Alternatívna liečba zväčšenej nosnej mandle
Dobry den,
Mate prosim niekto skusenost s liecbou nosnej mandle napr prostrednictvom tradicnej cinskej mediciny?
Alebo ineho alternativneho smeru?
Sposobuje malemu(3r) dychanie hlavne ustami, upchaty nos.
Prosim o komentare len k tomu, co sa pytam. Nie rady ako vybratie mandle a pod.
Dakujem
@misickaa4 ahoj, ja som aromaterapeutka a robim aj mast na mandle. Pomohla mojej dcere, dr navrhoval vybratie s tym, ze nam dal na mesiac nejaky kortikoidny sprej, ktory som jej nedavala, po mesiaci skonstatoval, ze pomohol 😃 od vtedy som tuto mast predala viacerym klientom a spokojnost 🙏
@lindusss2016 dobrý deň môžem vás poprosiť o info ohľadom mastičky do správy? Ďakujem
@misickaa4 ahoj, ja som aromaterapeutka a robim aj mast na mandle. Pomohla mojej dcere, dr navrhoval vybratie s tym, ze nam dal na mesiac nejaky kortikoidny sprej, ktory som jej nedavala, po mesiaci skonstatoval, ze pomohol 😃 od vtedy som tuto mast predala viacerym klientom a spokojnost 🙏
@lindusss2016 dobry den, prosim Vas odkial ste?Co masticka obsahuje a aka je jej cena? Dakujem.
@lindusss2016 dobry den, prosim Vas odkial ste?Co masticka obsahuje a aka je jej cena? Dakujem.
@mimka91 dobry den, masticku uz nevyrabam. Mozem vam odporucit jedine esencialne oleje, pripadne ich aj rovno namiesat.
@mimka91 dobry den, masticku uz nevyrabam. Mozem vam odporucit jedine esencialne oleje, pripadne ich aj rovno namiesat.
@lindusss2016 esencialne oleje mam ja doma. Ak mozte skuste mi prezradit, ze ktore? Dakujem.
@lindusss2016 esencialne oleje mam ja doma. Ak mozte skuste mi prezradit, ze ktore? Dakujem.
@mimka91 napiste, co mate

@misickaa4 Dobrý deň prajem. Prosím Vás chcela by som sa opýtať ohľadom Tradičnej čínskej medicíny. Syn má zväčšenú nosnú mandlu a chcela by som ho takouto cesto dať do poriadku ale nemám s tým ešte skúsenosti. Treba chodiť aj na nejaké terapie ? Alebo stačí užívať produkty. Mohli by ste ma prosím aj nasmerovať na nejakého konkretného výrobcu. Budem Vám veľmi vďačná za všetky informácie. S pozdravom Linda Šebová