icon

Prírodné prostriedky na kyselinu v ústach a zápchu

28. nov 2025

Neviete o niečom prírodnom na kyselinu v ústach? mám k tomu aj zápchu Ďakujem.

anonym_a4a92f
28. nov 2025

@anonym_autor treba komplet zmenit stravovanie a zivotospravu. Nezdravo sa stravujes.

anonym_32f870
4. dec 2025

@anonym_autor zápchu okrem klasiky (vláknina, sušené slivky, figy a pod.) rýchlo pomôže epsomska soľ. Dostaneš do tela zároveň magnezium. Z dlhodobého hľadiska riešiť stravovanie.

adrianna23
4. dec 2025

Ja môžem len odporučiť.. kokosový olej. Treba si o tom prečítať.

0327850788
Odpoveď bola odstránená
anonym_a3d76b
22. dec 2025

@anonym_autor ako prvá pomoc za lyžičku sóda bikarbóny, probiotiká, čo najviac kefír, acidko, kapusta, b vitamíny.Ns zápchu ovsené kaše, ľanové semienka podrvene, glycerinovy cipok a zmeniť stravu čo najmenej sladkého
Zaha môže spôsobiť aj zápal žalúdka pažeráka, keď ta kyselina polepta sliznicu dlhodobo
Ak to máš dlhšie išla by som na gastro

autor
22. dec 2025
@anonym_a3d76b

@anonym_autor ako prvá pomoc za lyžičku sóda bikarbóny, probiotiká, čo najviac kefír, acidko, kapusta, b vitamíny.Ns zápchu ovsené kaše, ľanové semienka podrvene, glycerinovy cipok a zmeniť stravu čo najmenej sladkého
Zaha môže spôsobiť aj zápal žalúdka pažeráka, keď ta kyselina polepta sliznicu dlhodobo
Ak to máš dlhšie išla by som na gastro

@anonym_a3d76b Ďakujem. Bola som na gastro na hadicu. Slaby zapal pažeraka, mam lieky. Nemožem kavu, čokoladu, matu, a jem max 3 hodiny pred spanim. A mam aj zapchu jem jablka banany ovsene ryžove kaše. O mesiac mám kontrolu