icon

Alternatívna liečba zväčšenej nosnej mandle

misickaa4
24. nov 2022

Dobry den,

Mate prosim niekto skusenost s liecbou nosnej mandle napr prostrednictvom tradicnej cinskej mediciny?
Alebo ineho alternativneho smeru?
Sposobuje malemu(3r) dychanie hlavne ustami, upchaty nos.
Prosim o komentare len k tomu, co sa pytam. Nie rady ako vybratie mandle a pod.
Dakujem

Strana
z2
sebovalinda
15. feb 2025

@misickaa4 Dobrý deň prajem. Prosím Vás chcela by som sa opýtať ohľadom Tradičnej čínskej medicíny. Syn má zväčšenú nosnú mandlu a chcela by som ho takouto cesto dať do poriadku ale nemám s tým ešte skúsenosti. Treba chodiť aj na nejaké terapie ? Alebo stačí užívať produkty. Mohli by ste ma prosím aj nasmerovať na nejakého konkretného výrobcu. Budem Vám veľmi vďačná za všetky informácie. S pozdravom Linda Šebová

zamcanka79
27. jún 2025
@lindusss2016

@misickaa4 ahoj, ja som aromaterapeutka a robim aj mast na mandle. Pomohla mojej dcere, dr navrhoval vybratie s tym, ze nam dal na mesiac nejaky kortikoidny sprej, ktory som jej nedavala, po mesiaci skonstatoval, ze pomohol 😃 od vtedy som tuto mast predala viacerym klientom a spokojnost 🙏

@lindusss2016 dobrý deň môžem vás poprosiť o info ohľadom mastičky do správy? Ďakujem

zamcanka79
27. jún 2025
@misickaa4

@ester286 dobry den, nevybrali sme
Riesime tradicnou cinskou medicinou, ktora nam krasne pomaha

@misickaa4 dobrý deň môžem Vás poprosiť o info do správy ohľadom TČM? Ďakujem

mimka91
26. júl 2025
@lindusss2016

@misickaa4 ahoj, ja som aromaterapeutka a robim aj mast na mandle. Pomohla mojej dcere, dr navrhoval vybratie s tym, ze nam dal na mesiac nejaky kortikoidny sprej, ktory som jej nedavala, po mesiaci skonstatoval, ze pomohol 😃 od vtedy som tuto mast predala viacerym klientom a spokojnost 🙏

@lindusss2016 dobry den, prosim Vas odkial ste?Co masticka obsahuje a aka je jej cena? Dakujem.

lindusss2016
27. júl 2025
@mimka91

@lindusss2016 dobry den, prosim Vas odkial ste?Co masticka obsahuje a aka je jej cena? Dakujem.

@mimka91 dobry den, masticku uz nevyrabam. Mozem vam odporucit jedine esencialne oleje, pripadne ich aj rovno namiesat.

mimka91
27. júl 2025
@lindusss2016

@mimka91 dobry den, masticku uz nevyrabam. Mozem vam odporucit jedine esencialne oleje, pripadne ich aj rovno namiesat.

@lindusss2016 esencialne oleje mam ja doma. Ak mozte skuste mi prezradit, ze ktore? Dakujem.

lindusss2016
27. júl 2025
@mimka91

@lindusss2016 esencialne oleje mam ja doma. Ak mozte skuste mi prezradit, ze ktore? Dakujem.

@mimka91 napiste, co mate

martinka_123
1. dec 2025
@misickaa4

@ester286 dobry den, nevybrali sme
Riesime tradicnou cinskou medicinou, ktora nam krasne pomaha

@misickaa4 dobrý večer, čo Vam pomáha? Môžete mi napísať ss.?

Strana
z2