icon

Akupunktúra - skúsenosti

yollanda
1. okt 2022

Máte dobre skúsenosti? Chystám sa ňu. Pomohla vám?

Strana
z2
cheeta
1. okt 2022

Skúsenosti len tie najlepšie. Pomohla. Napodiv (pre mňa) vždy. A priam " zázračne ". Poskytla neurologička, internista....lekári.
Aj lekár z Činy.
Je to medicínsky uznaný odbor.

mikadooo
1. okt 2022

@cheeta ahoj, čo znamená "poskytla neurologička, internista...lekari"? Tí ti robili akupunktúru? Proti čomu ti to pomohlo, aké ťažkosti si mala/máš? A na ako dlho to zabralo? Ja už som hodila flintu do žita, lebo žiadna alternatíva mi zatiaľ nezabrala, ale akupunktúru som ešte neskúšala.

cheeta
1. okt 2022

@mikadooo Áno, tí lekari to robili. Začalo to bolesťami hlavy, "krútením", takým zmeneným vnímanim... Mala som vtedy prvý počítač, kedysi dávno, samozrejme som sa hral hry a sedela som u neho 12 hodín... Neurologička začala predpisom liekov na lepšie prekrvenie mozgu, neskôr som ich videla u seniorky susedy po mozgovej príhode. :(
Po mesiaci mi sama navrhla akupunktúru. Najskôr aplikovala ihly každý deň, potom každý druhý, potom dvakrát do týždňa a to bol koniec PN. Vsetko v poriadku.

Zablokovanie chrbtice v krížovej oblasti... Opakovane po jednorazovom ošetrení ihlami som sa odvznášala z ambulancii.
Pre mňa zaujímavé bolo to, že tieto "hexenšusy" u slovenských lekárov a čínskeho prebiehalo vždy vpichom ihiel na iných miestach. Napriek tomu efekt bol rovnaký, úžasný.

cheeta
1. okt 2022

Rok som čakala na vyšetrenie u čínskeho lekára, myslím dva-trikrát, ale možno 5x som u neho Bola v akútnom stave a od tej doby, takých 10 rokov, mám pokoj.

cheeta
1. okt 2022

Pravda, začala som chodiť aj na jogu a snažím sa... No veď to je jasné.

mikadooo
1. okt 2022

@cheeta ďakujem. Premyslím. Ja nemám nič zaseknuté, mám to dedičné, súvisí s hormonálnou rovnováhou, ale možno vyskúšam. Ďakujem za všetky info.

cheeta
1. okt 2022

@mikadooo mohla by som písať ešte dlheeee príbehy, ale podstata je rovnaká. Pretože niet zatiaľ racionálne vysvetlenie, tak je to zázrak.

andrea_ff
1. okt 2022

Ja aj moja mama máme pozitívnu skúsenosť....ja by som to vyskúšala....

gondyo
1. okt 2022

Ja chodím asi 16 rokov...s prestávkami...ihličky ma zharmonizujú,posilnia orgány ktoré to potrebujú,pomôžu pri bolestiach...

yollanda
autor
1. okt 2022

Ja to potrebujem na viac problémov. Hlavným sú depresie a s tym spojená obezita. Ďalej problémy s maternicou atd.

samuelson35
1. okt 2022

@yollanda aj ja mám dobré skúsenosti, tiež nám to robieva neurológ a zároveň ponapráva chrbticu. Kvôli tomu nápravaniu tam niektorí ľudia odmietajú chodiť, lebo sa boja, že by im to mohlo uškodiť a je to nepríjemné. Ale akupunktura robená odborníkom podľa mňa uškodiť nemôže. Mne veľmi pomohla napr. pri zápale nervu (tiež som sa najprv veľmi bála), ale poznám človeka, ktorému pomohla aj s alergiami. Takže treba sa spýtať konkrétneho odborníka či s ti s tvojim problémom vie pomôcť. Počítaj s tým, že treba chodiť opakovane, nie je to jednorazová záležitosť. Držím palce 🍀
Daj vedieť aké boli výsledky ak sa odhodláš, kľudne aj do IP 😉

luccija
1. okt 2022

@yollanda urcite ano

ada_alica
1. okt 2022

@yollanda chodila som pomohlo, ale nie som si istá či sa dá pomôcť pri depresii....

yollanda
autor
2. okt 2022

@ada_alica no mal by vedieť.

misickaa4
28. okt 2022

@cheeta a cinsky lekar kde prosim Vas? Tu niekde na SR? Vdaka

gh
1. nov 2022

Prosim poradite ?kde ste boli absolvovali terapiu akupunkturou? Dakujem

andrea_ff
3. nov 2022

Ja v Komárne.
MUDr. Herdics

rock7
27. okt 2023

@cheeta kde si bola na akupunkture?

rock7
27. okt 2023

@andrea_ff akė si mala problémy? Ja som bola tiež u MUDr. Herdicsa ale odmietol mi robit akupunkturu pretože mám vyoperovanú štítnu žlazu.

gondyo
27. okt 2023

Ja mám tiež vyoperovanú štítnu žľazu..a chodím pravidelne na akupunktúru

rock7
27. okt 2023

@gondyo tak to si ma potešila. A aké måš problémy. Pomáha ti akupunktura? Kde chodíš?

rock7
27. okt 2023

@cheeta U ktoreho čínskeho lekára si bola

gondyo
27. okt 2023

@rock7 bolesti chrbtice,kĺby,celková vitalita,krvotvorba ..kadečo,je toho viac, pravidelne si nechávam pichať do ucha tie malé ihličky,nechávam si ich kým sa dá..

gondyo
27. okt 2023

Samozrejme pomáha..17 rokov

mesiac1
9. nov 2023

@cheeta ahoj.ako sa volal ten čínsky lekár. A kde ma pls ordináciu? Ďakujem

susenka14
14. nov 2023

@gondyo a kde chodíte?

gondyo
14. nov 2023

Poprad - Veľká

anickamaros
20. nov 2023

@gondyo mozem vefiet ku komu? Poslala som vam spravu

mimikmimi
1. mar 2024

Dobrý deň, prispejem aj ja so svojou skúsenosťou. Ja som akurát absolvovala už 3x akupunkturu za 5rokov. Prvý krát kvôli otehotniu...podarilo sa nám hneď počas sedení. Druhý krát kvôli migrenam, pomohlo...nezmizli uplne ale zmiernili sa a boli oveľa menej časté. A tretí krát som absolvala minulý tyzden. Spojila som viac problemov dokopy...prasknutú platničku, migrény(treba to opakovať) a zase chceme bábätko. Zatiaľ prvy problém vyriešený, som tehotná😃

susenka14
1. mar 2024

A o niekom na východe neviete? Niekto overený

Strana
z2