Máte skúsenosti s éterickými olejmi proti nočnému kašľu u detí?
Máte skúsenosti s olejmi proti nočnému kašľu u detí,čo pomáha?
tak vieš, každému pomáha niečo iné..musíš len skúsiť..ja som mala aj oleje od dottery, aj spomínanú tymiánovú masť z just a nič..museli sme dať vybrať nosné mandle a potom bolo lepšie a musela z toho aj vyrásť no..aj inhalátor sme kúpili, všeličo možné..musíš len skúsiť..
tak vieš, každému pomáha niečo iné..musíš len skúsiť..ja som mala aj oleje od dottery, aj spomínanú tymiánovú masť z just a nič..museli sme dať vybrať nosné mandle a potom bolo lepšie a musela z toho aj vyrásť no..aj inhalátor sme kúpili, všeličo možné..musíš len skúsiť..
@zuzacka16 syn má 2r7 mes a už 2 tyzdne kašeľ..hlavne v noci..
@siskaa86 a cez deň je ako na tom? je po chorobe? niekedy ten kašeľ ešte dlho trvá po chorobe..nemôže mať aj reflux? ma napadlo ak len v noci..neviem, čo tomu predchádzalo, či bol chorý alebo čo..
@zuzacka16 cca pred 2 týždňami začal byť zachripnuty to mu prešlo ale začal kašľať,sopel mu neutiekol skôr zatekalo cez deň si odkasle ale v noci sa začne akoby dusiť a potom ho napne..je to vyčerpávajúce aj pre mňa mám týždeň pred pôrodom
Dávam mu všetko možné aj vitamíny aj inhalacie aj prírodný sirup
U dr sme boli v pondelok a to ho počúvala a že ok
@zuzacka16 cca pred 2 týždňami začal byť zachripnuty to mu prešlo ale začal kašľať,sopel mu neutiekol skôr zatekalo cez deň si odkasle ale v noci sa začne akoby dusiť a potom ho napne..je to vyčerpávajúce aj pre mňa mám týždeň pred pôrodom
Dávam mu všetko možné aj vitamíny aj inhalacie aj prírodný sirup
U dr sme boli v pondelok a to ho počúvala a že ok
@siskaa86 aha takže mal zadné sople, z toho zachrípnutie, chápem..tak na noc treba dať antihistaminikum, aby sa vyspal a aj ty..cez deň niečo na vykašlanie a v noci na utlmenie 😉
@siskaa86 Píšeš, že dieťa kašle v noci, čiže sa zameraj najmä na režimové opatrenia (vlhkosť vzduchu, teplota do 20°C, vyvýšené spanie, hygiena nosa). Aromaterapiu pri dieťati neodporúčam v spánku. Ja zvyknem dcére izbu vyvetrať, na 20 minut pustím difuzer, vypnem a ide spat. Ak sa jej v noci zle dýcha, tak ho pustím na 10-15 minút a vypínam. Na úľavu od kašľa, či upchateho nosa môžeš dat eukalyptus (radiata, iný nie), borovicu alebo iný ihličnan.
@siskaa86 Píšeš, že dieťa kašle v noci, čiže sa zameraj najmä na režimové opatrenia (vlhkosť vzduchu, teplota do 20°C, vyvýšené spanie, hygiena nosa). Aromaterapiu pri dieťati neodporúčam v spánku. Ja zvyknem dcére izbu vyvetrať, na 20 minut pustím difuzer, vypnem a ide spat. Ak sa jej v noci zle dýcha, tak ho pustím na 10-15 minút a vypínam. Na úľavu od kašľa, či upchateho nosa môžeš dat eukalyptus (radiata, iný nie), borovicu alebo iný ihličnan.
@zuzacka16 Presne. Moja dcéra aktuálne užíva po dllllhej dobe antibiotiká, lebo kaslala 3 týždne a napokon jej vyšiel masívne premnožený streptokok. Kašle doslova celá škôlka
@mima172 to všetko je,v izbe máme zima vyššie ho dávam,aj ten sirup tussirex ,ale aj tak po 2 hod ho začne drhnut
@mima172 najviac sa bojím čo po pôrode s novorodencom pri ňom..
@mima172 to všetko je,v izbe máme zima vyššie ho dávam,aj ten sirup tussirex ,ale aj tak po 2 hod ho začne drhnut
@siskaa86 A počuješ to ako mokrý kašeľ alebo ho dusí nasucho?
Inak, z druhého súdka - moja dcéra je alergička a alergia na roztoče sa u nej prejavovala práve ako nočné dusivé kašľanie.
@siskaa86 A počuješ to ako mokrý kašeľ alebo ho dusí nasucho?
Inak, z druhého súdka - moja dcéra je alergička a alergia na roztoče sa u nej prejavovala práve ako nočné dusivé kašľanie.
@mima172 skôr asi namokto lebo počuť mu tie hlieny hrkotat a potom ho napne.,a cez deň keď ho napne aj vypluje hlien
Cez deň ti nekasle?

@siskaa86 tymianova mast bud kupis v dr.max alebo z justu.