icon

Dotterra esenciálne oleje - skúsenosti

delisima
30. máj 2017

Ahojte, chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosť s produktmi spoločnosti Doterra a aké: Jedná sa o esenciálne oleje. Ďakujem.

Strana
z2
tatianakop
9. jan 2021

ja používam už 3 roky Hanus,(SK) som s nimi spokojná, a tiež Salus(CZ). Mala som aj Doterra a nevidela som rozdiel len v cene. Olejíčky používam na masáže, pri nachladnutí inhalácie. Do kúpeľa na uvolnenie, v lete si robím prej proti kliešťom a komárom. Ako čistiace prostriedky , citrón, klinček na podlahu, krásne prevonia byt. Do sušičky na prevoňanie miesto aviváže. Proste na všeličo. Ďakujem za olejíčky, sú pre tu pre nás .

berginkan
9. jan 2021

@tatianakop presne. Az nato ze ich nemozes zjest ;) ale nato su aj ine potom okrem dottery a ovela lacnejsie

rebekafin
24. máj 2021

@sonulienka1982 ... ja som našla cenovo dostupné olejčeky tiež značka Plant Therapy, brali sme si kadidlo serrata a tiež taký setíík detský difuzér taky roztomilý a bol s nim aj levandula olejcek, no tí drobci to zboznuju spieva im hudba, svetielka ....moc fajn... skus kuk www.zivotsolejom.sk ...taká stredna cenova trieda, aj darček nam poslali extra

ladyjuls
Odpoveď bola odstránená
stormie
17. jan 2022

@ladyjuls prosim ta On Guard je ktory?

ladyjuls
Odpoveď bola odstránená
ladyjuls
Odpoveď bola odstránená
stormie
17. jan 2022

@ladyjuls dakujem, ja zmes pouzivam iba OnGuard a teda da sa aj najst co presne obsahuje a namiesat si ale to sa mi nechce, skusim tuto od nich

ladyjuls
Odpoveď bola odstránená
stormie
17. jan 2022

@ladyjuls joooj kadidlo je pre mna top olej, ja ho milujem len tak ovoniavat, pridavam aj do difuzera k inym olejom, mala som aj od doterry (manzel doteraz nevie cenu 🙈) a teraz mam inu znacku ale vyskusam aj tuto

berginkan
21. jan 2022

@stormie manzel nevie cenu je dobre 🤣

handora
31. dec 2022

@morskykonik837 ahoj pozerám že je to pred dvoma rokmi ale nemôžem nájsť nič čerstvejšie 😊prosím vieš mi poradiť či môžem olejčeky pri kojeni a teda hlavne má zaujímajú tablety zengest,neublížim bábätku?

marcellinomio
26. jan 2023

@berginkan prosím ta ktoré iné oleje, od Doterra sú vhodné na jedenie?

handora
26. jan 2023

@marcellinomio citrón,mandarínka,grep,pepermint, klinček fu a ešte vseliake sú,je ich dosť veľa vhodných na vnútorné použitie

marcellinomio
26. jan 2023

@handora o Doterra viem ďakujem, ale pani vyššie spomenula ze su aj ine lacnejšie nez Doterra, zato by ma to zaujímalo že ktorá značka je na jedenie. Hanus viem ze nieje🙈

Strana
z2