Aké máte skúsenosti s produktami od firmy Just a Nahrin?
Ahojte dostala som sa k produktom a éteriským olejom od týchto dvoch firiem a rada by som vedela, či ste prišli s nimi do kontaktu a aké máte skúsenosti..Ďakujem za všetky reakcie... Paulína
@ekyna 26,30€
@majolenka11 tak sa vam ozvem buduci mesiac, lebo tento uz mame vela vydavkov
@ekyna ok
@miriam11 dobry den,mala sa mi vcera znicoho nic zasoplila a citam prave tuto temu.co mi odporucite a kam aplikovat? Dakujem.nejaku rychlu pomoc-som samozivitelka
@sweetchick určite natierať hrudník Tymianovym krémom, riedi hlieny sople prináša úľavu pri dýchaní, do priestoru troškou Eukasolu streknut jednak prečistí vzduch a taktiež sa pri ňom lepšie dýcha a spi.. Z vnútra tannen sirup by som nasadila hneď.. Dávam ho vždy v začiatku choroby a tak sa niekedy nestihne choroba ani rozbehnúť...
@bazoskaa ten tannen sirup neviem...mala ma alergiu na lipu :/
@sweetchick tak v takom prípade určite nie nevedela som že má alergiu... Potom sú sirupy na podporu imunity no ten tannen je super pri kašli ovšem pre toho kto môže...
@sweetchick mohla by ste ešte použiť manuka tee tree rosalina olej na inhalovanie z justu , je to výborná vec a na ten tymián krém na hrudníček aj zozadu medzi lopatkami treba natierať a na užívanie potom môžete sama uvariť ešte tymiánový sirup / recept na nete ľahko nájdete
všetky tieto tri veci vyskúšané ....
@bazoskaa A ked ma sopliky riedke?
@mejzik mam ho, viem poslať
@majolenka11 aka by bola cena, dakujem
@mejzik cena je 16,90€ postovne odomna zdarma
Ahojte, rada by som zakúpila San aktív krém a nechtikovy krém od firmy Just ( mám s nimi dobré skúsenosti) , máte niekto v zásobe? Ďakujem pekne
@monnaa píšem IP
ahojte poraďte mi niečo na synove ruky, od tých mrazov má ruky ako šmirgeľ, pravdepodobne alergia na chlad, san aktiv nechce lebo ho štípe ☹ ďakujem
@katarina1008 vyskusaj bud nechtikovy, alebo harmancekovy krem na ruky. Nechtik je super na noc, je trosku mastnejsi. Krem sa ruky je fajn na den, rychlo sa vsiakne a ostane ochranna vrstva. Uvidis a pocitis sama po prvom pouziti.
@zuzkamargit ďakujem nechtikovy krém mám doma, vyskúšame
@katarina1008 Odporucila by som ti aj krem na nohy. Obsahuje napr extrakt zo slezu ktory premasti, z arniky ktora hoji, rozmarin a aj rumancek kamilkovy.. ja osobne ho tiez pouzivam na ruky prave v zime.
@karollka21 Prosím Ťa, ako predajca musím splniť aké podmienky?
Prosím o radu. Na nohe mám nechtovú pleseň, lieky od kožnej nezabrali až tak, ako mali. Chcem sa spýtať na ten krém Pedy, počula som, že je aj na ten môj problem, pomože mi ?
@zuzkamargit
@aktiz pisem spravu

@majolenka11 a cena ?