Chlorella a tráviace ťažkosti

lucioska
13. mar 2025

Ahojte, pred týždňom som začala užívať chlorelu od firmy GW.Zacala som s dávkovanim prvý deň 5 tabliet a potom vzhľadom k tomu, že som mala hnačky aj spolu s manželom, neviem či z jedla tak som si začala dávať po 6 tabliet ráno, obed a vecer. Začala ma po pár dňoch aj hlava bolieť tak som si ubrala z tabliet a momentálne užívam 3 tablety 3xdenne asi 3 deň. Chcem sa spýtať či mal niekto z vás tráviace ťažkosti pri užívani? Ja mám dlhodobo problémy s trávením a mňa brucho pobolievalo už aj predtým, a teraz neviem či ťažkosti ako sú bolesti brucha, nafukovanie, bolesť čriev, hnačka, resp. Riedšia stolica, nechuť do jedla, či súvisia s detoxom alebo mám hľadát príčinu inde. Vopred ďakujem za každú radu 😊

unicornlady
13. mar 2025

Mňa z chlorelly strašne svrbelo celé telo, tak som ju prestala po niekoľkých dňoch uživať.

stellarstar
13. mar 2025

Mne bolo z chlorelly inej zn tiež zle som s tým prestala ptm

greta2017
13. mar 2025

Ja pokial viem treba zacat s 2 tabletami 1x denne a po tyzdnoch postupne pomaly pridavat🤷🏻‍♀️ to som si si hned supla ty je podla mojho nazoru vela

panonia
13. mar 2025

Mne z nej bolo tiež ťažko a to som si ju kupila kvôli tráviacim problemom...ktore mi prestali až po vynechaní mlieka a mliečnych vyrobkov.

greta2017
13. mar 2025

Este dodam ze ja to berem asi rok a som na davke 3 tab 3x denne a nemala absolutne ziadne problemy

mima172
13. mar 2025

Ja užívam aktuálne 7tbl 3x denne, žiadne tráviace problémy, trávenie sa práveže upravilo, celkovo sa cítim lepšie. Porad sa so svojou poradkyňou, ja pracujem s inou značkou, čiže ohľadom GW radiť nebudem, no všetko má svoj postup, vhodnú dĺžku užívania atď.

monami_amy
13. mar 2025

ty kokos, ja som s gw zacala 20 tabliet 2x denne a medzi to som si supla este jacmen ak som nezabudla. Hmm teraz neviem, je to placebo alebo mam speci zaludok ze mi to nic nerobi? 😂