Často choré dvojročné dieťa - imunita
Máte niekto overený nejaký výživový doplnok,...niečo na záchranu imunity u dvojročného dieťaťa? Je úplne na bode mrazu.
@franka211 pisala som , ze aj my ho mame a drzime sa, mne ho doporucila aj detska doktorka, ked mu zacne kasel, tak mu davam domaci cibulovy , tymianovy alebo cesnakovy srup a za dva dni je po kasli. My sme boli chory , vzdy tak po dvoch tyzdnoch v skolke a teraz sme ok uz druhy mesiac, tak so zvedava kolko to vydrzi. 🙂 niekomu zevraj ten imunoglukan sadne a niekomu nie.
Ahoj monikaken. Asi Ta moc nepotesim. Nasa mala byvala v skolke tak chora ze 2tyz.doma, 4dni v skolke a potom znova chora. Bolo to na palicu. Vyskusali sme kolostrum, imunoglukan, babske recepty....vsetko. vybrali jej dokonca aj nosne mandle. Nervy som mala v kybli ked som malu rano davala do skolky zdravu a videla som tam usoplene chrchlave deti. Jasne ze to mala schytala a bola vzdy hned chora. Uz som sa bala aj do obycajneho obchodu ist s nou medzi ludi. Nasa znama, zdrav.sestricka mi povedala ze len vydrzat. Deti si prosto musia prejst tymto bojom z iks virusmi a potom to prejde. Nastupom do skoly sa to naozaj zlomilo. Teraz ma 10rokov a je zdrava a v poho. Byva chora 2x do roka. Vydrzat. Prejde to. Drzim palce
Tu je pekný článok od doktora. Je pravda, že deti si tým musia prejsť. No nám sa to celkom darilo udržať prípravkami v článku. Berieme v kuse aloe vera a k tomu pridávam, čo je aktuálne v akcii 🙂 Tento mesiac je Vitaaktiv, je to super produkt z ovocia a zeleniny a navyše s vitamínom D. Pridávam aj bližšie info o ňom. Najlepšie je však začať v auguste, keď deti sú ešte doma. Najsilnejší účinok má asi Colostrum tekuté, to mám vždy doma v pohotovosti, ak by sa predsa len niečo vyskytlo. Ak by si niečo chcela napíš, poradím.
@zuzkamargit ďakujem
Baby,jedná sa o dieťa mojej známej, ja som s tým nemusela našťastie pri deťoch bojovať...čo sa týka kolektívu, tak je doma, nakoľko má postihnutie, aj keď sa to nebude nietorým páčiť,ale spustené po očkovaní. Informácie jej odovzdám aje na nej, ako s nimi naloží. Každopádne ďakujem, že ste písali
Kocky my uz 3 mesiace uzivame sirup Immuniflor je to super sirup 2v1,jedinecna kombinácia lárok podporujucich imunitu a probiotickych enzýmov,zlozenie:echinacea, acerola,propolis, med z manuky, probioticke enzymy (L.casei, L.acidoph., L.plant., S termoph.)
@zuzkamargit ahoj, prosím tá môžeš mi poradiť čo je dobre pri prechladnutí, mám 3 ročne dieťa a býva veľmi často choré, teraz je opäť prechladnute a rada by som to podchytila vcas😉Dakujem🤗
@miriamcek88 3-rocnemu uz mozes zacat davat narosan sirup ako prevenciu proti ochoreniam. Moj syn ak je uz nachladeny, hned ho natieram tymianovym kremom, nad postel striekam eukasol + do kupela pridavam 2 kvapky tymianovej esencie. Hydroterapia je super pre deti. Nie su to lacne produkty, ale v case chorob sme za rozne doplnky a kvapky a vitaminy nechavali aj 70€ v lekarni mesacne bez dlhodobejsieho efektu. Je to na kazdom ako sa rozhodne. Ci chce ist cestou chemie a tlmenia priznakov, alebo prirodnou a budovanim obranyschopnosti
Odporúčam Narosan Cucoriedkovy od Nahrin, a tymianovy krém spolu so sprejom eucasol. Pre bližšie info píšte ip, poradím aj objednam
ja od kedy davam malemu rakytnikovu tinkturu, tak neskutocne sa zlepsilo zdravie. Za posledneho tristvrte roka bol len raz chory plus asi 2krat slabe sopliky a dvakrat na dva dni trochu zvysena teplota. Objednavam odtialto https://eshop.travnicek-produkty.sk/tinktury/ra.... Dostala som odporucanie, ze je to 100 % prirodne

Nám imunolog odporučil imunoglukan...musím povedať že sme ho začali užívať pred nástupom do škôlky v máji a odvtedy bol raz chorý...aj to len nádcha a slabší kašeľ...predtým býval doma a každý druhý mesiac sa neho niečo nalepilo...