Zažili ste spadnutie masiek počas sedenia so psychológom?
Chcem sa opytat, zazili ste uz na sedeni so psychiatrom, alebo psychologom takzvane spadnutie masiek? Zrazu tam nesedel doktor a pacient ale dvaja ludia, ktori na seba hladia a proste sa len chapu? Viem ,ze psychiatri a psychoterapeuti pouzivaju rozne techniky ako sa na vas vnutorne prepojit, len chcem vediet, ci ste to zazilina a po akej dobe.
@anonym_autor moja psychologička sa na mňa nijako vnútorne nepripojila,to je dobrý blábol.....
@anonym_autor 🤦mala by si zmeniť psychológa.
@anonym_autor Ja hej...bolo to super❤️
@anonym_autor chodim uz x rokov, ale nic take som nezazila.
@anonym_a6fdea
@anonym_a6fdea dakujem za radu . Neviem ci si niekedy pocula o technike zrkadleni ci intersubjektivite...kazdy hlada nieco ine , niekto sa chce len vykecat, niekto vyplakat, niekto prist na koren svojho problemu...hlavne je, ze si spokojna, to je zaklad. Ale miesto posmeskov by bolo fajn si o tom nieco najskor nastudovat, potom sa smiat.
@anonym_autor Ja hej...bolo to super❤️
@anonym_3c4430 to fakt?🙂 to som rada, ze som neni jedina, lebo to bolo nieco super , dopriala by som to kazdemu. Ale asi nie kazdy je toho schopny ako citam. Moc sa tesim s tebou🙂
@anonym_3c4430 to fakt?🙂 to som rada, ze som neni jedina, lebo to bolo nieco super , dopriala by som to kazdemu. Ale asi nie kazdy je toho schopny ako citam. Moc sa tesim s tebou🙂
@anonym_autor ❤️

Nie, zažila som KBT, Gestalt terapia a EMDR, masky si nechajme 🙂