Dotterra esenciálne oleje - skúsenosti
Ahojte, chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosť s produktmi spoločnosti Doterra a aké: Jedná sa o esenciálne oleje. Ďakujem.
@tatianakop presne. Az nato ze ich nemozes zjest ;) ale nato su aj ine potom okrem dottery a ovela lacnejsie
@sonulienka1982 ... ja som našla cenovo dostupné olejčeky tiež značka Plant Therapy, brali sme si kadidlo serrata a tiež taký setíík detský difuzér taky roztomilý a bol s nim aj levandula olejcek, no tí drobci to zboznuju spieva im hudba, svetielka ....moc fajn... skus kuk www.zivotsolejom.sk ...taká stredna cenova trieda, aj darček nam poslali extra
@morskykonik837 ahoj pozerám že je to pred dvoma rokmi ale nemôžem nájsť nič čerstvejšie 😊prosím vieš mi poradiť či môžem olejčeky pri kojeni a teda hlavne má zaujímajú tablety zengest,neublížim bábätku?
@berginkan prosím ta ktoré iné oleje, od Doterra sú vhodné na jedenie?
@marcellinomio citrón,mandarínka,grep,pepermint, klinček fu a ešte vseliake sú,je ich dosť veľa vhodných na vnútorné použitie
@handora o Doterra viem ďakujem, ale pani vyššie spomenula ze su aj ine lacnejšie nez Doterra, zato by ma to zaujímalo že ktorá značka je na jedenie. Hanus viem ze nieje🙈

ja používam už 3 roky Hanus,(SK) som s nimi spokojná, a tiež Salus(CZ). Mala som aj Doterra a nevidela som rozdiel len v cene. Olejíčky používam na masáže, pri nachladnutí inhalácie. Do kúpeľa na uvolnenie, v lete si robím prej proti kliešťom a komárom. Ako čistiace prostriedky , citrón, klinček na podlahu, krásne prevonia byt. Do sušičky na prevoňanie miesto aviváže. Proste na všeličo. Ďakujem za olejíčky, sú pre tu pre nás .