Ahojte, pred týždňom som začala užívať chlorelu od firmy GW.Zacala som s dávkovanim prvý deň 5 tabliet a potom vzhľadom k tomu, že som mala hnačky aj spolu s manželom, neviem či z jedla tak som si začala dávať po 6 tabliet ráno, obed a vecer. Začala ma po pár dňoch aj hlava bolieť tak som si ubrala z tabliet a momentálne užívam 3 tablety 3xdenne asi 3 deň. Chcem sa spýtať či mal niekto z vás tráviace ťažkosti pri užívani? Ja mám dlhodobo problémy s trávením a mňa brucho pobolievalo už aj predtým, a teraz neviem či ťažkosti ako sú bolesti brucha, nafukovanie, bolesť čriev, hnačka, resp. Riedšia stolica, nechuť do jedla, či súvisia s detoxom alebo mám hľadát príčinu inde. Vopred ďakujem za každú radu 😊
Mne bolo z chlorelly inej zn tiež zle som s tým prestala ptm
Ja pokial viem treba zacat s 2 tabletami 1x denne a po tyzdnoch postupne pomaly pridavat🤷🏻♀️ to som si si hned supla ty je podla mojho nazoru vela
Mne z nej bolo tiež ťažko a to som si ju kupila kvôli tráviacim problemom...ktore mi prestali až po vynechaní mlieka a mliečnych vyrobkov.
Este dodam ze ja to berem asi rok a som na davke 3 tab 3x denne a nemala absolutne ziadne problemy
Ja užívam aktuálne 7tbl 3x denne, žiadne tráviace problémy, trávenie sa práveže upravilo, celkovo sa cítim lepšie. Porad sa so svojou poradkyňou, ja pracujem s inou značkou, čiže ohľadom GW radiť nebudem, no všetko má svoj postup, vhodnú dĺžku užívania atď.
ty kokos, ja som s gw zacala 20 tabliet 2x denne a medzi to som si supla este jacmen ak som nezabudla. Hmm teraz neviem, je to placebo alebo mam speci zaludok ze mi to nic nerobi? 😂
Mňa z chlorelly strašne svrbelo celé telo, tak som ju prestala po niekoľkých dňoch uživať.