Aké máte skúsenosti s produktami od firmy Just a Nahrin?
Ahojte dostala som sa k produktom a éteriským olejom od týchto dvoch firiem a rada by som vedela, či ste prišli s nimi do kontaktu a aké máte skúsenosti..Ďakujem za všetky reakcie... Paulína
prispejem aj ja svojou skusenostou. ked boli deti v zime casto chore, pouzivala som hojne tymianovy krem na kasel a efekt nulovy. Dala som mu vela sanci ale zial nic. Co nam vsetkym velmi rychlo a efektivne vzdy pomoze je inhalacia vincentky, mame inhalator Omron, najlepsia vec co mame doma. Aj nasa pediatricka ho velmi odporuca, rovnako aj imunolog mi ho schvalil. Robi pre nas zazraky na pockanie, ci na kasel ci na nadchu.
@maca283
@elkakk just vedeniu sa to nepáči? pravdaže! , lebo poradca nemá predávať cez poštu produkty, ale musí osobne vysvetliť, čo a ako sa to používa, aké sú podmienky vrátenia produktu a podobne. Čo je na tom zlé?just nie je internetový obchod, a poradca dostane zľavu z produktov za seriozne predaný tovar . Kto si kúpi viac produktov naraz, dostane odmenu od poradcu ... ja to tak robím
@betka22betka lenže šíriť dobru reklamu o produktoch sa v tejto dobe robi hlavne cez internet kazdy ked hľadá radu hľadá ju cez internet uz aj dôchodcovia nevravím ze potom sa s tymi ludmi nestretnem. Aj minule sme tu jednej pani pomohli súrne potrebovala jeden produkt a nakontaktovala som ju na pani ktorú mala v okoli ta sa s nou uz potom stretla o tom je reklama cez internet
@elkakk just je zástancom predaja po stretnutí s odbornými poradcami. Tu väčšinou chodia také ženy, ktoré chcú predávať cez skupinu. Ušetria tým čas, potom to tak vyzerá. Ženy sa tu pýtajú na čo sa používa ten alebo iný produkt- kúpili si tu a nevedia čo s tým.Dobrý produkt nepotrebuje reklamu ale vysvetlenie pri osobnom stretnutí na čo sa produkt používa
Narosan cucoriedkovy - Bratislava?
@betka22betka tak tomu neverim ze si niekto kupi produkt a nic o nom nevie to je uplna hlúposť, vela ludi tu hľadá predajcov ktory su blyzko nich lebo produkt nevedia najst a uz ho používali. Ja tiez nepredavam cez internet ale ak niekto tu napíše ze potrebuje v mojom okoli nieco mozem sa s tou osobou nakontaktovať a stretnut. Viac ludi co odomna berú nemaju radi ked ich poradcovia casto osobne kontaktujú a chcu sa s nimi stretávať a vyvolávajú im. Uz niekoľko zákazníkov preslo od iného poradcu koli tomu ku mne ze ich to obťažovalo ja im obcas poslem aktualitu co je nove alebo im pripomeniem vyborne produkty a oni sa rozhodnú ci sa chcu stretnut
@nat28 prosim taaky je to inhalator presne typ dakujem.zvazujem kupit a neviem aky typ omron maju ich viac.mozumat dve deti jeden
@mery34 Dobry den, ak je to este aktualne - cuco Narosan-ozvite sa mi, prosim, do spravy, dohodneme sa...Dakujem, Jana
@janana2013 uz mam skoro flasu vypitu. O 2 tyzdne idem na krv, tak som zvedava na vysledky.
@mery34 Dobry vecer, urcite mi dajte vediet, ci Vam to pomohlo. Aby som mala prakticke skusenosti z okolia 😉 Dakujem krasne a hlavne drzim palce!!!
Ahojte zienky, poraďte prosim co z justu by ste pouzili na mliecnu chrastu vo vlaskoch. Dcera ma 4,5roka.
@allesandra levandulovy olej
@allesandra a este sanaktiv krem odporucam a sampon sanaktiv
@allesandra na to je najlepší 1 krém z Justu- mám to overené.
@betka22betka ktory?
My odporucame hlavne eukasol a tymianovy krem a olej z 31 bylin velakrat pomohol..

@jackiem tymian krem sa da u malinkych deti nahradiť levandulovym