icon

Ako odstránim pigmentové škvrny?

darina25
6. jún 2018

Dobrý môže mi niekto poradiť s čím mám tie pigmentové škvrny na tvári odstrániť najmä nad hornou perou. Už som zúfalá. vyzerám ako ježibaba ☹😢😢😢

Strana
z2
simca06022011
3. aug 2021

Su na to aj chemicke peelingy, kyseliny... napr. od ordinary, sestra pouziva viac produktov musela by som zistit presne, ale je velmi spokojna. Skusala aj u koznej lekarky chemicky peeling ten kde sa zlupala cela tvar, ale z toho nebola nadsena.

krivamajka
25. aug 2021

@danielahamar
@simca06022011 dobrý deň, ako používate ten čerstvý citrón, len šťavu a potierate? Mam krémy od Eucerinu, skvrna mi bledne ale pomaly, sice este len týždeň mam tie krémy

danielahamar
25. aug 2021

@krivamajka čerstvý, alebo som našla v DM také ampulky s C vitamínom

krivamajka
25. aug 2021

@danielahamar a pomohlo vám to? Ja mam pigmenrovu skvrnu po cestnom lisaji, lebo som sa to snažila zakryt makeupom a ešte k tomu dopomohlo slnko. Kožná mi dala ten eucerin, ale je to dosť drahé, ak zasa bude dávať niečo iné

danielahamar
25. aug 2021

@krivamajka áno, po pôrode to bola katastrofa, mám 8m. po a vyzerá to ovela ovela lepšie

krivamajka
25. aug 2021

@danielahamar ďakujem pekne

krpata18
25. aug 2021

pomoze jedine porcelana krem

silviasis1
17. okt 2021

@darina25 dobrý večer. Chcem sa opýtať či ste už vyriešili problém s pigmentových škvŕn?

darina25
autor
17. okt 2021

@silviasis1 ahoj žiaľ nie😟

krpata18
19. okt 2021

Dobry den, mala by ste vzskusat porcelana krem,mam vyborne skusenosti ,kupujem si ho kazdy rok.neda sa porovnat s nijakym inym kremom.

alexis13
26. okt 2021

ahojte, obnovujem trošku tému čo vám najviac pomohlo na vybielenie , viditelnosti? dakujem

krivamajka
26. okt 2021

@alexis13 ja momentálne používam kazde rano na celú tvár denny krém eucerin a večer dualne sérum eucerin ale to len cisto na pigmentovu škvrnu, podstúpila som uz aj laser ale v ňom este musim pokračovať, len teraz je pauza. O dosť su svetlejšie tie škvrny

alexis13
27. okt 2021

@krivamajka dakujem skusim tera je obdobie na kremy na pigmentaciu....aj na ten laser ale to je aj finančne naročnejsie.

krivamajka
27. okt 2021

@alexis13 ten denný krem treba používať v zime aj v lete, ma ochranu SPF30. A laser no jedno sedenie ma stoji euro. Ale tak mam to na tvári

silviasis1
31. okt 2021

Ahojte. Začala som spolupracovať so spoločnosťou nuskin. V septembri tohto roku bola na trh uvedená technológia ageLOC boost ktorá redukuje hĺbku vrások, spevňuje pokožku, rozjasňuje pleť a rieši hyperpigmentaciu. Žienky prosím neberte že vám chcem niečo predať venujem sa tomu pretože chcem pomôcť ľuďom vyzerať a cítiť sa lepšie a hlavne pomôcť ľuďom sa mať v živote lepšie. Ak by ste mali záujem a ste otvorene dozvedieť sa viac kľudne napíšte
Pekný deň

krivamajka
26. nov 2021

@alexis13 ahoj, chcem sa s vami podeliť ohľadom tych pigmentových škvŕn. Vcera som ukončila druhú davku laseru a rovno bola aj kontrola pri koznej. Velmi ma potešilo, ked mi lekarka povedala, ze pigment mi uplne zmizol, akurat este riešime malinku jemnú jazvu, keďže ja som to mala z urazu. Tak mozem naozaj povedať, ze tie kremy od Eucerinu naozaj pomohli a plus ten laser k tomu. Za mna určite top. A sice aj ked krem je troska drahší, uz ho mam 3 mesiace, takže sa oplatí za neho zaplatiť

alexis13
27. nov 2021

@krivamajka prosím foto krému a laser ten chemický peeling ci ako sa vola to ošetrenie, januári mam kožnu dovtedy by som kremovala Dakujem

krivamajka
27. nov 2021

@alexis13 pošlem vám foto. A klasicky laser u koznej, nie peeling. Chodila som 12 krát, a potom po dvoch týždňoch este 10 krát

krivamajka
27. nov 2021
krivamajka
27. nov 2021

Denný krém kazde rano na celú tvár, ale aj v zime, aj v lete, a duálne sérum kazdy večer iba na škvrnu

alexis13
27. nov 2021

@krivamajka ďakujem

krivamajka
27. nov 2021

@alexis13 za máličko, len nech pomôže. Kremy su síce drahé, ale vydrzia velmi dlho.

alexis13
27. nov 2021

@krivamajka pilulka ma 2+1 zadarmo plus 10%zlava takže paráda 😀

krivamajka
27. nov 2021

@alexis13 teraz je veľa zliav na tie kremy, takze určite sa oplatí. A celkovo aj uvidíte, ze tvar je oveľa lepšia, ja uz iné kremy ani nedávam

anika2007
12. aug 2023

baby neuverite ale mne sa spravili pigmentove skvrny prvy krat ako som pouzila opalovak prvy krat v zivote.pred tym som nikdy nemala .neviem ci to zlozenie s tym slnkom zaposobilo......

29467
4. nov 2023

Ahojte kočky bola som si dať odstrániť pigmentovu škvrnu na líci laserom neboli sté náhodou niekto zabudla som sa spitat či si môžem normálne umývať to miesto a kremovat jasné že ešte pôjdem o mesiac znova bo ráz to bude málo nakoľko mám to veľké.

monny222
22. apr 2025

Ahojte dievčatá, ak by ste mala niektorá záujem o tu spomínaný Žeruchový krém z Justu, kľudne mi napiste 🙂 https://www.justnahrin.sk/produkty/zeruchovy-krem

Strana
z2