icon

Doplnky od Andreja Medveďa

13. okt 2023

Ahojte užívate niekto výrobky od Andreja Medveďa? Potrebujem poradiť

Strana
z2
gabuchah
20. sep 2024

@jajka0211 neskutočné akí sú ľudia zlí...keď niečo nepomôže, už je to jeho chyba....netreba to pritom iba vzdávať, nám pomohol malú vysekat z HIT, mala ekzémy a zihlavku, žalostné stavy...trvalo to roky

hiro
20. sep 2024

@gabuchah "sú to jeho výrobky"? Ako? On nic nevyraba. Uz som to tu pisal. Ma len zopar ludi co su skladnici - asi balia zasielky a predajcov co asi tlacia faktury. Dava si to vyrabat u ORIN Group s.r.o. - ktora vyrobi pre hociakeho zaujemcu co chce kto chce - namiesa, da do nadobky akej kto chce a mu tam nalepi jeho "Medved" logo.
Paci sa - este aj sam statu nahlasuje kto mu co vyraba (teda vlastne vsetko mu vyraba len ten ORIN):
https://www.uvzsr.sk/web/uvz/register-vyrobcov-...

jajka0211
Autor odpoveď zmazal
jajka0211
21. sep 2024

@gabuchah aj mne jeho vyrobky pomohli

gabuchah
24. sep 2024

@hiro s Orin začal spolupracovať neskôr....všetky doplnky sú prísne kontrolované a o ich účinnosti svedčí aj vyhlásenie stoviek ľudí....ako píšem, Andreja poznám už 8 rokov....vtedy ešte nemal svoje nič a predával - odporúčal iba pár značiek tiež vysokokvalitných...

hiro
24. sep 2024

@gabuchah A? Namiesane chemikalie, vitaminiky, farbiva, ochucovadla cokolvek co ORIN ponuka a namiesa aj Jozkovi z hornej dolnej. Nic vynimocnejsie ako uplne rovnake flasticky v DM drogerii ci hocikde inde.
Samozrejme ze prisne kontrolovane, ORIN si nedovoli pokazit povest ze by tam dala nieco zdraviu skodlive. Schvalene ako doplnok stravy. Takych je. Aj taky krystalovy cukor s kyselinou citronovou si kazdy moze schvalit ako doplnok stravy.

gabuchah
25. sep 2024

@hiro včera mal o Tom podcast...je to prísne kontrolované....a ja viem, pri vážnych dávnych problémoch ako telo na čo reagovalo zle a na čo dobre a čo pomohlo....
Andrej je ľudský, je to človek ako málokto a charakter a má v hlave aj v srdci....
Nebyť jeho, neviem ako by sme boli...
Verím, že on si všetko dôkladne preverí a skontroluje...
A ten kto neverí, nech kupuje inde alebo z lekárne...kde je najväčší biznis

michaela404
31. okt 2024

@jajka0211 môžem sa spitat ako vám pomohli

gabuchah
31. okt 2024

@michaela404 mojej malej z histaminovej - ekzém kombinácia so zihlavkou a mne s insomniou plyš syndróm nekludnych nôh...
Známej so zápalom oči a celkovým zápalom, čo potvrdila aj lekárka

andrea2323
1. nov 2024

@hiro dobrá práca 👏🏼

emminka
3. nov 2024

@gabuchah presne tak ,aj mne a rodine pomáhajú jeho produkty.Deti nie sú celé roky choré a aj ten smrteľný covid sme prežili bez ujmy na zdraví.Ja užívam jeho ATA horčík a nedám naň dopustiť.Predtym lekár pri chorobách predpisoval lieky ,nezabrali ,tak predpísal ďalšie a ďalšie. Teraz pri chorobe nasadim Lactoferin a forimun a choroba ani neprepukne a z večera do rána je po nej ...ale ľudia sme rôzny a každému zaberá niečo iné. Ja konečne nemusím v lekármi kupovať lieky ktoré nepomáhajú a už nemám haldy liekov v skrinkách....

nevenka
3. nov 2024

@hiro tak ale musi to mat registraciu na SK a otestocane byt...jasne, ze to nevyraba doma v byte, to snad kazdy pochopi.
Inak, ja s nim mam negativnu skusenost, ako s clovekom. Uz som to kdesi pisala.
Lactoferin mi pomaha, ale myslim si, ze aj od ineho vyrobcu zaberie rovnako.

nevenka
3. nov 2024

@gabuchah neviem, ku mne nebol velmi prijemny, ani empaticky 🤨

gabuchah
7. nov 2024

@nevenka to má mrzí....je pravda asi, že už sa toľko "nevybavuje" s ľuďmi, keď má dve stránky na FB plus podcasty rôzne...ja ho poznám spred 8rokov, vtedy toho toľko nemal a nemal ani svoje veci...objednávala som priamo cez neho...on nema ani dovolenky, nič...teraz keď s ním občas píšem, tiež len stručne....
Už aj stránku mu spravuje iná osoba, asi ma toho veľa a to sa odráža aj na komunikácii 🙄

manky82
27. jan 2025

@hiro dobry den. A co hovorite na produkty kompava? Dakujem

alenaveronika
5. sep 2025
@gabuchah

@michaela404 mojej malej z histaminovej - ekzém kombinácia so zihlavkou a mne s insomniou plyš syndróm nekludnych nôh...
Známej so zápalom oči a celkovým zápalom, čo potvrdila aj lekárka

@gabuchah dobrý den môžem sa opýtať čo Vam pomohlo na syndróm nespokojných noh, tiež mam ten problém

strajkokaz
5. sep 2025
@alenaveronika

@gabuchah dobrý den môžem sa opýtať čo Vam pomohlo na syndróm nespokojných noh, tiež mam ten problém

@alenaveronika skúste si dať skontrolovať hladinu železa v krvi, mne následné doplnenie železa dosť pomohlo

alenaveronika
6. sep 2025
@strajkokaz

@alenaveronika skúste si dať skontrolovať hladinu železa v krvi, mne následné doplnenie železa dosť pomohlo

@strajkokaz ďakujem 🙏

strajkokaz
6. sep 2025
@alenaveronika

@strajkokaz ďakujem 🙏

@alenaveronika rado sa stalo

Strana
z2