icon

Konvičkovanie pri nádche

17. feb 2026

Robite konvickovanie pri nadche? Ja som sa vcera pomylila a preplachla som si nos prevarenou vodou, ale uz izbovej teploty. Az potom som si uvedomila, ze ta voda ma mat telesnu teplotu, ze bola studena. Dnes ma pobolieva hlava.."neporadilo" sa niekomu daco podobne? Ci mi ta studena voda mohla spravit priblem.

anonym_2666b5
17. feb 2026

Nikdy sa ti do nosa nedostala voda? Kupko? Jazero, more?
Hlava tá najskôr boli z nadchy, únavy

domka222
17. feb 2026

Hlavne sa nemá konvičkovať v akútnej fáze nádchy.

autor
17. feb 2026
@domka222

Hlavne sa nemá konvičkovať v akútnej fáze nádchy.

@domka222 to som nevedela, preco?

mullerova46
17. feb 2026

@anonym_autor nemala by teplota robiť problém. Skôr pri fúkani sa nedostala voda niekam inam. Mne sa zapaľujú dutiny sem tam z konvickovania. Kvôli silnému fukaniu alebo nejakej baktérií ktorú si zanesiem. Používam na liečbu sinupret acut

autor
17. feb 2026
@anonym_2666b5

Nikdy sa ti do nosa nedostala voda? Kupko? Jazero, more?
Hlava tá najskôr boli z nadchy, únavy

@anonym_2666b5 ano ale zase nie tolko, ako ked si to prelejem celou konvickou

autor
17. feb 2026
@mullerova46

@anonym_autor nemala by teplota robiť problém. Skôr pri fúkani sa nedostala voda niekam inam. Mne sa zapaľujú dutiny sem tam z konvickovania. Kvôli silnému fukaniu alebo nejakej baktérií ktorú si zanesiem. Používam na liečbu sinupret acut

@mullerova46 ako sa ti potom prejavuju zapalene dutiny? Ja som nikdy nemala problemy sbdutinami, zato moj muz ten sa hned stazuje ze si citi dutiny

zuzinabila
17. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mozu sa ti v dutinach rozsirit bakterie.

lukbe
17. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor aj kvôli ušiam.

kp7333
17. feb 2026

Zrejme si si zaniesla nadchu vyssie do dutin. Daj si nieco na odpuchnutie dutin - napr. Paralen grip alebo nurofen grip.

mullerova46
17. feb 2026
@anonym_autor

@mullerova46 ako sa ti potom prejavuju zapalene dutiny? Ja som nikdy nemala problemy sbdutinami, zato moj muz ten sa hned stazuje ze si citi dutiny

@anonym_autor boli ma medzi očami čelo a keď prudko vstanem alebo sa predklonim tak ma zabolí hlava