Ako odstránim pigmentové škvrny?
Dobrý môže mi niekto poradiť s čím mám tie pigmentové škvrny na tvári odstrániť najmä nad hornou perou. Už som zúfalá. vyzerám ako ježibaba ☹😢😢😢
@danielahamar
@simca06022011 dobrý deň, ako používate ten čerstvý citrón, len šťavu a potierate? Mam krémy od Eucerinu, skvrna mi bledne ale pomaly, sice este len týždeň mam tie krémy
@krivamajka čerstvý, alebo som našla v DM také ampulky s C vitamínom
@danielahamar a pomohlo vám to? Ja mam pigmenrovu skvrnu po cestnom lisaji, lebo som sa to snažila zakryt makeupom a ešte k tomu dopomohlo slnko. Kožná mi dala ten eucerin, ale je to dosť drahé, ak zasa bude dávať niečo iné
@krivamajka áno, po pôrode to bola katastrofa, mám 8m. po a vyzerá to ovela ovela lepšie
@danielahamar ďakujem pekne
pomoze jedine porcelana krem
@darina25 dobrý večer. Chcem sa opýtať či ste už vyriešili problém s pigmentových škvŕn?
@silviasis1 ahoj žiaľ nie😟
Dobry den, mala by ste vzskusat porcelana krem,mam vyborne skusenosti ,kupujem si ho kazdy rok.neda sa porovnat s nijakym inym kremom.
ahojte, obnovujem trošku tému čo vám najviac pomohlo na vybielenie , viditelnosti? dakujem
@alexis13 ja momentálne používam kazde rano na celú tvár denny krém eucerin a večer dualne sérum eucerin ale to len cisto na pigmentovu škvrnu, podstúpila som uz aj laser ale v ňom este musim pokračovať, len teraz je pauza. O dosť su svetlejšie tie škvrny
@krivamajka dakujem skusim tera je obdobie na kremy na pigmentaciu....aj na ten laser ale to je aj finančne naročnejsie.
@alexis13 ten denný krem treba používať v zime aj v lete, ma ochranu SPF30. A laser no jedno sedenie ma stoji euro. Ale tak mam to na tvári
Ahojte. Začala som spolupracovať so spoločnosťou nuskin. V septembri tohto roku bola na trh uvedená technológia ageLOC boost ktorá redukuje hĺbku vrások, spevňuje pokožku, rozjasňuje pleť a rieši hyperpigmentaciu. Žienky prosím neberte že vám chcem niečo predať venujem sa tomu pretože chcem pomôcť ľuďom vyzerať a cítiť sa lepšie a hlavne pomôcť ľuďom sa mať v živote lepšie. Ak by ste mali záujem a ste otvorene dozvedieť sa viac kľudne napíšte
Pekný deň
@alexis13 ahoj, chcem sa s vami podeliť ohľadom tych pigmentových škvŕn. Vcera som ukončila druhú davku laseru a rovno bola aj kontrola pri koznej. Velmi ma potešilo, ked mi lekarka povedala, ze pigment mi uplne zmizol, akurat este riešime malinku jemnú jazvu, keďže ja som to mala z urazu. Tak mozem naozaj povedať, ze tie kremy od Eucerinu naozaj pomohli a plus ten laser k tomu. Za mna určite top. A sice aj ked krem je troska drahší, uz ho mam 3 mesiace, takže sa oplatí za neho zaplatiť
@krivamajka prosím foto krému a laser ten chemický peeling ci ako sa vola to ošetrenie, januári mam kožnu dovtedy by som kremovala Dakujem
@alexis13 pošlem vám foto. A klasicky laser u koznej, nie peeling. Chodila som 12 krát, a potom po dvoch týždňoch este 10 krát
Denný krém kazde rano na celú tvár, ale aj v zime, aj v lete, a duálne sérum kazdy večer iba na škvrnu
@krivamajka ďakujem
@alexis13 za máličko, len nech pomôže. Kremy su síce drahé, ale vydrzia velmi dlho.
@krivamajka pilulka ma 2+1 zadarmo plus 10%zlava takže paráda 😀
@alexis13 teraz je veľa zliav na tie kremy, takze určite sa oplatí. A celkovo aj uvidíte, ze tvar je oveľa lepšia, ja uz iné kremy ani nedávam
baby neuverite ale mne sa spravili pigmentove skvrny prvy krat ako som pouzila opalovak prvy krat v zivote.pred tym som nikdy nemala .neviem ci to zlozenie s tym slnkom zaposobilo......
Ahojte kočky bola som si dať odstrániť pigmentovu škvrnu na líci laserom neboli sté náhodou niekto zabudla som sa spitat či si môžem normálne umývať to miesto a kremovat jasné že ešte pôjdem o mesiac znova bo ráz to bude málo nakoľko mám to veľké.
Ahojte dievčatá, ak by ste mala niektorá záujem o tu spomínaný Žeruchový krém z Justu, kľudne mi napiste 🙂 https://www.justnahrin.sk/produkty/zeruchovy-krem

Su na to aj chemicke peelingy, kyseliny... napr. od ordinary, sestra pouziva viac produktov musela by som zistit presne, ale je velmi spokojna. Skusala aj u koznej lekarky chemicky peeling ten kde sa zlupala cela tvar, ale z toho nebola nadsena.