icon

Domáca liečba na kurie oko

nikola08
12. feb 2025

Dom. Liečba kur. Oko
Je to kurie oko prosim vas či bradavica?
Nejaké domáce liečby? Ďakujem

Domáca liečba na kurie oko
ssimusska
12. feb 2025

@nikola08 toto mi príde skôr ako bradavica a dobre rozlezená. Skôr ako liečenie sa doma, by som šla na vypálenie.

andaluzia12
12. feb 2025

@nikola08 tento týždeň som bola na koznom s kurím okom a takto to teda nevypadalo…

vikusjk
12. feb 2025

@nikola08 ak chces skusit nieco domace, skus koloidum forte, je to taka vodicka, ktorou si to budes natierat a postupne supat dole aj s tenkou vrstvou koze. Odskusane na kurie oko (je to bezbolestne), ale tusim aplikovatelne aj na bradavice

anulienka30
12. feb 2025

kolodium forte....odporucam....nam zabralo

sisska96
12. feb 2025

Na kožnej vypália to. Na toto už nepomôže domáca liečba, len sa bude rozširovať

mima172
12. feb 2025

Ukážkové bradavice. S týmto mi klienti píšu minimálne 1x do týždňa. Domáce odstránenie je s stále možné, no vyžadovalo by si to naozaj svedomitosť, denne ošetrovanie, 100% hygienu. Ide o dosť veľký nález, ak si nato doma netrúfaš, tak radšej smer kožný.

katina02
12. feb 2025

Toto nie je kurie oko.

nikola08
autor
Autor odpoveď zmazal
anketkarka
13. feb 2025

Nemám osobnú skusenosť, ale skúsila by som toto:
https://serafinbyliny.sk/produkt/bradavicove-ma...

kp7333
13. feb 2025

toto su skaredo rozlezene bradavice. treba nasadit Imunoglukan na posilnenie imunity, aby sa dalej nemnozili. Na mensie mozno postaci Kolodium forte, na tie vacsie to nebude stacit. Na tie radim osvedceny recept: platky cesnaku vyluhovane v octe prilozit na noc a prelepit (idealne priesvitnou naplastou). Rano odlepit, ak nevypadnu aj s korenom, vecer opakovat.

lillibeautycentre
26. feb 2025

@nikola08 keď sa posilní imunita, zmiznú aj samé.