie mäso, vajcia z domáceho chovu, bio ovocie a zelenina s vyšším obsahom viamínu C, omega3... Obmedzte cukor, biele a sladké pečivo, spracované potraviny... Doplnky stravy, vitamíny... vôbec nepomôžu, ak nemá zdravú stravu, psychickú pohodu, dostatok spánku, čerstvý vzduch... 80% imunity je v črevách.
Aj moj 6 rocny, doktorka orl usudila ze treba vybrat mandlu nosnu, 20.2 ideme konecne.
Aj moj 6 rocny, doktorka orl usudila ze treba vybrat mandlu nosnu, 20.2 ideme konecne.
@anonym_a014c4 ten vas máva aj caste anginy?
Doplniť vitamíny, hlavne C v čo najvyššej možnej forme a zinok.
@sisska96 a odkial ma mat v zime domacu zeleninu a ovocie, navyse, ak zije v panelaku? My uz mame aj domace jablcka bio pohnite...
@anonym_autor ja mam skusenost s produktami Mycomedica, napriklad Draci sirup. Uz ich vyrabaju aj viac druhov. Popozeraj. A v case akutneho ochorenia, Lactoferrin, dlhodobo D vitamin, lipozomalny C vitamin a rybi olej.
no ono fakt treba doplnat do cecko, decko pravidelne v tomto obdobi. a mozno zacat troska otuzovat 🙏
Na Cčko by som sa bars nespoliehal, akurát som čítal možno dva týždne dozadu, že s tým Cčkom sa to preceňuje a aj tak väčšinu z neho vyšikáš.
Skús betaglukan, alebo na predpis imunologa IMUNOR, zo mňa to spravilo imunitný štít...
Nezabudnúť, že imunta sa buduje stykom s patogénmi, nie držaním v sterilnej bubline.
Doplniť vitamíny, hlavne C v čo najvyššej možnej forme a zinok.
@pielka opatrne s takýmito radami. Veľa Céčka v tabletkách môže dieťaťu poškodiť črevnú výstelku, oslabiť imunitu a spôsobiť kožné problémy suchú pokožku, žihľavku, ekzém... vitamín C je zdravšie dopĺňať v ovocí a zelenine s inými živinami.
@anonym_autor nam pomohlo vybrať mandle
@anonym_autor nam pomohlo vybrať mandle
@fiafia len nosnu mandlu alebo aj krčné mandle ste vyberali?