Dr. Pena - diplomovaná homeopatka
ahojte, máte niekto skúsenosti s Dr.Pena-diplomovaná homeopatka sídliaca v ZA? Ako pomohla s akým problémov, koľko to stojí? Ďakujem.
nemôžem si pomôcť ale čo sa vyjadrujete do témy, kde sa niekto pýta na niečo konkrétne a vy odpovedáte na niečo úplne iné. Toto nie je diskusia za a proti heomeopatii.
@mrtartina Tebe asi ušlo, že ona sa nepýta na názor na homeopatiu ako takú. Nechápem, čo dookola píšeš to isté.
Pýtala sa na názor na lekárku. A slušne jej bolo vysvetlené, akými pseudotitulmi ovencena táto miesatelka cukrovej vody bude snažiť jej závažné ochorenie liecit. Zadávatelka otázky podľa jej laickych vyjadrení nemá ani základné trojminutove vzdelanie v danej problematike, tak jej bolo poskytnuté.
K téme homeopatie mám pre lekárov, čo mi pchaju oscillo, vždy len tri otázky. Či si kávu a čaj varia zo zrniečka alebo z celej lyžičky.
Vždy dostanem len halabala odpoveď, že ide o chuť a nie účinok. Tak sa teda spýtam, či doma perie so zrnkom pracieho prášku alebo tam nasype celú odmerku.
Keď nezaberie ani to, tak prejdem do lekárskej oblasti a spýtam sa, či by šla na operáciu s použitím homeo anestézie... Ale v tej chvíli som už zvyčajne vyhodený za dvere a hľadám si normálneho doktora...
@stary_ujco 😀 😀 😀
@stary_ujco nemas pravdu, este nie su vyvinute pristroje ktore by zachytili ucinnu latku ktoru obsahuju homeopatika. Tak som to citala 😀 Cize az vynajdu ten pristroj tak sa po*eres a ja s tebou 😂😂😂
nech to nikto neberie osobne, nehádam sa s nikým, ale môj názor na homeopatiká.... pozrite si, to hovorí lekárka.....
No a aj ked som nechcela uz viac sem prispievat aby sa neprilievalo do ohna. Homeo neuzava ani medicina, ani veda ani nabozenstvo. To su tri aspekty sveta kazdy z ineho kuta. Nech sa kazdy rozhodne, ja odporucam lentilky-su cenovo dostupne a chutia vynikajuco
Ja som u nej bola ale nie kvôli homeopatii ale ako za dulou, ktorá mi ukázala ako správne kojit, ake rôzne polohy pri tom zaujať a hlavne zistiť, či dieťa aj niečo pije. Mne pomohla!!! Dokonca mi sama odporučila prestať užívať rôzne predražené lieky na podporu kojenia a odporučila obyčajnú senovku a benedikt. U mňa pozitívne stretnutie (2krát som tam bola), venovala sa mi dlho, precízne, veľmi milo a s veľkou odbornostou.
@bale1rinka nenechaj sa odradit negativnymi nazormi, kazdy ma svoju cestu a slobodnu volbu, kto chce ist klasickemu lekarovi nikto mu to neberie, rovnako tak nie si o nic horsia, ak chces vyskusat homeo. Je to jedna z ciest. Ak chces realne nazory, pozri si referencie na danu homeopatku na nete a rozhoduj sa podla toho 😉
Až teraz čítam, že je to veterinárna lekárka. Rýchlo sa na Slovensku zorientovala a zistila, že u nás je ešte stále veľa ľudí, ktorí nevedia, "kde je sever". 😀

@bale1rinka Človek, ktorý by homeopatikami vyliečil psoriázu, by už dávno dostal Nobelovu cenu. 😉 Ak psoriázu naozaj máš, tak musíš vedieť, že je nevyliečiteľná, príznaky Ti môže odbornou liečbou zmierniť len a len kožný lekár. Nikdy nie šarlatán s homeopatikami. Viem, že topiaci sa aj slamky chytá, ale homeopatika Ti naozaj nepomôžu zdravotný stav zlepšiť.