icon

FG Products, máte skúsenosti s ich produktami?

ewitka123
24. jún 2019

Má niekto skúsenosti s bylinnými zmesami pod názvom FG Products? Ak vám niečo hovorí kniha Šlabikár zdravia od Jána Zbojeka. On ich propaguje so svojou rodinou.

nikaeli
22. júl 2021

vidím, že nik nereagoval.. prešli dva roky - má niekto skúsenosť?

taskataska
22. júl 2021

zjavne na tento ojeb zatial nikto neskocil...

pakize
13. okt 2021

@ewitka123 Ahoj,je to super Firma,mala som vela problemov,velmi mi pomohli.Teraz som objednala Aj pre deti.

pakize
13. okt 2021

@ewitka123 zijem v zahranici,tu mi ziaden lekar nepomohol tak ako oni za kratky cas.Ozaj velmi som spokojna👌

tintina777
18. máj 2022

Ahoj, ja mam skúsenosti tiež. Veľká spokojnosť...

unitedlove
20. júl 2022

@pakize mozes sa mi prosim ozvat na mobil, len prezvon,zavolam. T.c 00447821121167... planujem od nich nieco objednat

unitedlove
20. júl 2022

@tintina777 co si prosim ta od nich brala, ktory produkt, tiez planujem nieco objednat, zda sa mi to dost drahe, no produkt vyzera kvalitny

calamadka
26. nov 2022

@unitedlove objednala si od nich nakoniec niečo? A bola si spokojná?

stejja9
2. jan 2023

Aj mňa to zaujíma. Ma niekto reálnu skúsenosť s výrobkami?

unitedlove
14. jan 2023

Kupila som si byliny,ktore len chcem zacat brat, skusala som zubnu pastu, no mam z toho zmiesane pocity lebo zuby mi nejak z toho skor ozltli..
Co sa tyka bylin sa este neviem vyjadrit, znamy bol spokojny...
Skusila som nejaky cas Becko, no prislo mi dost silne na mna..

hodrusa13
24. feb 2023

@pakize Dobry den. Skusali ste aj ich detoxove produkty? Balicek je riadne drahy a tak sa chcem uistit, ze to nie su vyodene peniaze.

hodrusa13
24. feb 2023

Dobry den. Skusal niekto aj ich detox? Balicek je poriadne drahy, vyjde to cez 400€ a tak hladam nejakju spatnu vazbu. Jasne, ze predajcovia ho chvalia a aj popis je super, ale rada by som si to overila aj u uzivatelov. Dakujem.

nikaeli
25. feb 2023

Ja som do toho nakoniec nešla..
Rozprávala som telefonicky s jedným pánom, ktorý vyhodnocoval nejaký test (robila som ho online) a takmer všetky orgány mali nejakú chybu, oslabenie a ak s tým okamžite nezačnem niečo robiť, ...............

unitedlove
25. feb 2023

@nikaeli ano niekedy nepadne dobre ked tak vyplasia,, zaujimali by ma skusenosti inych, ktori brali byliny ...

unitedlove
25. feb 2023

S pastou na zuby nie som nejak nadsena, olej na telo, ak som si nahodou suchla rukami cez oci, zacali velmi palit, mozno nejaka bylina v tom to sposobovala... potrebujem poradit s ich bylinkami, ktore sa jedia, ma tu niekto skusenost ?