Green Ways jačmeň a chlorela
Ahojte,
prosím Vás je tu niekto, kto tieto produkty dlhodobo užíva a pomohli mu, pripadne zhoršili stav? Boli nám odporučené známou ale sú dosť drahé. Čítala som aj zlé recenzie, že podporujú rakovinu, že niekto mal zanesené črevá baktériami po týchto produktoch.
Manžel má long covidový syndróm. Sme zúfalí. Pridružila sa mu silná alergia, histaminova intolerancia, pribudli mu lieky na srdce, na cholesterol celkovo je z neho iný človek, človek bez života, energie.
Vyskúšali sme už mnoho vecí počas 1roku,stav sa nezlepšil.
PROSIM LEN TÍ ČO STE UŽÍVALI. IDE O VÁŽNY STAV.
Ďakujem 🙏
GW patria k najčistejším produktom na trhu. Čistia telo a zároveň vyživujú. Treba sa spojiť s dobrým poradcom, ktorý všetko pekne vysvetlí a hlavne nastaví to správne dávkovanie, keďže má manžel dosť závažne ťažkosti.
GW zelené potraviny sú to najlepšie čo ma stretlo. Dlho ma trápila oslabená imunita, neustále mi lekár predpisoval ATB, mne sa tým pádom všetko zdravé v črevách poničilo a objavili sa u mňa aj parazity - mrle. Lieky ich na chvíľu utlmili ale po dvoch mesiacoch sa opäť vrátili. No čisté zúfalstvo...kto toto nezažije opakovane tak nepochopí. VYskúšala som niekoľko kúr proti parazitom, vyhodila niekolko sto eur a nič nepomohlo. Nakoniec som sa dostala k ZP. Zobrala som poslednú tabletku Vermoxu proti mrliam a nasadila ich. PO dvoch mesiacoch ma opäť vystrašili , ale môj poradca mi odporučil zvýšiť dávku na 90 tbl denne a 3 lyžice jačmeňa. Okrem iného som sa dostala k éterickým olejom a z nich som užívala niektoré aj vnútorne. Ja môjmu doktorovi už nedôverujem, mal to celé na saláme. Stále mi len kázal umývať ruky. Divné mi bolo, prečo môj imunitný systém nedokáže proti tým mrchám bojovať. JA, taký čistotný človek.... No ale odpoved som si domyslela postupne... Rozbitý mikrobiom - žiadna odolnosť a imunita. . Každý kto sa ma opýta na ZP mu poviem nech ide do toho. Ak máte chronické problémy ako ja, je to zo začiatku finančne náročnejšie, ale časom sa kľudne dajú znížiť dávky..
Podľa mňa sú 2 tábory, buď vyliečili všetko alebo nič. Nie je niečo medzi. Ja užívam asi rok chlorellu práškovú ...bol tam istý čas väčšej pauzy. ..asi 2 mesiace. Nalievala som sa tým, spozorovala som lepšiu pleť, 1x mi pomohli keď som mala záchvat bolestí pankreasu po jedle. Jačmeň mi nahradil kávu, cítila som sa menej unavená..dosť som bola nakopnutá po jačmeni. Dávkovanie je údajne iné ako píšu na obale, predávkovať sa tým údajne nedá, dosledovať treba vodu. Ale slobodne vyslovujem, že nemám istotu. Horšie som sa určite necítila. Určite mi NEpomohli na môj zápal žalúdka či dvanástorníka, nepomohli ani na dlhodobo od podráždeného pankreasu. Aaaaa..zabudla som povedať, že keď som ich brala nebola som chorá...imunita tipujem bola lepšia...nemala som virózy tie klasicke..zapal prinosovych dutín ale črevné virózy ma neobišli.. Samozrejme toto denne dávať do seba si predstaviť neviem, hustejšie vlasy som nemala atď atď.....
Rada by som poznala Vaše názory na GW potraviny. Ja mám poradkyňu ale dôveru nemám. So 100% pokoj v duši to tu píšem. CH a J sa dá použiť na veľa iných vecí čo nebudem bližšie popisovať. Ak má niekto skúsenosti,sem s tým. 🙂
@katarina0123 dobrý deň, ja beriem už dlhšie hlavne jačmeň lebo mi chutí, zatiaľ som sa nestretla s negatívnymi skúsenosťami, skôr s pozitívnymi, ako to väčšine ľudí pomohlo. Tiež ich zvyknem odporúčať. Viete mi prosím dať zdroj, kde ste čítala o tom zaneseni čriev, lebo tiez ma na to upozornila znama, že niektorým ľuďom z jačmeňa vznika pleseň v tele. Aj keď zelene potraviny by mali skôr očisťovať telo.
@gag11 tiež by som rada vedela. Ak sa objednávaju z oficiálnej stránky sú tam rôzne časopisy kde zverejňujú svoje skúsenosti aj lekári atď. Je to komunita.
mňa by zaujímalo či dotyční ľudia boli na gastrofibroskopii a tam bola pleseň na žalúdku alebo dvanástorníku alebo mali kolono. Lebo všetko sú to také informácie "jedna babka povedala....."
mňa by zaujímalo či dotyční ľudia boli na gastrofibroskopii a tam bola pleseň na žalúdku alebo dvanástorníku alebo mali kolono. Lebo všetko sú to také informácie "jedna babka povedala....."
@ginny177 registráciou sa do tej komunity dostanete, ponúkajú rôzne prednášky, kde vysvetlia, ako fungujú zelené na rôzne ťažkosti. ľudia si veľa aj sťažujú, jednak čakajú zázrak zo dňa za deň alebo za mesiac, pričom majú dlhodobé ťažkosti, do ktorých sa dostali dlhodobým negatívnym pôsobením ma svoje zdravie, potom účinky označujú za vymyslené alebo zavádzajúce. Dávkovanie pri rôznych chorobách je rôzne a šité na mieru pre konkrétnu osobu a konkrétnu chorobu-nie každý zvláda postupné navyšovanie počtu chloriell aj jačmeňa a nerozumejú, prečo by tak mali robiť,hoci to vysvetlené aj majú. No a kto nechce,bude frflať z každej strany, kto chce niečo riešiť, bude riešiť.
@ginny177 registráciou sa do tej komunity dostanete, ponúkajú rôzne prednášky, kde vysvetlia, ako fungujú zelené na rôzne ťažkosti. ľudia si veľa aj sťažujú, jednak čakajú zázrak zo dňa za deň alebo za mesiac, pričom majú dlhodobé ťažkosti, do ktorých sa dostali dlhodobým negatívnym pôsobením ma svoje zdravie, potom účinky označujú za vymyslené alebo zavádzajúce. Dávkovanie pri rôznych chorobách je rôzne a šité na mieru pre konkrétnu osobu a konkrétnu chorobu-nie každý zvláda postupné navyšovanie počtu chloriell aj jačmeňa a nerozumejú, prečo by tak mali robiť,hoci to vysvetlené aj majú. No a kto nechce,bude frflať z každej strany, kto chce niečo riešiť, bude riešiť.
@danielockazihlavka niečo iné sa pýtam. Pýtam sa kde je dokumentované, že to spôsobuje pleseň. Ale už keď sme pri tom, problemom je aj to, že veľa mentoriek to nevie vysvetliť elegantnejšie "odbornejšie" . Ja som zdravotník takže mojou prioritou, je to mať vysvetlené a podložené. Povedať, že to vylieči všetko od anemiu potratov kĺbov rakoviny.....je extrémne komické a nedoverčié a dovolím si povedať - neúprimné. Su 2 tábory stále..
@danielockazihlavka niečo iné sa pýtam. Pýtam sa kde je dokumentované, že to spôsobuje pleseň. Ale už keď sme pri tom, problemom je aj to, že veľa mentoriek to nevie vysvetliť elegantnejšie "odbornejšie" . Ja som zdravotník takže mojou prioritou, je to mať vysvetlené a podložené. Povedať, že to vylieči všetko od anemiu potratov kĺbov rakoviny.....je extrémne komické a nedoverčié a dovolím si povedať - neúprimné. Su 2 tábory stále..
@ginny177 dokumenty sú prístupné tým, ktorí sú súčasťou komunity, sú tam viaceré otázky a aj odpovede na ne. Niekedy bývajú prednášky od lekárov, ktorí sa venujú niektorej problematike a hlbšie ju vysvetľujú. Niekedy je to "len" o príbehu človeka, ktorému zelené pomohlo alebo aj vyriešilo problém. Produkty GW pravdepodobne pleseň nespôsobujú,ak som dobre pochopila otázku. Oni ho nazývajú jedlom ,ani nie doplnkami výživy.
@ginny177 Anémia-je to len moja skúsenosť, skúsenosť matky dieťaťa, ktorému som liekmi na Anémiu nechcela spôsobiť ďalšie problémy-napr. zápcha, čierne zuby... Vtedy dostal kvapky maltofer, po mesiaci a pol bol na kontrolnom odbere krvi a všetko bolo v norme,preto ho už nemusel brať, veď ho nebral, ale o tom som vedela len ja. Vtedy bralo mnoho detičiek aj pol roka,rok... Bola to voľba ich mamín a robili najlepšie, čo vedeli. Moja voľba bola z istých dôvodov už iná. Poradkyňa, ak je v komunite,sa vie dostať aj k informáciám,kedy a kde je nejaká prednáška,ktorej sa je možné zúčastniť po prihlásení.

@katarina0123 dobrý deň, ja beriem už dlhšie hlavne jačmeň lebo mi chutí, zatiaľ som sa nestretla s negatívnymi skúsenosťami, skôr s pozitívnymi, ako to väčšine ľudí pomohlo. Tiež ich zvyknem odporúčať. Viete mi prosím dať zdroj, kde ste čítala o tom zaneseni čriev, lebo tiez ma na to upozornila znama, že niektorým ľuďom z jačmeňa vznika pleseň v tele. Aj keď zelene potraviny by mali skôr očisťovať telo.