Akupunktúra - skúsenosti
Máte dobre skúsenosti? Chystám sa ňu. Pomohla vám?
@cheeta ahoj, čo znamená "poskytla neurologička, internista...lekari"? Tí ti robili akupunktúru? Proti čomu ti to pomohlo, aké ťažkosti si mala/máš? A na ako dlho to zabralo? Ja už som hodila flintu do žita, lebo žiadna alternatíva mi zatiaľ nezabrala, ale akupunktúru som ešte neskúšala.
@mikadooo Áno, tí lekari to robili. Začalo to bolesťami hlavy, "krútením", takým zmeneným vnímanim... Mala som vtedy prvý počítač, kedysi dávno, samozrejme som sa hral hry a sedela som u neho 12 hodín... Neurologička začala predpisom liekov na lepšie prekrvenie mozgu, neskôr som ich videla u seniorky susedy po mozgovej príhode. :(
Po mesiaci mi sama navrhla akupunktúru. Najskôr aplikovala ihly každý deň, potom každý druhý, potom dvakrát do týždňa a to bol koniec PN. Vsetko v poriadku.
Zablokovanie chrbtice v krížovej oblasti... Opakovane po jednorazovom ošetrení ihlami som sa odvznášala z ambulancii.
Pre mňa zaujímavé bolo to, že tieto "hexenšusy" u slovenských lekárov a čínskeho prebiehalo vždy vpichom ihiel na iných miestach. Napriek tomu efekt bol rovnaký, úžasný.
Rok som čakala na vyšetrenie u čínskeho lekára, myslím dva-trikrát, ale možno 5x som u neho Bola v akútnom stave a od tej doby, takých 10 rokov, mám pokoj.
Pravda, začala som chodiť aj na jogu a snažím sa... No veď to je jasné.
Ja aj moja mama máme pozitívnu skúsenosť....ja by som to vyskúšala....
Ja chodím asi 16 rokov...s prestávkami...ihličky ma zharmonizujú,posilnia orgány ktoré to potrebujú,pomôžu pri bolestiach...
Ja to potrebujem na viac problémov. Hlavným sú depresie a s tym spojená obezita. Ďalej problémy s maternicou atd.
@yollanda aj ja mám dobré skúsenosti, tiež nám to robieva neurológ a zároveň ponapráva chrbticu. Kvôli tomu nápravaniu tam niektorí ľudia odmietajú chodiť, lebo sa boja, že by im to mohlo uškodiť a je to nepríjemné. Ale akupunktura robená odborníkom podľa mňa uškodiť nemôže. Mne veľmi pomohla napr. pri zápale nervu (tiež som sa najprv veľmi bála), ale poznám človeka, ktorému pomohla aj s alergiami. Takže treba sa spýtať konkrétneho odborníka či s ti s tvojim problémom vie pomôcť. Počítaj s tým, že treba chodiť opakovane, nie je to jednorazová záležitosť. Držím palce 🍀
Daj vedieť aké boli výsledky ak sa odhodláš, kľudne aj do IP 😉
Prosim poradite ?kde ste boli absolvovali terapiu akupunkturou? Dakujem
Ja v Komárne.
MUDr. Herdics
Ja mám tiež vyoperovanú štítnu žľazu..a chodím pravidelne na akupunktúru
Samozrejme pomáha..17 rokov
Poprad - Veľká
@gondyo mozem vefiet ku komu? Poslala som vam spravu
Dobrý deň, prispejem aj ja so svojou skúsenosťou. Ja som akurát absolvovala už 3x akupunkturu za 5rokov. Prvý krát kvôli otehotniu...podarilo sa nám hneď počas sedení. Druhý krát kvôli migrenam, pomohlo...nezmizli uplne ale zmiernili sa a boli oveľa menej časté. A tretí krát som absolvala minulý tyzden. Spojila som viac problemov dokopy...prasknutú platničku, migrény(treba to opakovať) a zase chceme bábätko. Zatiaľ prvy problém vyriešený, som tehotná😃
A o niekom na východe neviete? Niekto overený

Skúsenosti len tie najlepšie. Pomohla. Napodiv (pre mňa) vždy. A priam " zázračne ". Poskytla neurologička, internista....lekári.
Aj lekár z Činy.
Je to medicínsky uznaný odbor.