Hľadám liečiteľa, čo pomôže s urieknutím bábätka.
Dobry den
Hľadám liečiteľa alebo niekoho kto by mi vedel pomoc s urieknutim bábätká. Najlepšie okolo PN, TO, HC
@montemotherone určite áno. Avšak zdá sa mi, že vy to príliš nafukujete. Zo skapatých oči hneď robíte satanovu cestu na zem..ja som predsa napísala, že verím ale to, že použijem bylinku, ktorá funguje a asi preto ju Boh stvoril (nám na úžitok) neznamená, že používam mágiu.. chcem len uľaviť dcére prírodnou formou namiesto medikamentov
Ach a ešte k tej šnúrke. Veľa žien dáva tu šnúrku na ruku ako módny doplnok, takže žiadna viera v silu šnúrky. A ja tiež dcérke dávam šnúrku ale keď prosím o jej ochranu tiež sa modlím k Bohu a nie k šnúrke 😉 takže silu jej pripisujete akurát tak vy..
@monikatopolcany ale ved bylinky su priroda. Snurka je z nitky.
Ide o podstatu.
Ak do beznych veci vkladas nadej na ochranu.
Ja tiez pijem.kavu na povzbudenie....bylinky na kasel...a cistec na migrenu.
Ale predsa ak som.skutocne veriaca,nemozem porusovat hned prve prikazanie desatora.
Ale ok...mas pravdu,uz nech.si.kazdy veri v co.chce...upozornit je potrebne,ale vybrat si je na kazdom.z nas.
@terezka1947 súhlasím. Ja len hovorím, že vlastne vy jej dávate takú moc. Ja nitku dávam ale neprosím ju, ale Boha. V neho verím a do neho vkladám nádej a vieru v pomoc. Čiže u mňa má omnoho menšiu moc a význam než jej prikladáte vy. Podľa vás tá nitka spôsobí, že vám alebo vašim deťom diabol zničí život..(vychádzam z komentov.. exorcista...).
@monikatopolcany prepac,tak naco jej ju davas?
@terezka1947 ako som písala, pre niekoho módny doplnok. Povedz, ak jej dám na ruku napríklad zelenú šnúrku alebo korálky aj tak budem otvárať dvere diablovi? Alebo ide len o tú červenú?
@monikatopolcany jasne,aj zelena bude....ak ju das s tym,ze ju uchrani...pred pohladmi inych napr,
uz ty vies,ja som sa iba pytala,preco davas cervenu snurku,ked neveris,ze ju ochrani.
biela magia je nevinna....prvotne neskodi,lenze problem je,ze uz otaca nasu doveru od boha a modlitby
kazde zlo nejako zacina.....a diabol utoci relativizovanim(ved sa nic nestane,je to iba toto a hento.....)das cervenu snurku ako modny doplnok,no v kutiku duse u davas s tym,ze co ked...co ked pomoze,no a ked tolko ludi nosi,preco ja nedat,preco vsetko brat tak vazne,nenafukovat zbytocne,netreba byt taky bigotny veriaci,atd,atd.
ja ta nechcem poucovat a nariadovat ti,co mas a nemas....uz urob ako chces.
ale nemozem byt ticho,ked niektore veci ok nie su...
.
😁 mňa by len tak filozoficky zaujímalo .....keď červené šnúrky sú bránou do pekla.........čo hovorí Boh na napr:
*antibiotiká ktoré dávate svojim deťom ( veď zabijate toľko živého čo on stvoril a neveríte že on vaše dieťa uzdraví ak to je jeho vôľa)
*modifikovaný škrob v jogurtoch čo jedia vaše deti,kukuričné lupienky,zemiaky......a všetky ostatné modifikované potraviny ( veď geneticky upravovať a následne sa tým živiť.......? Myslíte že súhlasí aby sme jeho dielo menili a potom to jedli?)
*umelé oplodnenie a umelé udržiavanie tehotenstva........to je podľa vás v božom súlade???
*Transplantácia orgánov?
Aby som neurazila mamičky čo nemôžu mať deti či kúpia jogurt normálne v obchode.
Je to len otázka na prudko veriace ženy čo si myslia že kúsok bavlny je cesta do pekla.
@jankapepe veľa s toho čo píšete nieje v božom súlade ale nechápem prečo to dávate za vinu nám veriacim teda "prudko" veriacim duchovný život neide vysvetliť filozofický ten sa musí zažiť vždy keď sa stane niečo zlého hneď to dávame za vinu Bohu aj ja som takáto bola len ľudia si myslia že keď nič zlé nerobia prečo sa to práve stalo im ale nikdy sa ne zamysleli nad tým čo robia preto aby bolo dobre takéto témy sú na veľmi dlho ale to treba rozoberať zo skúseným farárom. My tuná len z vlastnej skúsenosti čo sme zažili vám chceme pomôcť lebo neviete čo robíte tak ako ani ja som to nevedela čo som robila pred niekoľkými rokmi. 🙃
@lula313 no ale deti sa menia,neznamena ze ked vedela spat sama vude tomu tak vzdy
@jankapepe len bohužiaľ není to len o tých jogurtoch tie s prepáčením "svinstvo " nám už tlačia do všetkého pokiaľ si to človek nevypestuje alebo nevykrmi sám doma nevie čo je. A každý tu možnosť nemá a keď sa píše na obale Bio tak tomu tiež veľmi neverím dnes peniaze hýbu svetom 😕
@ednett ja sa tiež nehľadám len hovorím co nám vravel.. Zbytočne veci sú to ja som to do krstu ani netušila...
@jankapepe
Keď to chcete vedieť dopodrobna nájdite si v Google červená šnúrka a jej pôvod. Ja viem že to ľuďom pomáha pretože tomu veria áno pomôže im to"diabol" im pomôže ale nebude to zadarmo počká si na odplatu. Vy vidíte len to že áno pomohlo vám to ale vnimajte svet okolo seba čo sa deje rozvody, havárie, choroby.... To je ta odplata 😐
@kucikuc rozvody havárie choroby sú odplata za červené šnúrky? To už je ale na psychiatra,nie?
Ja snurkam neverím 😁
Tak ako neverím v to čo povie nejaký ujo co nežije v reálnom svete len preto že má šaty.
Verím v boha. Ale takýto kresťanský fanatizmus je rovnako chorý ako viera v červené šnúrky 🙃
@jankapepe tak prečo ste chcela teda vedieť jej pôvod. A aj keď som veriaca a vediem k tomu aj svoje deti neznamená že všetkému rozumiem človek má nato celý život aby dostal časom odpoveď ako som už spomenula vyššie najlepšie je na niektoré veci pýtať farára napríklad pri vašej najbližšiej spovedi 😉
@jankapepe porovnavas neporovnatelne
snurka,aj cervena,aj zelena,aj neviem co....je jedno ci na ruke,ci nohe...ci na stene.....
ide o to,ze clovek prenasa vieru a caka pomoc od tej veci
skutocne veriaci clovek sa pri probleme modli k Bohu-tot vsjo.

@ednett šnúrka nerobí zle... Ale viera v jej silu áno.