icon

Alternatívne liečenie rakoviny

bielamacka3
18. nov 2017

Máte prosím niektorá skúsenosť (ale pozitívnu, že sa človek vyliečil)? Čítala som, že napríklad ajurveda by mala pomôcť, ale niektorým ľuďom, ktorí sa liečili alternatívne, to nepomohlo a umreli. ☹ Ja by som rada skombinovala takúto liečbu s klasickou, zatiaľ pojedám všeliaké semienka, orechy (nesolené), aj marhuľové jadierka (ale tie neviem, lebo tam je kyanid, ale zase až tak moc ich nejem), oleje ako makový, konopný, z čierneho kmínu, rakytníkový a choroba zatiaľ stagnuje - niečo je od minulého ct pred polrokom lepšie, niečo horšie. Ďakujem

Strana
z6
ivka1619
16. feb 2018

@bielamacka3 Dobrý den odporúčam vysoko účinný produkt Lamine je to na baze kmeňových buniek

ivka1619
16. feb 2018

@ivka1619 Laminine

bluff
16. feb 2018

len dva krátke komenty: 1. alternatívou sa nikto z rakoviny nevylieci 2. rozculovanie nemá na rakovinu žiaden vplyv.

ivka1619
16. feb 2018

@bluff vylieci

bluff
16. feb 2018

žiaľ nie. semienka a vitaminky pomôžu podporiť organizmus. rakovinu nevyliecia.

bielamacka3
autor
16. feb 2018

@bluff ale stra škodí, či nie? inak pozerala som výrobky Lamine cez google a nikde nevidím cenu - a nie je to len marketingový ťah?

bluff
16. feb 2018

@bielamacka3 nezdrava strava skodi ci mas rakovinu alebo nemas. Samozrejme, ze sa zdravuj zdravo. To co si si pridala do jedalnicka ako oriesky a oleje - to je vsetko super. Znizena konzumacia cukru, tuku, pridavanie surovej zeleniny, atd... by mala byt uz samozrejmost pre vsetkych. Ale rakovinu ti to zial nevylieci. Takze nenakupuj a nekonzumuj hned kazdu vec co ti niekto odporuci. Ako Laminine. Vidim, ze info o tom je len na velmi diskutabilnych strankach. Daj si pozor, lebo niektore doplnky ti mozu praveze uskodit nehovoriac a peniazoch co ta budu stat.

bielamacka3
autor
16. feb 2018

to ja viem, takže pozerám si o všetkom na googli, aj lekárky som sa pýtala na tie oleje a podobne

bielamacka3
autor
16. feb 2018

a ešte k psychickej pohode patrí nedávač príspevky na stránku lady.sk 🙂

maminecka2
16. feb 2018

@bielamacka3 S detmi to nie je taky stres- tam to vyvazi ten pocit ze ich mas. Nase.u Ta, nakricis, potom sa skludnis a (hlavne ked spia) sa na ne s laskou divas a si stastna ze ich mas. Neda sa vsetko riesit s kludom, ved stres treba vyventilovat, inak by to bolo este horsie- dusit to v sebe. Takze kludne pokric, ponadavaj si, vypusti paru a potom mozes pokracovat aj v boji s chorobou.

bielamacka3
autor
24. feb 2018

Toto je otázka pre tie, ktoré dostali invalidný dôchodok. Viem, že treba po čase ísť na pohovor, či človek je na tom ešte tak zle, aby ho dostával naďalej. Ale to si mám ja kontrolovať, že kedy sa mám hlásiť, alebo ma sociálna poisťovňa vyzve? Lebo hľadala som na liste od nich, je tam písané, od kedy do kedy mi už vyplatili, ale nenašla som, kedy mám prísť na kontrolu. Alebo som to nevidela? Dakujem

ivka1619
24. feb 2018

@bluff mila pani vonkoncom nemate pravdu co pisete o Laminine mame skúsenosti a vyborne výsledky nebudem preboha tu zavadzat a klamat ludi na co by mi to bolo dobre???vobec nejde o peniaze ale v prvom rade pomahat ludom!!!!

ivka1619
24. feb 2018

@bielamacka3 Laminine je cisto prirodny produkt ziadna chemia obsahuje vsetko potrebne k nasmu organizmu fibroplastovy rastovy faktor 22aminokyselin a proteiny,neobsahuje ziadne neziaduce ucinky.Nepisala by som to len tak do vetra viem a poznam to z vlastnej skusennosti a aj skúsenosti z rôznych ludi..ale to je na kazdom kto si zariadi svoje zdravie a ako zaobchadza s nim.Pekny den

bluff
25. feb 2018

@ivka1619 prosim ta napis nam podrobne ako tvoja rakovina prebiehala. a aku liecbu si mala. podsuvat tu produkty je najlahsie. dakujem.

tilly
25. feb 2018

@ivka1619 tiež by ma zaujímalo

katyt
25. feb 2018

Ja odporúčam určite Graviolu, skús prečítať na internete. Treba brať veľa tráviacich enzýmov na čistenie tela, čiže ráno nalačno dve hodiny pred jedlom, aby to telo čistilo a nemiešalo sa to s potravou, ďalej selén, zinok, jód na podporu. Potom podľa metódy Johany Budwig - tvaroh s ľanovými semiačkami ráno na raňajky. Na rakovinu je toho veľa, najlepšie vyskúšať a skombinovať všetko. Dobrý je aj chloritan sodný, kvapky MMS, je to niečo ako chemoterapia, ale neničí to až tak organizmus.
Ja som všetky tieto doplnky objednávala z Ameriky pre mužovho strýka, mal rakovinu pečene a žlčníka, keď bral Graviolu, tak sa cítil dobre aj popri chemoterapii, dokonca mal lepšie výsledky, nádor sa zmenšil, ale neskôr neviem čo sa stalo, asi mu lekári povedali, že toto mu nepomôže a prestal to užívať, tak to potom tak aj dopadlo. Ale myslím, že ak by pokračoval v užívaní, tak ťažko povedať či by sa vyliečil, ale určite by mu to predĺžilo život.
Odporúčam Ti pozrieť aj túto stránku: http://rng.jecool.net/viewforum.php?id=112 je to fórum jedného pána, ktorý sa fakt vyzná v doplnkoch výživy, už síce ľuďom neradí, ale je tam veľa otázok ohľadom rakoviny, čo radí ľuďom užívať. To odporúčam určite prečítať.
A samozrejme je dôležitá strava, nejesť žiadne sladké, ale nie len v sladkostiach, cukor je aj v zemiakoch, ryži, žiadne mäso, veľa zeleniny, zeleninových štiav a podobne.

skyahiah
25. feb 2018

@bielamacka3 ahoj, co sa invalidneho dochodku tyka, tak mne napr. povedala doktorka hned na prejednavani, kedy bude dalsia komisia (mesiac a rok). A nie, nehlasis nic, pride ti pozvanka postou s presnym datumom. Ak ide o ochorenie, kde sa ocakava nejaka zmena stavu, vacsinou davaju minimalne kazdych 5 rokov kontrolu.

bielamacka3
autor
25. feb 2018

@tilly nebola si v relácii na STV Moja diagnóza?

tilly
26. feb 2018
bielamacka3
autor
28. feb 2018

ok, lebo sa dosť podobala a tiež mala ten hodgisov či ako sa to volá syndrom - inak boli ste niektorá počas liečenia sa na rakovinu aj inak chorá? ja som v pondelok prechladla - priznám sa, bola som málo oblečená a vonku mi bola zima, teraz mám teplotu tak do 38, či mi neviete poradiť - ak mi neklesne do piatku, zavolám mojej onkologičke, najhoršom si pojdem na pár dní poležať a nejaké infuzky mi daju - ale hnevá ma, že včera som iba smrkala a kedže som myslela, že je to len zo zimy, nebola som na ustach šatku, tak dufam, že to dieťa nedostalo - cítim sa ako najhoršia matka na svete - a okrem toho teplomer je taký vynikajúci, že raz ukáže 37,6, potom 38,3, o chviľu 36, 7 atd...tak skúsim iný - tento je dotykový, konkrítne taká modrá golička svieti na čele...inak okrem teploty mi nie je nič, ale neláka ma jesť...a ešte posledná vec - čítala som, že pri chripke treba často vetrať, tak či je to pravda

tilly
28. feb 2018

@bielamacka3 mne syn po prvej chemo doniesol domov virozu -zvracali sme a hnacky sme mali. Klesli mi krvinky, dostala som zarzio na to

bielamacka3
autor
28. feb 2018

Tak ja mám len upchatý nos a teplotu, ale som unavená, že ani rozčuľovať sa nevládzem - a pred chviľou mi dieťa rozbilo okuliare - sa buchol a v tej zlosti mi do ksichtu hodil loptu a okuliare sú v...ale našťastie len aklo vypadlo

bielamacka3
autor
1. mar 2018

Chcem sa ešte opýtať - mám druhý dden teplotu - včera večer do 39 som mala, teraz niečo cez 37. S veľkou pravdepodobnosťou by som vzhľadom k mojej chorobe mala ísť si poležať do nemocnicwe. Ale mama, ktorá mi pomáha, je na tom teraz ešte horšie ako ja a muž je účtovník, takže v marci to má veselé a dieťaťu nepovieš, že tu seď dve hodiny a nič nechciu. Svokra sa mi zdá nezodpovedná, aj keď na malého je dobrá a keby aj bola zodpovedná 100percentne, tak zase svokor je po operácii a je to dáma v rokoch, takže po nej aj kvôli tomu by som to nechcela.Chcem počkať do zajtra a uvidím. Ale keď mi moja onkologička povie, že mám byť pár dní v nemocnici tak ma...

ivka1619
1. mar 2018

@bielamacka3 co sa vlastne pytate?

bielamacka3
autor
4. mar 2018

už vlastne nič - v stredu som mala teplotu do 39 približne, vo štvrtok doobeda tak okolo 37 a pol a už mi klesla, trochu iba smrkám, včera aj dnes som dokonca bola s malým chviľu vonku, tak po polhodinke - zvláštne, mám onkologické ochorenie a tak rýchlo som sa vystrábila..ale ešte som mala rúško doma pre istotu kvôli malému

nika1
11. apr 2018

Zalezi o aky druh sa jedna..rozsah...ale nepoznam nikoho koho by zazracne vyliecili super spica vitaminove bomby...vitamin c v infuzkach a oxy gen pomaha pri imunite a moze sa aj pri chemo..tak isto ako doktor co liecil tak ze pichal do nadorov uz neviem co.ale malo to docinenia so sodou bikarbonou... ale kde su realne pribehy o vyliecsni...nikde su to len blbosti,ktore moze napisat kazdy..mimochodom v amerike vraj zacali liecit rakovinu pomocou korena z pupavy..kupite v lekarni za 1,4..skusala som robit ockovi svojmu...onkomarkery mu sice klesli,ale neviem ci z pupavy 🙂....jediny efekt ma neprekyslovat organizmus...ale ziadne diety..treba mat silu...

katyt
11. apr 2018

@nika1 liečba sódou bicarbónou bola liečba Dr. Simonciniho a nie je pravda, že nikde nie sú dôkazy o tom, že tým vyliečil nejakých ľudí. Všetky tie dôkazy sú, len Ti ich nikto neukáže, pretože farmaceutické firmy stopli každého jedného čo prišiel s alternatívnou formou liečby, pretože to ohrozovalo ich veľký biznis. Oni jednoducho nechcú vyliečených ľudí, veď sami dobre vedia, že chemoterapia a rádioterapia, ktorú vyhlasujú za liečby nielieči a dokonca je sama rakovinotvorná. A nebol to len Simoncini, ale veľa lekárov pred ním. Stačí pozrieť tieto dokumenty

https://www.youtube.com/watch?v=juR98YOntko

https://www.youtube.com/watch?v=ElHvvn0B54A
nika1
12. apr 2018

Zase ja poznam vela ludi ktori vdaka chemo stale ziju..napr.moja teta je uz 10rokov bez,vyskrtnuta zo zoznamu onko pacientov..pisem zalezi od druhu,rozsahu..myslis,zs som o tpmto necitala? Vies kolko je uz novych liekov,ale poistovna ich neuhradi?..podakujme sa statu..moj ocko mal rakovinj pluc..precitala som toho tolko,ze este do dnesneho dna mi z toho sibe....to je taka bezmocnoct,ked nemozes nic urobit..ocko zomrel,lebo sa mu zastavilo srdiecko,okrem toho rakovinu mi poskodila organy...je to 13 dni...nejde len o to ako to liecit,ale prist na to v skorom stadiu...uz len onko testy ti nik neurobi a niektore stoja 3000euro..tieto videa ma stale nepresvedcili o tom,ze sa da kazda rakovina vyliecit..inak ja som za skusit toto,ale opatrne

dijany
Autor odpoveď zmazal
Strana
z6