icon

Aké máte skúsenosti s mliekom Sunar expert Ar?

vanessa1209
23. mar 2018
Strana
z6
kate0903
1. mar 2019

Mam na predaj 1 celé balenie Sunar AR, len otvorený, odobratá len 1 davka, na cene sa vieme dohodnit

essenceee
3. mar 2019

je to mlieko, na ktorom sme asi všetci vyrastli. Len od vtedy sa to rozširilo na rozne čaje, sušienky, mliečne kaše a ovocne pyre

mareri
Odpoveď bola odstránená
kat13s
18. aug 2019

Dobry den, darujem sunar AR. Dali sme si max pat davok, takze je tak na 90% plny aj v done trvanlivosti. Rozbehli sme nakoniec kojenie a dcera mi umele nechce. Som z Bratislavy. Ozvite sa mi do spravy.

nicci254
10. dec 2019

Ahojte, chcem sa opytat aku stolicu mali vase deticky pri piti Sunaru AR Comfort? Zatial sa mi vidi, ze toto mlieko jej najviac sedi- chuti jej, pekne po nom prdka aj kaka, len stolica sa mi vidi viac riedka ako pri predoslej bebe optimo a sunaru premium.

mikusko1511
5. jan 2020

Chcem sa opýtať aja dawam malému Sunar expert ár 1 bez predpisu z mojho rozhodnutia ,kedy sa dawa mlieko iba keď ma zápchu či bežné môžem mu dawat každé 3 hodinky a koľko krát môže mať stolicu od včera mu dawam a mal dva rázy počas dnešného dňa mal 2razy ,na predpis ho odporúčaju gastro? či detský lekár a koľko stojí na predpis

mikusko1511
5. jan 2020

@nicci254 môj malý mal dva krát za deň , newen či tak to ma byť

jajisimo
13. jan 2020

@vanessa1209 ja som sa radila s gastroenterologickou a kludne mozeme pouzivat aj sunar ar 1 a to uz mame 1,5 roka. Vtedy este 2ka nebola. Nam velmi sadol je perfektny brusko z neho neboli

Strana
z6