Aké máte skúsenosti s mliekom Sunar expert Ar?
je to mlieko, na ktorom sme asi všetci vyrastli. Len od vtedy sa to rozširilo na rozne čaje, sušienky, mliečne kaše a ovocne pyre
Dobry den, darujem sunar AR. Dali sme si max pat davok, takze je tak na 90% plny aj v done trvanlivosti. Rozbehli sme nakoniec kojenie a dcera mi umele nechce. Som z Bratislavy. Ozvite sa mi do spravy.
Ahojte, chcem sa opytat aku stolicu mali vase deticky pri piti Sunaru AR Comfort? Zatial sa mi vidi, ze toto mlieko jej najviac sedi- chuti jej, pekne po nom prdka aj kaka, len stolica sa mi vidi viac riedka ako pri predoslej bebe optimo a sunaru premium.
Chcem sa opýtať aja dawam malému Sunar expert ár 1 bez predpisu z mojho rozhodnutia ,kedy sa dawa mlieko iba keď ma zápchu či bežné môžem mu dawat každé 3 hodinky a koľko krát môže mať stolicu od včera mu dawam a mal dva rázy počas dnešného dňa mal 2razy ,na predpis ho odporúčaju gastro? či detský lekár a koľko stojí na predpis
@nicci254 môj malý mal dva krát za deň , newen či tak to ma byť
@vanessa1209 ja som sa radila s gastroenterologickou a kludne mozeme pouzivat aj sunar ar 1 a to uz mame 1,5 roka. Vtedy este 2ka nebola. Nam velmi sadol je perfektny brusko z neho neboli

Mam na predaj 1 celé balenie Sunar AR, len otvorený, odobratá len 1 davka, na cene sa vieme dohodnit