icon

Apiterapia - skúsenosti

sudabe
2. dec 2017

Ahojte mate skusenosti s api terapiou? Mi sme zacali asi pred tyzdnom najme koli tomu ze nic nove mi maly nechce ochutnat a ma par jedal co zje, je taky nesustredeny a ked nie je po jeho je zurivy. Diagnozu nemame ale ze ma nejake prejavy autizmu. Preto to chcem skusit a dufam ze mu to pomoze najme s jedlom

marge2011
24. jan 2018

Dobry den, Uz ste to vyskusali? Ake mate vysledky? Tiez uvazujem nad tym, kvoli nesustredeniu a afektom v skole. Maja

sudabe
autor
24. jan 2018

@marge2011 ahoj mi stale berieme no nevidim ziaden rozdiel ale ze vysledky sa ukazu az po dlhodobom uzivani

marge2011
25. jan 2018

A upravili ste aj stravu? Vraj treba vylucit bielu muku, cukor a mliecne vyrobky.

sudabe
autor
25. jan 2018

@marge2011 nam povedala vylucit cukry a mliecne vyrobky vylucili sme no obcas to zje najme nieco sladke a cukor je vsade teraz len citam zlozenie je to dost narocne

marge2011
26. jan 2018

No ved to, ze cukor je aj tam, kde by to clovek ani necakal. My sme zatial vylucili bielu muku( aj kvoli nadvahe) a sladke a snazim sa davat bezlaktozove vyrobky, ale este neberieme tie vcelie produkty. Zatial to su len 3 dni, tak uvidime, ci bude nejaka zmena.

sudabe
autor
26. jan 2018

Asi bude zmena urcite aspon by mal(a) schudnut a tie toxiny z tela by sa mali vylucit ked zacnete brat skuste nie je to cenovo narocne a fakt to pomaha len to treba dlhodobo uzivat a ake stare dieta mate?

marge2011
1. feb 2018

6-rocneho syna

sudabe
autor
1. feb 2018

@marge2011 jak vam to ide?

marge2011
2. feb 2018

Este nemame tie vcelie produkty, nemala som cas ich objednat, ale aj bez toho sa mi vidi, ze je kus lepsie.