Green Ways chlorella - dávkovanie pre 15-ročného syna
Ahojte! Začali sme užívať chlorellu od GW a v davkovani je napísané že deti by mali brať 5 tabliet denne. Syn má 15 rokov a berie už 20 tabliet s vzhľadom na to, že ma akne a chcel skusit niečo prírodne na liečbu. Chcem sa spýtať, či že v poriadku že berie už 20 tabliet tak ako dospelý človek. Ďakujem za každú radu 🙏
@stellarstar Áno, 10 si dá do ust zapije, potom ďalších 10 zapije a to je v priebehu pár minút.
podla mna je to v poriadku. ked je stolica zelena, vylucuje sa prebytok... ale ved sa mozete poradit aj s predajcom
@kolonica4 Áno stolica je zelená. Nemá žiadne vedľajšie účinky ba práve naopak ma pocit že ma viac energie. Práveže my sme to kupovali samostatne bez predajcu keďže to bol náš prvý nákup.
Myslím že 20 tabliet denne je v poriadku, na akné pomôže len nech neje žiadny cukor.
@stellarstar ja som si davala 60tbl naraz :D
Nemal by vam radit vas poradca?
ja viem tolko, ze sa ma brat 3xdenne, nalacno, jest az pol hodinu potom, zacinat mensimi davkami- myslim, ze 2,2,2 cely tyzden, dalsi tyzden 3,3,3 atd az do odporuc. mnozstva. potom uz aj po hrstiach... nestretla som sa so zlou reakciou, ale odporucane davkovanie je myslim take, ako som napisala

Mne bolo pri 3 tbl zle a on naraz 20? 😯