Ako vyliečiť streptokoka v nose prírodnými liekmi?
Ahojte, potrebovala by som pomoct s vyhubenim streptokoka v nošteku nejakou prirodnou formou. Opakuje sa nam nadcha za posledne 2 mesiace treti krat a opat ma streptokoka. Prve dva razy nam lekarka predpisala pamycon do nosa, ale kedze sa nam teraz vratil po 2 tyzdnoch tak nemoze lebo nieje odstup aspon mesiac po dobrati. Mame sa dat vysetrit vsetci co sa s nou najcastejsie stretavame lebo pravdepodobne jej ho stale niekto prenesie. Kym to ale zistime rada by som sa ho nejako zbavila. ak ma niekto nejake skusenosti budem povdacna za kazdu radu. Najprv sme si mysleli ze su to sopliky zo zubov, lebo mame 11 mesiacov a len jeden zub, ale to by nemala bacila. dakujem
@lentilka29 toto su uz zastarane nazory.. presne toto som si vypocula pred porodom s vysmechom od ORL, ci si myslim, ze mi pomozu bylinky.. nasla som info ze moze ponoct olej z rakytnika, uzivala som ho vnutorne, da sa aj ponatierat nos s nim… (ATB som nebrala) kontrolne stery boli OK a dr. este utrusila poznamku, ze vidite, antibiotika zabrali… po poslednych antibiotikach par rokov predtym, bol moj vysledok taky, ze na povodnu bakteriu zabrali, no prerastli mi dve dalsie bakterie kedze mi antibiotika oslabili imunitu… takze ja osobne uz radsej davam na istotu prirodnou cestou, je to sice velakrat pomalsie, ale o to doslednejsie a istejsie.. a samozrejme este prvorade je upravit stravu, vynechat mliecne a sladke hlavne.
@ada_april brala ste rakytnik od terezy?davkovanie podla pribal.letaku? Dakujem.
Skúste pouzivat kapucínku-kvapky.
Syn uziva, tinkturu.
Vie pomôcť ale zrejme ATB sa nevyhnete.

@ziarive_ocka ahoj prosím ťa po akej dobe si videla výsledky užívania renolu a dračej krvi?