icon

Akupunktúra - skúsenosti

yollanda
1. okt 2022

Máte dobre skúsenosti? Chystám sa ňu. Pomohla vám?

Strana
z2
rock7
3. mar 2024

@mimikmimi Ďakujem a kde konkrétne

mima777
15. apr 2024

@gondyo môžem prosím poprosiť meno lekara? Ďakujem krasne

gondyo
15. apr 2024

@mima777 tá pani nie je lekárka, viem, že na to oficiálne môžu robiť len lekári...ale chodila som aj do košíc k mudr.petrovičovi a viem, že je ešte čínsky lekár v KE..a je perfektný

mimikmimi
16. apr 2024

@rock7 Jerikos klinika v Kosiciach

kiki0801
29. okt 2024

@mimikmimi mozem sa opytat, u koho ste boli na akupunkture? Dakujem

mimikmimi
1. nov 2024

@kiki0801 Jerikos v Kosiciach

katkaseiner
27. dec 2024

@mimikmimi ahoj, mozes prosim s odstupom casu skomentovat ako si s platnickou? Ja zatial diagnozu nemam, cakam na vysledky mri s tym ze tajtra idem prvykrat na akupunkturu. Mam problem s platnickou a bolest mi vystrelovala do nohy...momentalne lieky miernia bolest ale bez diagnozy mi ine dr neda...len lieky. Ake si mala prosim symptómy, co ti robil a za aku dobu ti to prosim preslo?

mimikmimi
13. jan 2025

@katkaseiner ja som vo februari absolvovala sedenia. Ale bolo to viac problemov...migrena, platnicky a chcela som otehotniet. Otehotnela som hned, migrena mi zmizla na par mesiacov ale objavila sa nedavno(po porode). No a s platnickou som mala aj v tehotenstve ok, asi len dva krat mi bolest isla do nohy a to jeden den. Ale ja som stale cvicila cviky z rehabilitacii, takze neviem vlastne co pomohlo...

katkaseiner
13. jan 2025

@mimikmimi ano ono je tazke rozhodnut co presne pomohlo... ja este aj lieky beriem a cakam na vysledky a potom rehabilitacie... tak snad sa uz dockam...

minnkaa
26. apr 2025
@mimikmimi

@katkaseiner ja som vo februari absolvovala sedenia. Ale bolo to viac problemov...migrena, platnicky a chcela som otehotniet. Otehotnela som hned, migrena mi zmizla na par mesiacov ale objavila sa nedavno(po porode). No a s platnickou som mala aj v tehotenstve ok, asi len dva krat mi bolest isla do nohy a to jeden den. Ale ja som stale cvicila cviky z rehabilitacii, takze neviem vlastne co pomohlo...

@mimikmimi ahoj ako dlho sa vam nedarilo babatko?

mimikmimi
1. máj 2025
@minnkaa

@mimikmimi ahoj ako dlho sa vam nedarilo babatko?

@minnkaa prve sme sa pokusali rok a tristvtre. Preto sme chceli vyskusat akupunkturu.... hned som otehotnela na sedeniach. A druhe babo sme sa snazili kratko, ale aj tak som isla na akupunkturu kvoli viac veciam a otehotnela som tiez hned pocas sedeni....

Strana
z2