Hľadám liečiteľa, čo pomôže s urieknutím bábätka.
Dobry den
Hľadám liečiteľa alebo niekoho kto by mi vedel pomoc s urieknutim bábätká. Najlepšie okolo PN, TO, HC
@jankapepe rozdiel je v tom ze tabletka ti pomaha priamo obsahom lieciva ktore je v nej. Je to cisto na fyzikalnej urovni hmatatelne dokazatelne. Kdezto napriklad taka cervena snurka ochranuje magiou. Takisto su zle vsetky okultne veci a netreba sa s nimi zahravat ako napr. obenie z oci zo zapalkami,ked je dieta urieknute treba ho pokropit a dat mu naois svetenej vody. Mne ked sa stalo z oci svetena voda mi pomohla hned.
@jankapepe ved ja nikoho nepresviedcam. Moj nazor je taky ze ja svojmu dietatu nieco take davat nebudem.ak mu tu snurku das len preto co si napisala tak je to v poriadku.ja som skor myslela to ak dietatu davaju cielene s tym aby sa mu nestalo z oci. Z tou vodou to urcite nebolo tak ze som bola dehydrovana. Ked mi stacil jeden glg a pokropit sa nou. Ale nehadam sa ved kazdy ma svoj nazor a robi podla seba🙂
@jankapepe ako mozes porovnavat lieky,kr.liecia choroby.....s vecami,kt.niektori ludia priznavaju carovnu moc??
@jankapepe pozri...skratime to. Pre katolika je dolezita modlitba k Bohu. A ked ziadaju pre dieta pokoj,pozehnanie,ochranu,modlia sa....
Uz co ini robia je ich viera....a ich zivot.
@terezka1947 máš pravdu, dávam ju proti urieknutiu.. a máš pravdu aj v tom, že na farbe ani na tvare nezáleží. Podstatné je čo to pre nás predstavuje. V každom prípade nikdy mi nenapadlo nazrieť na to z tohto pohľadu. Nie som zvyknutá vidieť vo všetkom zlo, chcela som len uľaviť dcérke. Ak mám byť úprimná s tým čistcom aj šnúrkou prestanem. Aj keď som tvrdohlavá, čo sa týka mojich blízkych nebudem riskovať.. ako som napísala verím aj vo veci, ktoré nie sú vidieť a verím v Boha aj keď priznávam, že nechodím do kostola lebo neverím v cirkev..(ale o tom nechcem začínať, to je na inú tému a nadlho..). Mám pre ňu krížik ale ešte je maličká, takže počkám a potom nech ju chráni ten. Aj s tým, ktorého prosím o jej ochranu. Aj keď to by som mala kúpiť skôr medailón s pannou Máriou. Tú prosím o ochranu a pomoc. Aj keď Boh je aj láskavý, ona bola matka a verím, že matka matku skôr pochopí a pomôže.
@monikatopolcany pekne si to.napisala....ja som.sa v cistci ako dieta kupavala...aj neskor,no.potom som ako dospela prestala....a cuduj sa svete,odrazu mi.z oci nikdy nebolo.
Hlava sem tam boli riadne,aj.oci....ale pripisujem to migrene,unave,svetlu v.praci a o.den,dva je mi.fajn.
Ja som veriaca,no.snazim sa na sebe este vela pracovat...tak skumam a zanechavam.veci,kt.vyzeraju neskodne....
@terezka1947 ja skúmať nechcem. Videla som až príliš veľa hororov 😂 vždy to začne nevinne.. radšej ruky preč. A tiež nikto z neba múdry nespadol ako sa hovorí, keď treba nechám sa poučiť.
@monikatopolcany myslim,ze skumam-citam,vzdelavam sa...a zanechavam veci,kt.nie su ok a pocas toho skumania na ne prichadzam.hoci su veci,kt.ma clovek uz tak nazite,ze mu.pridu automaticke....
@jankapepe na vaše otázky ste si sama odpovedala sú proste ľudia ako vy ktorý o sebe hovoria že sú veriaci a do kostola nepôjdu kvôli farárovi spovedať sa nebudú alebo tam idú len aby ich ľudia neohovarali pôjdu tam aj s červenou šnúrkou a hovoríte si áno ja som veriaci mne farári veľmi pomohli a to som nemusela byť s nimi ani v kontaktu stačí ich v tom kostole len počúvať čo hovoria ale to je pre vás "veriacich" čo nechodia ani do kostola obtiažne a potom tu kladiete otázky PREČO! Kvôli takým ako ste vy
@monikatopolcany a pre mňa táto diskusia stalo zato že aspoň jeden človek sa to snaží pochopiť a prijať ako vy 😊 len dávajte deťom každý večer krížik na čelo a oni nech dávajú vám a dobre bude
@terezka1947 presne, ako píšete nažité. Vďaka tej formulke "voľakedy sa to tak robilo", alebo odjakživa (alebo podobnej) ľudia spohodlnejú a nepremýšľajú nad vecami..
Dievcata tie ktore chcete skopirovala som tu krasnu modlitbu za deticky. Ochrani viac ako nejaka snurka 🙂
Pane Ježišu, vystri svoju ruku nad moje dieťa/deti.........(meno-mená)
a požehnaj ho.
Prosím Ťa, zahrň ho svojim milosrdenstvom a láskou.
Zmiluj sa nad ním a odpusť mu všetky hriechy.
Prikry ho svojou krvou a chráň jeho myseľ, srdce i vzťahy.
Uzdrav svojou láskou všetky citové zranenia jeho srdca.
Osloboď ho od všetkých vplyvov Zlého.
Ochraňuj ho na cestách, Pane Ježišu.
V Tvojom mene mu žehnám pokoj duše, čistotu srdca a oslobodenie od zlých
Myšlienok, slov a skutkov.
Žehnám mu lásku, radosť, pokoj, životnú múdrosť, chuť do modlitby
A k plneniu si povinností, srdce plné lásky k Tebe a k ľuďom.
Chráň ho v živote pred úkladmi Zlého, pred závislosťami rôzneho druhu
A nemravnosťou.
Požehnaj ho šťastím duše a všetkým potrebným pre život.
Žehnám ho v Tvojom Mene, aby bolo zdravé duchovne, duševne i telesne,
Aby prišlo do neba s celou našou rodinou.
Pane Ježišu, ďakujem Ti, že si pri ňom a že ho žehnáš.
Požehnaj i mňa, aby som sa ku nemu správal s tvojou trpezlivosťou,
Múdrosťou a láskou Amen.
Pane Ježišu, Ty miluješ naše deti viac ako my. Veríme, že čokoľvek sa s nimi stane,
Ty o tom vieš. Dôverujeme Ti, odovzdávame ti ich, aby si Ty mohol konať v ich živote-
Nie podľa našej predstavy, ale podľa tvojej múdrosti a lásky, vedúcej ku spáse ich duše.
Amen.
@monikatopolcany Používať bylinku vrámci fytoterapie je o.k. Inak je to biela mágia, nech si to nazveš ako chceš.
@terezka1947 🙂 pár sto rokov dozadu si aj o tetach bylinkarkach mysleli že sú bosorky a majú čarovnú moc. Potom ich pálili na hranici.
Len toľko ... To že fungovaniu niečoho čo pomôže nechápeme neznamená že to je diabol.
@terezka1947 🙂 ja ak som chcela pre dieťa pokoj, požehnanie, ochranu....tak som ho nakrmila, prebalila, pomojkala....ono to fakt funguje.
@jankapepe si predstav,ze aj ja...a ozaj to pomahalo,bolo kludne,spalo,prospievalo.
ako rastlo,zacala som zistovat,ze vsade s nim byt nemozem....a tak k tomu jedeniu,praniu a telefonovaniu,kde je,ci je ok bolo potrebne nieco pridat....ja modlitbu.
cize uz kazda robme,co chceme....
@paulinkaa2 určite mu na kočík ani na palec nedávaj nič červené.Pretože tým ho otváraš zlému.Nie je tu nádejv Božiu lásku,ale ochrana sa pripisuje matėrii.
@gabrielikta dakujene nic tske sme nerobili

@terezka1947 chápem......a keď človek verí že tabletka pomôže viac ako motlitba......to je to isté? Zakážeme lieky? Tu mi to príde rovnaké v čom je rozdiel?