icon

Je senný čaj účinný pri zápche?

michaela404
Včera o 15:42

Ahojte mate skusenosti zo sennym čajom na zapchu chcem to vyskusat lebo prirodne veci mi nepomahaju

anonym_4f3475
Včera o 15:54

Prvýkrát som spravila slabší a nemal žiaden účinok. Potom som nechala lúhovať dlhšie. Odporúčam piť večer predtým, keď budeš druhý deň aspoň dopoludnia doma. Mne spôsobuje dosť kŕče, ale teda funguje.

kvoli
Včera o 16:02

Aj u nás funguje

michaela404
autor
Včera o 16:26
@kvoli

Aj u nás funguje

@kvoli a urobili ste si ho len raz a hned zaucinkoval

michaela404
autor
Včera o 16:26
@anonym_4f3475

Prvýkrát som spravila slabší a nemal žiaden účinok. Potom som nechala lúhovať dlhšie. Odporúčam piť večer predtým, keď budeš druhý deň aspoň dopoludnia doma. Mne spôsobuje dosť kŕče, ale teda funguje.

@anonym_4f3475 ako dlho ste nehali luhovat

cacianka
Včera o 16:30

Veď list senny je prírodný !?!

michaela404
autor
Včera o 16:43
@cacianka

Veď list senny je prírodný !?!

@cacianka vam pomohol

cacianka
Včera o 16:55
@michaela404

@cacianka vam pomohol

@michaela404 áno, raz veľmi búrlivo, lebo som mala veľký problém, tak som si spravila silný odvar.
Potom som si dávala pozor a užívala opatrne
Dávkovanie si nepamätám, bolo to veľmi dávno. Riešim radšej preventívne a keď je raz za rok problém, dám guttalax / regulax

michaela404
autor
Včera o 17:07
@cacianka

@michaela404 áno, raz veľmi búrlivo, lebo som mala veľký problém, tak som si spravila silný odvar.
Potom som si dávala pozor a užívala opatrne
Dávkovanie si nepamätám, bolo to veľmi dávno. Riešim radšej preventívne a keď je raz za rok problém, dám guttalax / regulax

@cacianka ako silny odvar a na druhy den ste mala uz normalnu stolicu

kvoli
Včera o 17:58
@michaela404

@kvoli a urobili ste si ho len raz a hned zaucinkoval

@michaela404 ja osobne mám také trávenie, ze mne ucinkoval asi do 2 h od vypitia a luhovala som dlhsie, prvýkrát opatrne asi 5 min. a druhýkrát som zabudla vybrať tak dostal vo vode az do vychladnutiaa vtedy bol efekt ryhlejsi a silnejší nez som potrebovala. Ale to je také z môjho pohľadu emergency riešenie, na ' každodenné' pouzitie nam zabera najma nastruhana mrkva a velmi vela tekutín ale naozaj veľa

michaela404
autor
Včera o 18:17
@kvoli

@michaela404 ja osobne mám také trávenie, ze mne ucinkoval asi do 2 h od vypitia a luhovala som dlhsie, prvýkrát opatrne asi 5 min. a druhýkrát som zabudla vybrať tak dostal vo vode az do vychladnutiaa vtedy bol efekt ryhlejsi a silnejší nez som potrebovala. Ale to je také z môjho pohľadu emergency riešenie, na ' každodenné' pouzitie nam zabera najma nastruhana mrkva a velmi vela tekutín ale naozaj veľa

@kvoli dakujem

anonym_681e6e
Včera o 19:30

Skus caj z lekarne Krušinovy caj. Je to bylinka a pomaha.