Hľadám skúseneho homeopata s medicínskym vzdelaním
Ahojte,
Hladam naozaj skuseneho homeopata, ci uz na Sk, CZ, alebo aj At, ktory ma idealne medicinske vzdelanie.
Mala by to byt klasicka homeopatia.
Viete prosim poradit?
Dakujem moc.
@olivia1425 Ahoj Dakujem za typ. Mas nejake skusenosti?
@mirkaknm ahoj, ano mam ja s nou riesim dceru, paci sa mi ze ide velmi do hlbky hlada a pozera na cloveka uplne komplexne nie len na problem ktory momentalne chces riesit. Kedze ja niesom z BA komunikujeme spolu cez video hovor
Viem dat kontakt v at.
@mirkaknm ahoj, ano mam ja s nou riesim dceru, paci sa mi ze ide velmi do hlbky hlada a pozera na cloveka uplne komplexne nie len na problem ktory momentalne chces riesit. Kedze ja niesom z BA komunikujeme spolu cez video hovor
@olivia1425 Prosim a mohla by som sa opytat co riesite? Tato pani ma aj nejake medicinske pozadie, alebo ako dlho robi homeopatiu? Nenasla som o nej ziadne info nikde. Dakujem
Viem dat kontakt v at.
@guiseppinka Budem rada, ak sa podelis o skusenost aj kontakt, dakujem moc.
@mirkaknm mudr. Sivekova. Odporucam z vlastnej 30 rocnej skusenosti
Mne pred mnohymi rokmi velmi pomohla Mudr. Sivekova http://www.sivekova.sk/page.php?2 Ale lacne to nie je.
@mirkaknm az teraz som si to precitala napisem ti spravu
@mirkaknm az teraz som si to precitala napisem ti spravu
@olivia1425 mohla by som aj ja poprosit do ss.
@mirkaknm mudr. Sivekova. Odporucam z vlastnej 30 rocnej skusenosti
@renatka100 hm vyzera jfajn len tie ceny ;(
@olivia1425 mohla by som aj ja poprosit do ss.
@xxemma ahoj, kludne mi napis spravu neviem co ta zaujima
@mirkaknm poznám www.alteregida.com MUDr.Stasova
Homeopatia je šarlatánstvo na vyťahovanie peňazí z jednoduchších ľudí. Funguje len na úrovni placeba.
Homeopatia je šarlatánstvo na vyťahovanie peňazí z jednoduchších ľudí. Funguje len na úrovni placeba.
@extempore no u mna funguje podanie jedneho lieku uz 30 rokov. Pred tym 2 roky neuspechu s klasickou medicinou. Topiaci sa aj slamky chyta… neznamena to, ze zatracujem klasicku medicinu. Myslim, ze by mohli kludne fungovat spolu.
@extempore no u mna funguje podanie jedneho lieku uz 30 rokov. Pred tym 2 roky neuspechu s klasickou medicinou. Topiaci sa aj slamky chyta… neznamena to, ze zatracujem klasicku medicinu. Myslim, ze by mohli kludne fungovat spolu.
@simsalabim U mnohych to funguje a vyborne, mnohym pomohla dokonca z tazkych ochoreni ci mentalnych stavov 😇
@simsalabim U mnohych to funguje a vyborne, mnohym pomohla dokonca z tazkych ochoreni ci mentalnych stavov 😇
@gigie24 viem, pomohla mnohym, aj mne a zatial sa to u mna zda trvale. V kazdom pripade, 30 r bez recidivy je skvely uspech. Ale poznam aj ludi, ktorym nepomohla. Podobne ako klasicka medicina. Niekedy to ide, niekedy nie.

@mirkaknm https://www.facebook.com/profile.php?id=1000833...