icon

Aké máte skúsenosti s produktami od firmy Just a Nahrin?

saulinka
25. máj 2015

Ahojte dostala som sa k produktom a éteriským olejom od týchto dvoch firiem a rada by som vedela, či ste prišli s nimi do kontaktu a aké máte skúsenosti..Ďakujem za všetky reakcie... Paulína

kamilkka
2. sep 2018

@jackiem tymian krem sa da u malinkych deti nahradiť levandulovym

nat28
2. sep 2018

prispejem aj ja svojou skusenostou. ked boli deti v zime casto chore, pouzivala som hojne tymianovy krem na kasel a efekt nulovy. Dala som mu vela sanci ale zial nic. Co nam vsetkym velmi rychlo a efektivne vzdy pomoze je inhalacia vincentky, mame inhalator Omron, najlepsia vec co mame doma. Aj nasa pediatricka ho velmi odporuca, rovnako aj imunolog mi ho schvalil. Robi pre nas zazraky na pockanie, ci na kasel ci na nadchu.

betka22betka
2. sep 2018

@maca283
@elkakk just vedeniu sa to nepáči? pravdaže! , lebo poradca nemá predávať cez poštu produkty, ale musí osobne vysvetliť, čo a ako sa to používa, aké sú podmienky vrátenia produktu a podobne. Čo je na tom zlé?just nie je internetový obchod, a poradca dostane zľavu z produktov za seriozne predaný tovar . Kto si kúpi viac produktov naraz, dostane odmenu od poradcu ... ja to tak robím

elkakk
2. sep 2018

@betka22betka lenže šíriť dobru reklamu o produktoch sa v tejto dobe robi hlavne cez internet kazdy ked hľadá radu hľadá ju cez internet uz aj dôchodcovia nevravím ze potom sa s tymi ludmi nestretnem. Aj minule sme tu jednej pani pomohli súrne potrebovala jeden produkt a nakontaktovala som ju na pani ktorú mala v okoli ta sa s nou uz potom stretla o tom je reklama cez internet

betka22betka
2. sep 2018

@elkakk just je zástancom predaja po stretnutí s odbornými poradcami. Tu väčšinou chodia také ženy, ktoré chcú predávať cez skupinu. Ušetria tým čas, potom to tak vyzerá. Ženy sa tu pýtajú na čo sa používa ten alebo iný produkt- kúpili si tu a nevedia čo s tým.Dobrý produkt nepotrebuje reklamu ale vysvetlenie pri osobnom stretnutí na čo sa produkt používa

mery34
9. sep 2018

Narosan cucoriedkovy - Bratislava?

elkakk
9. sep 2018

@betka22betka tak tomu neverim ze si niekto kupi produkt a nic o nom nevie to je uplna hlúposť, vela ludi tu hľadá predajcov ktory su blyzko nich lebo produkt nevedia najst a uz ho používali. Ja tiez nepredavam cez internet ale ak niekto tu napíše ze potrebuje v mojom okoli nieco mozem sa s tou osobou nakontaktovať a stretnut. Viac ludi co odomna berú nemaju radi ked ich poradcovia casto osobne kontaktujú a chcu sa s nimi stretávať a vyvolávajú im. Uz niekoľko zákazníkov preslo od iného poradcu koli tomu ku mne ze ich to obťažovalo ja im obcas poslem aktualitu co je nove alebo im pripomeniem vyborne produkty a oni sa rozhodnú ci sa chcu stretnut

helen112
9. sep 2018

@mery34 a čo Senec?

helen112
9. sep 2018

@mery34 písala som vám správu ;)

betka22betka
Autor odpoveď zmazal
frisnica26
9. sep 2018

@nat28 prosim taaky je to inhalator presne typ dakujem.zvazujem kupit a neviem aky typ omron maju ich viac.mozumat dve deti jeden

janana2013
30. sep 2018

@mery34 Dobry den, ak je to este aktualne - cuco Narosan-ozvite sa mi, prosim, do spravy, dohodneme sa...Dakujem, Jana

mery34
30. sep 2018

@janana2013 uz mam skoro flasu vypitu. O 2 tyzdne idem na krv, tak som zvedava na vysledky.

elkakk
30. sep 2018

@mery34 moja dcera 2r mala hranicne zelezo v máji nechcela mi ten Ferodin od DR tak som dala narosan a ma vyborne vysledky 😀👍🏼Urcite budete mat aj vy

janana2013
1. okt 2018

@mery34 Dobry vecer, urcite mi dajte vediet, ci Vam to pomohlo. Aby som mala prakticke skusenosti z okolia 😉 Dakujem krasne a hlavne drzim palce!!!

majolenka11
Odpoveď bola odstránená
danusska
Odpoveď bola odstránená
allesandra
28. okt 2018

Ahojte zienky, poraďte prosim co z justu by ste pouzili na mliecnu chrastu vo vlaskoch. Dcera ma 4,5roka.

zuzkamargit
28. okt 2018

@allesandra levandulovy olej

maca283
28. okt 2018

@allesandra a este sanaktiv krem odporucam a sampon sanaktiv

betka22betka
Autor odpoveď zmazal
betka22betka
28. okt 2018

@allesandra na to je najlepší 1 krém z Justu- mám to overené.

blondik85
29. okt 2018

@betka22betka ktory?

elkakk
29. okt 2018

@mery34 dobry den no ake boli vysledky krvy? Zabral narosan?

mery34
29. okt 2018

@elkakk na krv idem až 8. novembra. Ochorela som, tak som musela preložiť operáciu.

elkakk
29. okt 2018

@mery34 aha tak skóre uzdravenie 👍🏼

mery34
29. okt 2018

@elkakk Ďakujem, aj ja som zvedavá na tie výsledky. V auguste som mala hemoglobín 105.

skarediacka
29. okt 2018

My odporucame hlavne eukasol a tymianovy krem a olej z 31 bylin velakrat pomohol..

nitka1157
4. nov 2018

@zuzana247 kedy vam pomohlo a kolko ma syn? Zvazujem tiez kupu dakujem

gubka71
4. nov 2018

@zuzana247 nam to vobec nepomohlo....stacilo len pri kazdom kupani skúšať povolit kolko pojde...tak aby to nebolelo...