icon

Hľadám liečiteľa, čo pomôže s urieknutím bábätka.

paulinkaa2
29. aug 2019

Dobry den
Hľadám liečiteľa alebo niekoho kto by mi vedel pomoc s urieknutim bábätká. Najlepšie okolo PN, TO, HC

kuravesele
Autor odpoveď zmazal
kuravesele
Autor odpoveď zmazal
lucka12399
29. aug 2019

@kuravesele presne tak sme to aj my mali .. nam zakazovali uz od malicka cervene snurky na rukach co si pamatam ..

777januska777
30. aug 2019

@kuravesele myslím si, že ťa ocikana plienka tiež nie je to čo by bolo treba robiť. Lebo aj povery našich starých mám sú dosť spojené s okultnymi praktikami.

monikatopolcany
30. aug 2019

@paulinkaa2 ani ja som neverila, ale potom čo mi bábätko začalo plakať po jednej návšteve a nedalo sa utíšiť mi svokra ukázala ako "očistiť". Stáva sa to pri "silnom zahľadení" na inú osobu. Nemusí to byť vedomé.. kúpte si čistec, dajte variť a nechajte vylúhovať. Potom preceďte. Na tanier nalejte 3 lyžice. Omočte si hánky prstov a od stredu čela smerom doprava a potom od stredu čela doľava pretrite so slovami oči mužské oči ženské preč odo mňa, a potom odfrknite za vás tú vodu čo vám zostala na hánkach. Opäť omočte a pretrite ako prvýkrát so slovami oči chlapčenské oči dievčenské preč odo mňa a zas vodu za vás a poslednýkrát zopakujte so slovami oči panenské oči mládenské preč odo mňa a zas odfrknite. Potom zoberte tanier do kuchyne, zoberte tú istú lyžicu a narátajte, koľko lyžíc je v tanieri. Ak sú 3 a viac zopakujte (aj 3x). Toto sa dá robiť aj čisto len s vodou ale ja robím s čistcom. A je mi jedno kto sa bude smiať, vždy keď malá po návšteve plače (alebo keď ju niekto okukne napr. u lekára...) a ja urobím toto ako zázrakom sa jej uľaví a prestane. Takže nie je o čom, za mňa funguje. Nie všetko sa dá vysvetliť, to neznamená, že to nie je, alebo sa to nedeje alebo...

kucikuc
30. aug 2019

@paulinkaa2 určite nie červené šnúrky tým si otvaraš bránu ku zlému vždy večer babätku daj krížik na čelo požehnanie matky ma veľmi veľkú silu ja svoje deti žehnám každý večer a odvtedy už nemajú žiadny problém pokiaľ myslíš že ma "z očí" tak bábätku pozehnaj svätenou vodou 😉

777januska777
30. aug 2019

@monikatopolcany mňa iba zatriaslo z tej formulky, ja by som takéto veci vlastnému dieťaťu nikdy nerobila, však vy nad ním normálne čarujete. Mali by ste mu dať radšej krížik na čelo a od týchto veci sa držať ďalej, lebo na svoje dieťa privolate horšie veci.

monikatopolcany
30. aug 2019

@777januska777 vy si robte čo chcete mňa nechajte uľaviť dcérke niečím čo aj funguje 😉 čistec je bežná bylinka, ktorá sa predáva v lekárni. Už ste počuli o babkách bylinkárkach a o liečivých rastlinách?

monikatopolcany
30. aug 2019

@777januska777 a ešte niečo. My sa tu nebavíme o Bohu a satanovi a požehnaní, ale o obyčajnom slangovo povedané "skapaní z očí" a o tom, čo na to pomáha. Kedysi pretierali pomočenou plienkou, ja som radšej za bylinku

777januska777
30. aug 2019

@monikatopolcany no pozrite ja som vám len povedala, že to čo robíte není dobre a že vlastné dieťa tým otvárate zlému, keďže viem o čom hovorím, naša babka a aj prababka tieto veci kedysi robila a na deťoch sa to ukázalo a aj na ich rodinách. Ja vás len varujem, následky si ale bude niesť vaše dieťa. A áno liečivé bylinky poznám a aj zbieram, avšak liečivé bylinky nemajú takú moc aby očistovali od negatívnej energie a podobných vecí a už tobôž nie ak ich musíte ocarovať tou formulou, na zdravotné problémy to áno to sú výborné.

lili2207
30. aug 2019

@paulinkaa2 ahhoj mam kamosku,ktora,ti pozrie zadarmo ci mas malinke ozaj urieknute 😉

franika
30. aug 2019

Prezehnat, pokropit dieťatko svätenou vodou a bude kľudné.

kucikuc
30. aug 2019

@777januska777 ľudia ani netušia akú pravdu píšete človek nezažiješ nepochopí prešla som si tým osobne a ani neviete ako ťažko som sa s toho dostávala a začína to niekedy len tou priblbou červenou šnúrkou keď to vidím na malých deťoch chce sa mi koľkokrát plakať rodiča ani netušia čo im tým spôsobujú 😢

milus777
30. aug 2019

Pokvapkat svetenou vodou urobit jej krizik na celo. Nam to vzdy pomohlo. Od liecitelov sa radsej drzte dalej. Poskodite dietatu este viac.

mtdk
30. aug 2019

Riešme okultizmus okultizmom....."liečiteľ" pomôže to je fakt...len ono si to skôr - neskôr vyžiada svoju daň, lekára alebo kňaza...

ludkai15
Autor odpoveď zmazal
ednett
30. aug 2019

@kucikuc chcela by som sa opýtať ,čo je tak zle na červenej šnurke na ruke ?

kucikuc
30. aug 2019

@ednett otvaraš pre to dieťa bránu zlá.ja som ju teda nenosila ale nechala som robiť dieťaťu zoči a aj sebe nechala som sa tým stiahnuť od priateľov ej rodiny dopadlo to tak že po 3rokoch som skončila u exorcista nikomu by som neprijala to peklo čo som zažila nikomu. Preto keď vidím že deti majú tie červené šnúrky tam to všetko začína. Deti už vediem k tomu aby verili Bohu a život sa nám k lepšiemu obrátil 😊

milus777
30. aug 2019

@kucikuc suhlasim s tebou na plneh ciare.to iste plati aj o robeni z oci zo zapalkami...

kucikuc
30. aug 2019

@milus777 len škoda že som toto nevedela o trošku skôr 😢

ludkai15
Autor odpoveď zmazal
kuravesele
Autor odpoveď zmazal
ludkai15
Autor odpoveď zmazal
777januska777
30. aug 2019

@ludkai15 no tak uvidíte vaše dieťa ešte len bude trpieť a vy budete vedieť, že ste to sama spôsobila. Uvidíte za pár rokov.

ludkai15
Autor odpoveď zmazal
ednett
30. aug 2019

@kucikuc a to ste ako na to prišla ,že kvôli červenej šnurke sa otvára brána zla ? Ja som veriaca ,nosila šnúrku dlhé roky a mala som ju aj posvetenu . Mohlo sa vam stať neviem čo...no ale podľa mňa šnúrka isto za to nemohla 😊

terezka1947
30. aug 2019

@ednett problem je,ze ty veris cervenej snurke,ze ta zachrani.
Neveris Bohu...veris snurke,tym.padom sa otvaras zlu,moznemu posobeniu zla,lebo.plne nedoverujes Bohu...

mata22051990
30. aug 2019

Nám to tiez farár hovoril pri krste.. Žiadne červené Šnúrky a červené maslicky...presne ak veríš v Boha tak babo ochráni a žiadna maslička nie... Ak chce človek porobiť zle upriami sa prave na ten predmet... A babo je potom stále s tým zlom... Ja malu pretriem opakom trička ak niekde ideme kde je veľa ľudí a dam jej krížicek na čelo aj pred spaním...

ednett
30. aug 2019

@terezka1947
@mata22051990 oki dievčatá ,nechajme to radšej tak ,každý nech si verí v čo chce ...veríme v Boha celá rodina aj detičky k tomu vediem ale nemyslím si , žeby zle robila jedna šnúrka ,je to môj názor ,ja vám neberiem ten váš ,len som sa opýtala ,ale už aj ľutujem 😊 dobrú nocku

montemotherone
30. aug 2019

@monikatopolcany myslíš že ak niečo funguje, tak je akože jedno či je to od diabla? Ono biela mágia naozaj funguje, až do času, keď sa ti v živote tak začnú komplikovať veci, že bude ťažká cesta späť. Ono všetko možné funguje (červené šnúrky, zápalky, plienky...) otázka je, čomu otvárame svoju dušu. Veľa ľudí tak skončilo až u exorcistu. Pozor na to. Modlitba k Bohu, je najsilnejšia zbraň so zlom a so Zlým.