Prírodné prostriedky na kyselinu v ústach a zápchu
Neviete o niečom prírodnom na kyselinu v ústach? mám k tomu aj zápchu Ďakujem.
@anonym_autor zápchu okrem klasiky (vláknina, sušené slivky, figy a pod.) rýchlo pomôže epsomska soľ. Dostaneš do tela zároveň magnezium. Z dlhodobého hľadiska riešiť stravovanie.
Ja môžem len odporučiť.. kokosový olej. Treba si o tom prečítať.
@anonym_autor ako prvá pomoc za lyžičku sóda bikarbóny, probiotiká, čo najviac kefír, acidko, kapusta, b vitamíny.Ns zápchu ovsené kaše, ľanové semienka podrvene, glycerinovy cipok a zmeniť stravu čo najmenej sladkého
Zaha môže spôsobiť aj zápal žalúdka pažeráka, keď ta kyselina polepta sliznicu dlhodobo
Ak to máš dlhšie išla by som na gastro
@anonym_autor ako prvá pomoc za lyžičku sóda bikarbóny, probiotiká, čo najviac kefír, acidko, kapusta, b vitamíny.Ns zápchu ovsené kaše, ľanové semienka podrvene, glycerinovy cipok a zmeniť stravu čo najmenej sladkého
Zaha môže spôsobiť aj zápal žalúdka pažeráka, keď ta kyselina polepta sliznicu dlhodobo
Ak to máš dlhšie išla by som na gastro
@anonym_a3d76b Ďakujem. Bola som na gastro na hadicu. Slaby zapal pažeraka, mam lieky. Nemožem kavu, čokoladu, matu, a jem max 3 hodiny pred spanim. A mam aj zapchu jem jablka banany ovsene ryžove kaše. O mesiac mám kontrolu

@anonym_autor treba komplet zmenit stravovanie a zivotospravu. Nezdravo sa stravujes.