icon

Zažili ste spadnutie masiek počas sedenia so psychológom?

14. feb 2026

Chcem sa opytat, zazili ste uz na sedeni so psychiatrom, alebo psychologom takzvane spadnutie masiek? Zrazu tam nesedel doktor a pacient ale dvaja ludia, ktori na seba hladia a proste sa len chapu? Viem ,ze psychiatri a psychoterapeuti pouzivaju rozne techniky ako sa na vas vnutorne prepojit, len chcem vediet, ci ste to zazilina a po akej dobe.

anonym_798839
14. feb 2026

Nie, zažila som KBT, Gestalt terapia a EMDR, masky si nechajme 🙂

lanka999
Autor odpoveď zmazal
anonym_7800df
14. feb 2026

@anonym_autor moja psychologička sa na mňa nijako vnútorne nepripojila,to je dobrý blábol.....

anonym_a6fdea
14. feb 2026

@anonym_autor 🤦mala by si zmeniť psychológa.

anonym_3c4430
14. feb 2026

@anonym_autor Ja hej...bolo to super❤️

euka210
14. feb 2026

@anonym_autor chodim uz x rokov, ale nic take som nezazila.

autor
14. feb 2026
@anonym_a6fdea

@anonym_a6fdea

autor
14. feb 2026
@anonym_a6fdea

@anonym_a6fdea dakujem za radu . Neviem ci si niekedy pocula o technike zrkadleni ci intersubjektivite...kazdy hlada nieco ine , niekto sa chce len vykecat, niekto vyplakat, niekto prist na koren svojho problemu...hlavne je, ze si spokojna, to je zaklad. Ale miesto posmeskov by bolo fajn si o tom nieco najskor nastudovat, potom sa smiat.

autor
14. feb 2026
@anonym_3c4430

@anonym_autor Ja hej...bolo to super❤️

@anonym_3c4430 to fakt?🙂 to som rada, ze som neni jedina, lebo to bolo nieco super , dopriala by som to kazdemu. Ale asi nie kazdy je toho schopny ako citam. Moc sa tesim s tebou🙂

labky613
15. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_3c4430 to fakt?🙂 to som rada, ze som neni jedina, lebo to bolo nieco super , dopriala by som to kazdemu. Ale asi nie kazdy je toho schopny ako citam. Moc sa tesim s tebou🙂

@anonym_autor ❤️