icon

CBD olej

8. nov 2020

Ake mate skusenosti s CBD olejom? Vazne to pomaha ?

milivanilka
2. mar 2021

Žienky nestíham sledovať 😀
Ktorá chcete info o CBD, prosím napíšte mi... Nemám vôbec prehľad už

danie_85
2. mar 2021

Ahojte dievčatá, skúšali ste objednávať zo stránky getcbd.sk ? Kamarátka odtial bere a zatial si pochvaluje a aj ceny majú celkom dobré. Náhodou niektorá z vás nemá skusenosti? 😅

hankaba29
Odpoveď bola odstránená
janelillith
18. mar 2021

10% cbd full spectrum 45€ vratane dorucenia

amito
19. apr 2021

@mancalucia ahoj prosím ta ja tiež silno nad tým uvažujem začali mi znova migreny s aurou vždy počas ovulácie a menzesu.. Tinktúry ani čaje už nezaberajú..takze si spokojná?

nelca84
19. apr 2021

@janelillith ahoj, mám záujem

amito
19. apr 2021

@janelillith dobrý deň mohla by som poprosiť nejaké info? Alebo viete aj poradiť?

mancalucia
20. apr 2021

@amito ano, migrenu dokonca dokaze odstranit. Chod to toho. My sme vyskusali vela, kym sme ostali pri jednej znacke. Hlavne si pri vyrobkoch pozeraj certifikat a ci ma olej testovania, lebo teraz sa s cbd roztrhla vrece na trhu😉

amito
20. apr 2021

@mancalucia ďakujem krásne za odpoveď

mancalucia
21. apr 2021

@amito nemas za co😉

tomasb2
24. jún 2021
Používateľ tomasb2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tomasb2.

CBD užívam dlhšie ako je u nás legálne. Nie je to tak, že si kvapneš dve tri kvapky oleja a čakáš na výsledok. Pri dlhodobejšom užívaní sa dostavia výsledky. Treba si o tom naštudovať viac, ak chceš pošlem ti zdroje. Nebudem ich dávať sem lebo si budú myslieť, že je to reklama. Je smutném že po legalizácii CBD sa na Slovensku roztrhlo vreco s pseudo influencermi a každí je zrazu odborník na kanabinoidy. Oplatí sa veriť iba fakt hŕstke z nich (napr. Separ o tom má dosť veľa naštudované a vie prečo to odporúča). No naspäť k téme, mne cbd pomohlo sa ukľudniť a večer lepšie spím po tréningoch a náročných dňoch. Toť vše...

sebi09
29. jún 2021

ja som zkusala CBD caj a bylo to uplne super, krasne ma to uvolnilo a velmi dobre som spala...

kubobubo
29. jún 2021

Je aj niečo iné ako olej - iná forma ? Dedkovi to nevieme kvapnúť. Vďaka.

elisse247
29. jún 2021

@kubobubo ja mám koncentrát rozpustný vo vode stačí vypiť

arabela55
7. júl 2021

@milivanilka ahoj a vieš poradiť prosím aký olej - značku si užívala?

arabela55
7. júl 2021

@dadus_ka ahoj a dávkovanie si aké mala? koľko kvapky denne?

dadus_ka
16. júl 2021

@arabela55 ahoj ja na spanok 8 kvapiek pod jazyk. 15% fullspectrum

wewerka0210
27. júl 2021

@janelillith dobrý deň aká je cena u vás olej cbd??? Koľko vydrží jedno balenie. Ďakujem

any17
29. júl 2021

@janelillith ahoj môžem poprosiť info. Vďaka

skybielicka
14. aug 2021

@tomasb2
Ahoj, chcela by som si o tom naštudovať viac, som si to kúpila ale neviem aké presne dávkovania alebo ako dlho sa to užíva,, či tie stavy potom vy miznú alebo to treba už celý život užívať. Ú mňa ide konkrétne o úzkosti, mam tri malé deti a dosť ma to obmedzuje. Tu je môj mail
skarletabielicka@gmail.com

merared
17. aug 2021

Ja ho uzivam necely tyzden (CBDium 300mg fullspectrum) 15kvapiek denne. Ale strasne ma uspava. A ja praveze spim super aj bez pomoci. Mam si davat menej?

skybielicka
17. aug 2021

@merared asi áno, ja som brala tie kvapky ráno aj večer, no cez deň som strašne bojovala so spánkom, už si dávam len na vecer, tak uvidím ale čo sa týka spánku cez deň teraz v pohode

merared
17. aug 2021

@skybielicka bohvie preco to tak uspava... Budem si teda davat len vecer, lebo som cez den uplne nepouzitelna😄

erimari
Odpoveď bola odstránená
kvevka
Odpoveď bola odstránená
any17
29. aug 2021

@kvevka ja mam zaujem, dakujem

ejkapod
6. sep 2021

@kvevka dobrý deň, môžem poprosiť link??

kvevka
Odpoveď bola odstránená
katka9102
7. sep 2021

@dadus_ka ktorý zabral? Môžeš do správy 😉

erimari
Odpoveď bola odstránená