icon

Aké máte skúsenosti s produktami od firmy Just a Nahrin?

saulinka
25. máj 2015

Ahojte dostala som sa k produktom a éteriským olejom od týchto dvoch firiem a rada by som vedela, či ste prišli s nimi do kontaktu a aké máte skúsenosti..Ďakujem za všetky reakcie... Paulína

ekyna
19. feb 2018

@majolenka11 a cena ?

majolenka11
19. feb 2018

@ekyna 26,30€

ekyna
19. feb 2018

@majolenka11 tak sa vam ozvem buduci mesiac, lebo tento uz mame vela vydavkov

majolenka11
19. feb 2018

@ekyna ok

sweetchick
20. feb 2018

@miriam11 dobry den,mala sa mi vcera znicoho nic zasoplila a citam prave tuto temu.co mi odporucite a kam aplikovat? Dakujem.nejaku rychlu pomoc-som samozivitelka

bazoskaa
20. feb 2018

@sweetchick určite natierať hrudník Tymianovym krémom, riedi hlieny sople prináša úľavu pri dýchaní, do priestoru troškou Eukasolu streknut jednak prečistí vzduch a taktiež sa pri ňom lepšie dýcha a spi.. Z vnútra tannen sirup by som nasadila hneď.. Dávam ho vždy v začiatku choroby a tak sa niekedy nestihne choroba ani rozbehnúť...

sweetchick
20. feb 2018

@bazoskaa ten tannen sirup neviem...mala ma alergiu na lipu :/

bazoskaa
20. feb 2018

@sweetchick tak v takom prípade určite nie nevedela som že má alergiu... Potom sú sirupy na podporu imunity no ten tannen je super pri kašli ovšem pre toho kto môže...

womankc
20. feb 2018

@sweetchick mohla by ste ešte použiť manuka tee tree rosalina olej na inhalovanie z justu , je to výborná vec a na ten tymián krém na hrudníček aj zozadu medzi lopatkami treba natierať a na užívanie potom môžete sama uvariť ešte tymiánový sirup / recept na nete ľahko nájdete
všetky tieto tri veci vyskúšané ....

sweetchick
20. feb 2018

@bazoskaa A ked ma sopliky riedke?

mejzik
Autor odpoveď zmazal
majolenka11
21. feb 2018

@mejzik mam ho, viem poslať

mejzik
26. feb 2018

@majolenka11 aka by bola cena, dakujem

majolenka11
26. feb 2018

@mejzik cena je 16,90€ postovne odomna zdarma

monnaa
27. feb 2018

Ahojte, rada by som zakúpila San aktív krém a nechtikovy krém od firmy Just ( mám s nimi dobré skúsenosti) , máte niekto v zásobe? Ďakujem pekne

majolenka11
27. feb 2018

@monnaa píšem IP

elmunda81
Odpoveď bola odstránená
zuz1978
Odpoveď bola odstránená
bobozoziliny
Odpoveď bola odstránená
elmunda81
Odpoveď bola odstránená
elmunda81
Odpoveď bola odstránená
kiki5
Odpoveď bola odstránená
katarina1008
7. mar 2018

ahojte poraďte mi niečo na synove ruky, od tých mrazov má ruky ako šmirgeľ, pravdepodobne alergia na chlad, san aktiv nechce lebo ho štípe ☹ ďakujem

zuzkamargit
7. mar 2018

@katarina1008 vyskusaj bud nechtikovy, alebo harmancekovy krem na ruky. Nechtik je super na noc, je trosku mastnejsi. Krem sa ruky je fajn na den, rychlo sa vsiakne a ostane ochranna vrstva. Uvidis a pocitis sama po prvom pouziti.

katarina1008
7. mar 2018

@zuzkamargit ďakujem nechtikovy krém mám doma, vyskúšame

helen112
7. mar 2018

@katarina1008 Odporucila by som ti aj krem na nohy. Obsahuje napr extrakt zo slezu ktory premasti, z arniky ktora hoji, rozmarin a aj rumancek kamilkovy.. ja osobne ho tiez pouzivam na ruky prave v zime.

maca283
Autor odpoveď zmazal
surrender
11. mar 2018

@karollka21 Prosím Ťa, ako predajca musím splniť aké podmienky?

aktiz
18. mar 2018

Prosím o radu. Na nohe mám nechtovú pleseň, lieky od kožnej nezabrali až tak, ako mali. Chcem sa spýtať na ten krém Pedy, počula som, že je aj na ten môj problem, pomože mi ?
@zuzkamargit

zuzkamargit
18. mar 2018

@aktiz pisem spravu