ASEA - objav 21. storočia

bety2222
12. apr 2023

Máte niekto s týmito výrobkami skúsenosti ? Vraj to sú molekuly, ktoré riadia v tele človeka celý imunitný systém. Nie je to liek, ani nejaký multivitamín, ani nejaký prírodný preparát na liečbu a predsa sa pomocou neho dokážu ľudia vyliečiť aj z veľmi ťažkých chorôb.

zmrzlinka2021
12. apr 2023

@bety2222 Keby to fungovalo, tak tu tie vazne choroby nemame. Tieto veci su vacsiou cisto o biznise.

bety2222
autor
12. apr 2023

@zmrzlinka2021 aj ja si to myslím, a vyrobky sú nehorázne drahé.Hoci to je na Slovensku ešte niečo nov´é..

osky
12. apr 2023

@zmrzlinka2021 na rakovinu je uz davno liek vyvinuty.a funguje.
A predsa tu je rakoviny i mrtvych stale viac.
Vies preco?

Preto co pises ako posledne.
Stratili by biznis.
Oni nechcu ludi celkom zdravych.
A okrem toho,je nas uz prilis vela na tejto planete...

Ale k otazke-nepoznam a neviem...
Su vo svete veci, nehorazne drahe,ktore dost vela dokazu....
Len,nie pre kazdeho su

zmrzlinka2021
12. apr 2023

@osky neexistuje liek na rakovinu, je to len konspiracia, ktorej ludia chcu verit, lebo vzdy tu musia byt "tí tajomní", čo ovladaju celý svet a chcú nam ublizit.

kvetinka75
12. apr 2023

@osky keby existoval, ľudia z určitej vrstvy by nezomierali na rakovinu. Sú lieky, podporné prostriedky, ktoré dokážu zničiť rakovinotvorné bunky, ale žiaľ, nie u každého

hiro
12. apr 2023

@osky Ach jaj...
"A predsa tu je rakoviny i mrtvych stale viac. Vies preco? Preto co pises ako posledne. Stratili by biznis."
Rakovin je XYZ. Neexistuje ziadny univerzalny liek. Ale tie co sa vynasli su mimoriadne ucinne a preziva daleko viac ludi ako pred par desiatkami rokov.
https://www.teraz.sk/magazin/p-cekan-posun-v-li...
"V 60. rokoch minulého storočia dve tretiny ľudí po piatich rokoch rakoviny zomreli. V súčasnosti dve tretiny ľudí prežijú. "

hiro
12. apr 2023

A to ASEA:
https://en.wikipedia.org/wiki/ASEA_(American_co...
"Science Based Medicine v roku 2017 ďalej zopakovala závery Harriet Hall a uviedla, že základné tvrdenie ASEA nedáva žiadny vedecký zmysel a že spoločnosť používa jasne klamlivé marketingové praktiky."
https://www.mcgill.ca/oss/article/controversial...
"Myslel som si, že by som sa možno mohol dozvedieť niečo o záhadnej chémii, keď si pozriem video spoločnosti s názvom „The Science Behind Asea“. Ukázalo sa, že to nie je nič iné ako komická séria svedectiev o zlepšenej nálade a energii. Samozrejme, môžete získať posudky o čomkoľvek buď najatím hercov, ktorí budú hrať úlohu spokojných zákazníkov, alebo rozhovormi s ľuďmi, ktorí zažívajú placebo efekt. Stále nie som presvedčený, že to celé nezačalo zo žartu tým, že niekto premýšľal, či by mohol predávať niečo také smiešne, ako je slaná voda, ako zdravotný produkt. Zistili, že to funguje, a teraz sú v biznise, ktorý sa rovná predaju farieb na vlasy holohlavým ľuďom."

viestta
12. apr 2023

@osky kazdy onkolog by sa potesil, ak by bol univerzalny liek na vsetky druhy karcinomov. Lenze ten nie je, ten existuje len v hlavach tych, co sa nazdavaju, ze svet riadi par vyvolenych.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
queen_mary
12. apr 2023

@osky lol, tu je niekto dobre blby. 😅

osky
12. apr 2023

@queen_mary laskavo neurazaj!

Toto je slobodne forum.
Ja som nieco napisala a nikoho nenutim s tym suhlasit.
Vyjadrit sa moze kazdy.
Ci?
Koli tomu,ze ty tomu neveris,som ja blba???
Preco Sa spravas blbo ty?

hiro
12. apr 2023

@osky "ze ty tomu neveris,som ja blba???" Ked niekto veri ze 2+2=5 a niekto druhy vie ze 2+2=4 a neveri 2+2=5 tak ma plne pravo si mysliet ze ten druhy je blby...

osky
12. apr 2023

To co pisem nie je tajomstvo a je uz o Tom dost dostupnych Info...
Netreba ani tajnych,ani nikoho...

osky
12. apr 2023

@hiro ty porovnavas matematiku,o ktorej niet pochyb,s
Nazormi na istu vec.
Bud tak dobry a neobuvaj Sa do mna.

Ani v Boha mnohi neveria.
A?
Za to su ti ktori veria,blbi?
Ano?
Povedal kto?

hiro
12. apr 2023

@osky Nuz tradicie su tradicie a aj ked su blbi (aj ked blbi nie je spravne slovo, aj velmi mudry clovek moze byt veriaci) tak je to neslusne povedat verejne. Politik by sa tym uplne potopil a v spolocnosti je to tiez tabu. Niektori ludia vidia vo viere zmysel zivota. Takze myslim ze je spravne im ho moc nerusit.
A mat nazor ze existuje super eno nuno liek na rakovinu je ine ako fakt ze taky neexistuje. To je matematika.

osky
12. apr 2023

@hiro a kto tvrdi ze je to Fakt?🙂
Ty a hrstka ludi vo so mnou nesuhlasia?
Vidis...
Mozeme polemizovat donekonecna..
Ani podavane fakty nemusis totiz znamenat pravdu...

Ale ako myslis.
A s tou vierou a politickym potopenim je to tiez dobra hlaska.
No vravim..ako myslis.
Je to tvoj FAKT...

fiora94
13. apr 2023

@bety2222 používam Renu28 na ekzém, je velmi dobrý aj na ďalšie iné problémy. Nápoj zase krásne prečistí organizmus. Dostala som sa k tomu úplne náhodne a som spokojná. Obsahuje to nejake látky ktoré má prirodzene aj náš organizmus v sebe preto je tak účinne.

norika30
10. jún 2023

@bety2222 @kvetinka75 @viestta @zmrzlinka2021
zdravím Vás, s touto technologiou som sa stretla prvy x minuly rok tusim v oktobri...tak nejak...
Sama som tomu neverila, kedze som toho vyskusala viac ako dost....ale nakoniec som predsa vyskusala najprv Renu gel a ten nas presvedcil.
8ročný syn ked dostal silnu alergicku reakciu a vyzeral ako obareny po celom chrbte nafotila som si jeho chrbat...natrela...do par hodin bolo vsetko prec. Bez tabletky na alergiu, bez kvapiek. Vtedy som si povedala, ze wao..., ďalej dcerka si natiera plet "pupáky", je puberťáčka - tiež omnoho krajšia pleť.
Ja ako onko pacient, plus mam dost aj inych zdravotnych problemov som sa rozhodla ze to vyskusam.
A placebo?pochybujem,maju aj pets asea skupinu, a kôn ci pes sa nebude kvôli uzivaniu tejto technologie tvarit zdravo len pre nejaky marketing...
Mam aj macku doma, ta mala zapal v ociach, sice to nebolo lahke ale natreli sme jej do oci gel, do dvoch dni bolo po probleme,nesli sme ani na veterinu...
Okrem toho sama to pijem uz od marca a citim sa omnoho lepsie, som zvedava ci sa nieco zmeni aj na MR a krvnych vysledkoch.
Pije to aj moja svokra čo má vysoky tlak, vysoký cukor, mala depresie a zle spala odkedy ovdovela.Ma 72r a uz neberie ziadne ukludnovaky ani tabletky na spanie.
Su to moje/nase skusenosti, a nik mi za ne neplatí.
A zabudla som hned na zaciatok napisat ze to nepredávam. A Bohu žiaľ málo ľudí to pozná a lekári moc nemaju záujem...pre drvivú väčšinu nie je "biznis" liečiť tak ako ani pre lekárnikov.
Pekny den prajem 🙂

hiro
11. jún 2023

@norika30 To ze je nieco neucinny podvod - aj ked zdraviu neskodny - neznamena ze to nemoze fungovat ako placebo ;)

norika30
11. jún 2023

@hiro máte s tým osobné skúsenosti? Ja áno sú to moje/naše skúsenosti. Ja to dávam aj deťom keď sú choré, ale ja vás tu neidem presviedčať, načo. Je to váš názor, nik vám ho neberie. Ja mám iný na základe vlastných skúseností. Okrem toho ak s produktom nie ste spokojný môžete ho do mesiaca vrátiť a vrátia vám peniaze. Riziko žiadne! Skúste dačo vrátiť inde..., asi nepochodíte. Pekný večer prajem.

hiro
12. jún 2023

@norika30 To je uplne v poriadku nech mate akekolvek skusenosti. Nic to nemeni na tom ze je to podvod a predavaju nezmysel. To nie je nazor.
"Bola vykonaná dvojito zaslepená a placebom kontrolovaná štúdia s 20 účastníkmi, aby sa posúdila účinnosť cyklistov, ktorí dokončili časové skúšky (TT). V abstrakte sa zistilo, že „ASEA nezlepšila výkon TT“"
"Lekárka Harriet Hall preskúmala vedeckú literatúru týkajúcu sa hodnotenia ASEA ako výživového doplnku, pričom poznamenala, že neexistujú žiadne prijateľné publikované dôkazy, ktoré by potvrdili, že má nejaké zdravotné prínosy pre ľudí."
"Aktualizovaný článok Science Based Medicine z roku 2017 ďalej zopakoval závery Harriet Hallovej, v ktorej sa uvádza, že „základné tvrdenie ASEA nedáva žiadny vedecký zmysel“ a že spoločnosť používa „jasne klamlivé“ marketingové praktiky."
https://en.wikipedia.org/wiki/ASEA_(American_co...)

norika30
12. jún 2023

@hiro to je vas nazor nik vam ho neberie.
Vzdy "treba zašpiniť" niekoho,kto vynašiel dačo dobre, lebo jedna babka povedala alebo 20 ľudí testovalo atd..alebo len preto , ze to nepredali farmaceutom...., a okrem toho dostali aj Nobelovu cenu, ktoru nerozdavaju len tak...
Nikto netvrdil, ze je to liek, alebo predchadza chorobam alebo ze to lieci. Ide o regeneraciu buniek v tele.
Ja Vas tu nebudem presviedcat, aj ked tu vypisujete kto a kedy co povedal a napisal, tiez mozem pisat o lekaroch, vedcoch co maju opacny nazor. Mna to ale vobec nezaujima,kto co povedal.
Nakolko som onko paciet a nemienim sa pchat uz tabletkami, ktore mi aj tak nepomozu...
Na mna neposobi ani reklama, ani to ked chce niekto druhu stranu "zaspiniť".
Ja som to osobne vyskusala a uzivam a vidim a citim rozdiel. Ja tomu verim, kedze citim a vidim vysledky. A kedze sa @bety2222 sa pytala na skusenosti,tak som odpovedala.
To je moj nazor, ten druhy je Váš. Tymto koncim diskusiu, nebudem sa tu s Vami hádat.
Pekny vecer prajem

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hiro
12. jún 2023

@norika30 "kto vynašiel dačo dobre" :D Ale oni nic nevynasli. Je to podvod. Nie je to ziadny liek. Je to obycajna osolena voda.
"a okrem toho dostali aj Nobelovu cenu" - ten chlapik co dostal nobelovu cenu za vyskum degradovanie buniek. Ako to suvisi s ASEA? Nuz jedine tak ze sa jeho vyskum snazia zneuzit pre seba. Osolena voda ale nijako neregeneruje bunky.

janammm
11. nov 2023

Baby ja používam teraz ten gél na mykózu medzi prstami na nohách (dlhoročná záležitosť). Doteraz mi nič nezabralo, ani lieky ani maste, tinktúry....zlepšilo max o 15 percent.
Nestačím sa čudovať ako rýchlo to prechádza. Iba natieram ráno a večer, dokonca ani nedezinfikujem pred náterom. Dám vedieť, či mi to úplne prešlo, či sa to nevráti po nejakej dobe, ale gél určite nemôže byť placebo...
Ozývam sa ako bude ďalej.

norika30
12. nov 2023

@janammm som rada, že ti to tiež zaberá. My uz mame bohaté skúsenosti.
Momentálne mám zápal očnych spojiviek, kvapkám si Aseu do očí a taktiež gél. Už je to lepšie ako včera 🙂

janammm
10. feb 2024

Takže ozývam sa ohľadom ASEA gélu - použícala som na mykózu medzi prstami na nohách, nastalo výrazné zlepšenie, úplne som sa z toho však myslím že nedostala, nepoužívam to už 6 týždňov, nezhoršuje sa to zatiaľ. Používala som iba povrchovo, teda iba gél, bez dezinfekcie, dezinfekciu iba keď som mala rany. Nemokvá to, nepraská a nesvrbí ako predtým, je to suché, občas max šupiny, keď sa mi spotí noha, podľa toho súdim, že to tam v malom množstve ešte ostalo...
Nedostala som sa z toho úplne, ale výrazne mi to pomohlo, za čo som vďačná...

norika30
11. feb 2024

@janammm super som rada 🙂. Ja užívam už skoro rok celú paletu produktov čo ponúkajú 🙂

nelinka37
28. mar 2024

@norika30 mozem sa opytat ci je vidno uzivanie asea aj na vasich vysledkoch onko liecby prosim? Pisali ste cca rok dozadu ze ste zvedava co krv a mri...tak sa len pytam ci sa vam to aj vo vysledkoch potvrdilo? 🤗

norika30
29. mar 2024

@nelinka37 dobrý deň, ano mám lepšie krvné výsledky, potvrdila mi to aj lekárka. Cítim sa všeobecne lepšie. Samozrejme treba upraviť aj stravu, vitamíny a aj veriť. Ja som už veľa vecí skúsila, zatiaľ u mňa najviac
👍👍👍 Asea.