Priepor korenistý, známy ako kava-kava
Kava Kava Skúšali ste? Pomohlo?
@lukbe na ukludnenie, nespavosť, depresiu
@anonym_autor Kava na nespavost? Vsak kofein praveze podporuje nespavost
@anonym_autor Kava na nespavost? Vsak kofein praveze podporuje nespavost
@anonym_0223de nepíšem "káva" ale rastlina "kava kava" (vo forme prášku, tabliet...)
@anonym_autor ty máš problém s vyjadrovaním, či čo?
@lukbe a ty asi s čítaním. Kde píšem o káve????
Priepor korenistý sa to asi volá, čiže kava kava
Priepor korenistý sa to asi volá, čiže kava kava
@anonym_autor tak sa vyjadruj presnejsie... Urcite si taketo reakcie cakala a teraz sa robis mudra.
@anonym_autor tak sa vyjadruj presnejsie... Urcite si taketo reakcie cakala a teraz sa robis mudra.
@anonym_0223de nečakala, nevedela som iný názov, musela som googlit. Každý to pozná ako kava kava.
@anonym_0223de nečakala, nevedela som iný názov, musela som googlit. Každý to pozná ako kava kava.
@anonym_autor tak si mala googlit a dat sem aj nejake presne info, co mas na mysli.
@anonym_autor ja som napoj z koreña rastliny kava kava pila na Fiji, ale netusim, ci je to to iste, o com pises ty. Tam to piju ritualne, a niektori miestni dokonca kazdy deñ, a ano, posobi to relaxacne...
Teraz googlim a je to ono. Fici na tom cely juzny Pacifik.....
@anonym_autor ja som napoj z koreña rastliny kava kava pila na Fiji, ale netusim, ci je to to iste, o com pises ty. Tam to piju ritualne, a niektori miestni dokonca kazdy deñ, a ano, posobi to relaxacne...
@tenerifka a pila si to viackrát? Či to treba dlhšie užívať aby to malo účinky?
@tenerifka a pila si to viackrát? Či to treba dlhšie užívať aby to malo účinky?
@anonym_autor pila som to niekolkokrat, tam sa to robi v takom velkom kotliku ako ritual, posadali sme si okolo a rozpravali sa. Ja som si v prvy deñ dala len 1 davku (miska z kokosveho orecha) , dcera 3, ale boli tam dve mlade Japonky, ktore vypili 8, a nic im nebolo, len boli viac uvolnene. Na kazdeho to posobi inak, ja mam pred tymito vecami respekt a nechcela som pokusat, aby mi nebolo zle, lebo aj celkovo na lieky reagujem okamzite a staci mi detska davka....
@anonym_autor pila som to niekolkokrat, tam sa to robi v takom velkom kotliku ako ritual, posadali sme si okolo a rozpravali sa. Ja som si v prvy deñ dala len 1 davku (miska z kokosveho orecha) , dcera 3, ale boli tam dve mlade Japonky, ktore vypili 8, a nic im nebolo, len boli viac uvolnene. Na kazdeho to posobi inak, ja mam pred tymito vecami respekt a nechcela som pokusat, aby mi nebolo zle, lebo aj celkovo na lieky reagujem okamzite a staci mi detska davka....
@tenerifka ďakujem. Idem to skúsiť užívať.

?