Konvičkovanie pri nádche
Robite konvickovanie pri nadche? Ja som sa vcera pomylila a preplachla som si nos prevarenou vodou, ale uz izbovej teploty. Az potom som si uvedomila, ze ta voda ma mat telesnu teplotu, ze bola studena. Dnes ma pobolieva hlava.."neporadilo" sa niekomu daco podobne? Ci mi ta studena voda mohla spravit priblem.
Hlavne sa nemá konvičkovať v akútnej fáze nádchy.
Hlavne sa nemá konvičkovať v akútnej fáze nádchy.
@domka222 to som nevedela, preco?
@anonym_autor nemala by teplota robiť problém. Skôr pri fúkani sa nedostala voda niekam inam. Mne sa zapaľujú dutiny sem tam z konvickovania. Kvôli silnému fukaniu alebo nejakej baktérií ktorú si zanesiem. Používam na liečbu sinupret acut
Nikdy sa ti do nosa nedostala voda? Kupko? Jazero, more?
Hlava tá najskôr boli z nadchy, únavy
@anonym_2666b5 ano ale zase nie tolko, ako ked si to prelejem celou konvickou
@anonym_autor nemala by teplota robiť problém. Skôr pri fúkani sa nedostala voda niekam inam. Mne sa zapaľujú dutiny sem tam z konvickovania. Kvôli silnému fukaniu alebo nejakej baktérií ktorú si zanesiem. Používam na liečbu sinupret acut
@mullerova46 ako sa ti potom prejavuju zapalene dutiny? Ja som nikdy nemala problemy sbdutinami, zato moj muz ten sa hned stazuje ze si citi dutiny
@domka222 to som nevedela, preco?
@anonym_autor mozu sa ti v dutinach rozsirit bakterie.
Zrejme si si zaniesla nadchu vyssie do dutin. Daj si nieco na odpuchnutie dutin - napr. Paralen grip alebo nurofen grip.
@mullerova46 ako sa ti potom prejavuju zapalene dutiny? Ja som nikdy nemala problemy sbdutinami, zato moj muz ten sa hned stazuje ze si citi dutiny
@anonym_autor boli ma medzi očami čelo a keď prudko vstanem alebo sa predklonim tak ma zabolí hlava

Nikdy sa ti do nosa nedostala voda? Kupko? Jazero, more?
Hlava tá najskôr boli z nadchy, únavy