icon

Aké sú účinky a skúsenosti s hubou Reishi?

20. jan 2024

Dobrý večer, mate skusenosti s reishi ? Poprípade mi môžete aj odporučiť konkrétnejšie, aj na čo Vám pomohla.
Ďakujem vopred za odpovede.

stellarstar
20. jan 2024

Ja som teraz užívala hlivu s reishi od Terézie

autor
20. jan 2024

@stellarstar a videla si nejaký rozdiel ? Aby si mohla povedať že pomohla ?

stellarstar
20. jan 2024

Áno nebola som chorá ani nádchu som nemala. Tento týždeň som mala poslednu kapsulu. K tomu som ešte užívala aj kolostrum

autor
20. jan 2024

@stellarstar a ktoré ? To ma tiež zaujíma pozerala som ale neviem ktoré je dobre 🙂

stellarstar
20. jan 2024

Ved píšem že zn Terézia

stellarstar
20. jan 2024

Tieto

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
21. jan 2024

@stellarstar kolostrum ktoré som myslela lebo aj nad tym som uvažovala

stellarstar
21. jan 2024

Kozie, je lepšie ako kravské zn jedno. Osobne mám vyskúšané zn capramilk a edenpharma

livih
9. apr 2025

ja nedám dopustiť na túto:
https://www.minderama.sk/p/reishi

ktobytobolpovedal
9. apr 2025

Moji uzivali tuto

janaia
9. apr 2025

My to už dlho užívame. Manžel bol do roka aj 5x na ATB, syn vyrážky po tele, silný alergik aj s mužom, dcéra stále chorá. Mali sme aj Reishi, ale skôr užívame Čagu (tinktúru). Je to lepšie keď sa to užíva s vitamínom C. Pijeme aj čaje a kávu Reishi. Objednávame www.royalchaga.sk

janaia
9. apr 2025
autor
2. júl 2025
@janaia

My to už dlho užívame. Manžel bol do roka aj 5x na ATB, syn vyrážky po tele, silný alergik aj s mužom, dcéra stále chorá. Mali sme aj Reishi, ale skôr užívame Čagu (tinktúru). Je to lepšie keď sa to užíva s vitamínom C. Pijeme aj čaje a kávu Reishi. Objednávame www.royalchaga.sk

@janaia ďakujem áno presne tu cagu aj reishi mame, ešte máme aj s mycomedica vraj sú silnejšie