icon

ASEA - objav 21. storočia

bety2222
12. apr 2023

Máte niekto s týmito výrobkami skúsenosti ? Vraj to sú molekuly, ktoré riadia v tele človeka celý imunitný systém. Nie je to liek, ani nejaký multivitamín, ani nejaký prírodný preparát na liečbu a predsa sa pomocou neho dokážu ľudia vyliečiť aj z veľmi ťažkých chorôb.

rejko56
11. okt 2024

@bety2222 je to účinný produkt

monikapekova
Odpoveď bola odstránená
rejko56
30. okt 2024

Asea je výborný produkt

stanka1751
23. nov 2024

@norika30 dobrý deň, prosím vás išlo vám to objednať aj bez toho uvítacieho balíčka?

rejko56
24. nov 2024

@stanka1751 dobrý deň mne to objednava kamoška a zároveň dovezie takže neviem vám poradiť ako prebieha objednanie.

monikapekova
24. nov 2024

@stanka1751 dobry den vy sa pravdepodobne registrujete.ak chcete vediet ako objednat bez uvitacieho balička kludne mi napište aj na tel0903112633.a pomôžem Vám s objednávkou len ako zákazník.
Pekný deň prajem
Monika

norika30
25. nov 2024

@stanka1751 dobrý deň ano ide. Napíšte mi, poprípade ak bývate blízko objednám vám to a nemusíte sa ani registrovať.

hlavnezdravi
4. dec 2024

Prosím vás, přestaňte tu šířit nesmysly typu, že Asea je podvod se slanou vodou, když jste v životě produkt nevyzkoušeli. Mě vždy dojímá, jak někdo píše, jaký má patent na rozum, přitom danou oblast Redox biochemie nestudoval, produkt nevyzkoušel, ale hlavně bude psát blbosti a přesvědčovat ostatní, že je to podvod. At si každý udělá svou vlastní zkušenost, má možnost mít záruku na vrácení peněz 30 dní - když už jsme u toho, firma zřejmě moc dobře ví, co dělá, že produkt funguje, jinak by neposkytovala záruku 30 dní na vrácení peněz na produkty, které někdo spotřeboval. Já svou osobní zkušenost mám a mohu říct, že mi to pomohlo s problémy, o kterých mi lékaři tvrdili, že jsou neřešitelné. Takže asi tak. Hezký večer.

rejko56
4. dec 2024

@hlavnezdravi súhlasím so všetkým aj mne pomáha veľmi 👌

hiro
4. dec 2024

@hlavnezdravi Veru je to podvod. Môžeš 1000 krát písať že nie. Neexistuje jeden dôkaz účinnosti.

monikapekova
4. dec 2024

@hiro no nymiš sa dokazy sú a ke och mnoho

hlavnezdravi
7. dec 2024

@hiro My jsme důkazy, v ČR a SR je spousta vděčných uživatelů Asea, kterým Asea zlepšila zdraví, přestože lékaři toho nebyli schopní, at se Vám to líbí nebo ne a samozřejmě ke všemu jsou i vědecké validace a Vy si můžete tvrdit, co chcete. Je nám to úplně jedno. Kdo má otevřenou mysl, nebude věřit jedna paní nebo pán povídali, ale půjde přímo ke zdroji, kde si ověří vědecké validace.

rejko56
7. dec 2024

@hiro bla...bla netrep blbosti Ty

rejko56
7. dec 2024

@hlavnezdravi výstižne suhlasim

hiro
9. dec 2024

@hlavnezdravi "My jsme důkazy" - no to asi nevies moc o placebe, vsak? Aj ti budu podavat len cistu vodu tak ta moze vyliecit. A akykolvek ucinok tohto vymyslu by mal byt vyssi ako u placeba. No a uz davno je dokazane ze ziadny ucinok tam nie je, napriklad:
https://faseb.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.10...
"vědecké validace" - ziadne neexistuju. Nechapem co to stale opakujete dookola.

rejko56
9. dec 2024

@hiro bla...bla.... nekecaj

hlavnezdravi
18. dec 2024

@hiro Já mám ten účinek potvrzený lékařskými zprávami a mám k dispozici také veškeré vědecké validace. Kdo má zájem se něco nového dozvědět, at mi klidně napíše, ráda ho provedu informacemi. Vás ale odmítám o čemkoliv přesvědčovat, ztráta času, tohle je jen pro lidi s otevřeným myšlením.

hiro
8. jan 2025

@hlavnezdravi Ach jaj. Nemas. Ak by si mala take potvrdenie tak by tento potravinovy doplnok podla zakona musel byt stiahnuty z trhu:
https://www.uvzsr.sk/web/uvz/vyzivove-potravino...
Výživové (potravinové) doplnky sú potraviny určené na doplnenie prirodzenej (bežnej) stravy, ktoré sú koncentrovanými zdrojmi živín, ako sú vitamíny a minerálne látky alebo iné látky s výživovým alebo fyziologickým účinkom, samostatne alebo v ich vzájomnej kombinácii.
Nie sú to lieky, nie sú určené na liečbu alebo prevenciu ľudských ochorení, nesmú mať na ľudský organizmus farmakologický, metabolický alebo imunologický (t.j. biologický) hlavný účinok. V opačnom prípade takýto výrobok nevyhovuje definícii VD a môže byť stiahnutý z trhu.

viera
23. jan 2025

@janammm ktory gel si pouzivala?Nazov?Dakujem.

janammm
23. jan 2025

@viera ASEA Renu 28, používaj ale iba keď ti už nemokvajú, ked máš zacelenú ranu (resp. menej aktívnu fázu). Ak máš otvorené rany, najprv použi tinktúru Canespor (nie krém ani masť Canespor) na dezinfekciu, a aby sa aspoň zacelila rana (Canespor aj viackrát ako v návode, ak to máš moc silné). Potom po zacelení natieraj s tým RENU, mne sa to teraz raz za čas vráti aj po Renu, ale nie v takej sile a to už Canespor zabere jednorazovo, predtým nechcel zaberať a vracalo sa to každú chvíľu...

viki713
1. feb 2025

@bety2222 vieš čo je zloženie tohto zázraku? 😅 Kuchynská soľ a voda. Urob si názor sama.

lenkamikusova
13. feb 2025

@zmrzlinka2021 ale existuje alw nam obycajnym ludom je to davat zakazane na kazde jwdno ochorenie,je ale naco zdravych jedincov ked na chorych sa mega zaraba

mata.g
21. feb 2025

@bety2222 používala si? Podľa toho čo som vylovila na nete je to fakt slaná voda, patent USA. To sa môžeme radšej kúpať priamo v mori alebo v nejakej esponskej soli.
https://aseaglobal.org/sk-sk/veda/casto-kladene...

bengi22
27. mar 2025

@bety2222 Ja som prave teraz objednala. Syncek nas je autista, a videla som tie prednasky kde ludia zdielaju svoje vlastne skusenosti. Pocula som tam rozne pribehy, a veru niekomu pomozu tie produkty. Ide to samozrejme krok za krokom. Tolko penazi sme minali uz za tie roky na terapie, ze uz nemozme nic stratit, tak vyskusame. Bude to davka na mesiac, no uvidim. Je to tiez moj nazor, a nechcem sa hadat s nikym. Dakujem.

sjun
28. mar 2025

@bengi22 ahoj bola by som rada keby si pocase napisala recenziu...tiez mame autistu v rodine mozno by to bolo aj im napomocne. Dakujem a ✊✊✊✊✊

hiro
28. mar 2025

Je to placebo. Stačí namiešať kuchynskú soľ a vodu a má to rovnaký účinok.
Či na dôveryhodnosť stačí aby som namiešal cukor s vodou, pekné samolepky, spravil fancy web, nazval to ABEB zázračný liek, len celý svet je proti mne, na ktorý ešte žiadny vedec neprišiel, zohnal nejakého ortopédia ktorý sa zaň zaručí, dal 58€ za fľaštičku a je vybavené?

bengi22
29. mar 2025

@hiro nemyslim si ze je to placebo. Ale ked je, tak som aspon vyskusala...

bengi22
29. mar 2025

@sjun samozrejme...😉

rejko56
30. mar 2025

@hiro zasa trepes svoje bla...bla......

rejko56
30. mar 2025

@bengi22 je to dobrý produkt mne pomohol veľmi