icon

Dr. Pena - diplomovaná homeopatka

bale1rinka
23. aug 2016

ahojte, máte niekto skúsenosti s Dr.Pena-diplomovaná homeopatka sídliaca v ZA? Ako pomohla s akým problémov, koľko to stojí? Ďakujem.

Strana
z2
novana
23. aug 2016

@bale1rinka Človek, ktorý by homeopatikami vyliečil psoriázu, by už dávno dostal Nobelovu cenu. 😉 Ak psoriázu naozaj máš, tak musíš vedieť, že je nevyliečiteľná, príznaky Ti môže odbornou liečbou zmierniť len a len kožný lekár. Nikdy nie šarlatán s homeopatikami. Viem, že topiaci sa aj slamky chytá, ale homeopatika Ti naozaj nepomôžu zdravotný stav zlepšiť.

mandala77
23. aug 2016

nemôžem si pomôcť ale čo sa vyjadrujete do témy, kde sa niekto pýta na niečo konkrétne a vy odpovedáte na niečo úplne iné. Toto nie je diskusia za a proti heomeopatii.
@mrtartina Tebe asi ušlo, že ona sa nepýta na názor na homeopatiu ako takú. Nechápem, čo dookola píšeš to isté.

stary_ujco
24. aug 2016

Pýtala sa na názor na lekárku. A slušne jej bolo vysvetlené, akými pseudotitulmi ovencena táto miesatelka cukrovej vody bude snažiť jej závažné ochorenie liecit. Zadávatelka otázky podľa jej laickych vyjadrení nemá ani základné trojminutove vzdelanie v danej problematike, tak jej bolo poskytnuté.
K téme homeopatie mám pre lekárov, čo mi pchaju oscillo, vždy len tri otázky. Či si kávu a čaj varia zo zrniečka alebo z celej lyžičky.
Vždy dostanem len halabala odpoveď, že ide o chuť a nie účinok. Tak sa teda spýtam, či doma perie so zrnkom pracieho prášku alebo tam nasype celú odmerku.
Keď nezaberie ani to, tak prejdem do lekárskej oblasti a spýtam sa, či by šla na operáciu s použitím homeo anestézie... Ale v tej chvíli som už zvyčajne vyhodený za dvere a hľadám si normálneho doktora...

evittam
24. aug 2016

@stary_ujco 😀 😀 😀

pukita
24. aug 2016

@stary_ujco nemas pravdu, este nie su vyvinute pristroje ktore by zachytili ucinnu latku ktoru obsahuju homeopatika. Tak som to citala 😀 Cize az vynajdu ten pristroj tak sa po*eres a ja s tebou 😂😂😂

janussss
24. aug 2016

nech to nikto neberie osobne, nehádam sa s nikým, ale môj názor na homeopatiká.... pozrite si, to hovorí lekárka.....

https://www.youtube.com/watch?v=rZ5uzGaaDJI
pukita
24. aug 2016

No a aj ked som nechcela uz viac sem prispievat aby sa neprilievalo do ohna. Homeo neuzava ani medicina, ani veda ani nabozenstvo. To su tri aspekty sveta kazdy z ineho kuta. Nech sa kazdy rozhodne, ja odporucam lentilky-su cenovo dostupne a chutia vynikajuco

pukita
24. aug 2016

@janussss toto som videla uz davnejsie 😀 V niecom ma mozno pravdu ale tiez mi pripada trosku "z cesty" ako sa sama odkliala 😐

janussss
24. aug 2016

@pukita ako to nejde o "odkliatie" 😀 ale o to že tie homeopatiká fakt niesú vôbec účinné ..... a s tými lentilkami to je zabité 😀

pukita
24. aug 2016

@janussss ved hovorim ze v niecom pravdu ma 😀😀😀

novana
24. aug 2016

@janussss Vydržala som pozerať pár minút, nedajú sa tie fantasmagory počúvať. Rozpráva "z cesty". Silno mi to pripomína seansy tkz. šmejdov. Vymývanie mozgov za účelom zisku. Smutné, keď sa k takémuto zneužívaniu ľudskej dôvery zníži lekár.

danusskaaa
24. aug 2016

Ja som u nej bola ale nie kvôli homeopatii ale ako za dulou, ktorá mi ukázala ako správne kojit, ake rôzne polohy pri tom zaujať a hlavne zistiť, či dieťa aj niečo pije. Mne pomohla!!! Dokonca mi sama odporučila prestať užívať rôzne predražené lieky na podporu kojenia a odporučila obyčajnú senovku a benedikt. U mňa pozitívne stretnutie (2krát som tam bola), venovala sa mi dlho, precízne, veľmi milo a s veľkou odbornostou.

desszi
24. aug 2016

@bale1rinka nenechaj sa odradit negativnymi nazormi, kazdy ma svoju cestu a slobodnu volbu, kto chce ist klasickemu lekarovi nikto mu to neberie, rovnako tak nie si o nic horsia, ak chces vyskusat homeo. Je to jedna z ciest. Ak chces realne nazory, pozri si referencie na danu homeopatku na nete a rozhoduj sa podla toho 😉

novana
24. aug 2016

Až teraz čítam, že je to veterinárna lekárka. Rýchlo sa na Slovensku zorientovala a zistila, že u nás je ešte stále veľa ľudí, ktorí nevedia, "kde je sever". 😀

janussss
24. aug 2016

@novana ale ta lekarka tam hovorí že homeopatiká niesú účinne...

novana
24. aug 2016

@janussss Veď píšem, že som pozrela len kúsok, viac sa nedalo, odradila ma hneď na začiatku. Som alergická na takéto teatrálne vystúpenia.

Strana
z2