icon

Pomohol vašim deťom Narosan s jedením?

tamara214
Včera o 16:15

Ahojte mamky
Aké máte skúsenosti z narosanom ? Pomohol vašim drobcom aj z jedením ? Moja 22 mesačná dcerá má problém z jedením. Je dojčená ale maximálne čo zje je polievka občas jogurt ale žiadne mäso ☹️ je často chorá minimálne raz v mesiaci a tento krát je po 2 týždňoch chorá znova 😔 uvažujem že začneme používať narosan.

anonym_80a911
Včera o 16:46

Nič nepomohlo. Jedine puberta. Natrápili sme sa tiež dosť a po rokoch som nato prišla že úplne zbytočne.
Ešte vyskúšaj Peritol - na predpis.

anonym_86d19c
Včera o 17:13

@tamara214 nasmu 20m pomohol Equazen sirup! Aj na vyvoj psychomotoricky plus priberanie, odporuceny nam.bol kvoli slabej imunite, uz je lepsie aj to

tamara214
autor
Včera o 17:22
@anonym_86d19c

@tamara214 nasmu 20m pomohol Equazen sirup! Aj na vyvoj psychomotoricky plus priberanie, odporuceny nam.bol kvoli slabej imunite, uz je lepsie aj to

@anonym_86d19c Tak mojej priberať netreba na nej fakt nevidno žeby jej niečo chýbalo má približne 11-12kg

danielahamar
Včera o 18:43

To je železo 🙄, ak chcete aby dieťa jedlo, tak bkomplex skuste

henrieta173
Včera o 18:54

moje deti, otec a aj ja, keď sme to užívali, tak sme aj pribrali...sú tam vit. sk. B + železo+ iné, odporúčam

tamara214
autor
Včera o 19:16
@henrieta173

moje deti, otec a aj ja, keď sme to užívali, tak sme aj pribrali...sú tam vit. sk. B + železo+ iné, odporúčam

@henrieta173 Ďakujem