Hľadanie informácií o liečiteľke z Jasenovce-Poloma
26. apr 2025
V tej obci byvala pani, neviem ako ju nazvat…ci liecitelka alebo ako. A vraj to po nej prebral niekto. Ma k tomu niekto viac informacii?
autor
•
6. máj 2025@odoludor
Dobrý deň,
znie to ako začiatok zaujímavého príbehu… alebo kandidáta na pokračovanie Perinbaby.
Ak niekto „preberá schopnosti“ po inej osobe, dúfam, že ide aspoň o živnosť a nie o energetický prenos na diaľku.
Každopádne, pokiaľ nemá diplom, laboratórium alebo aspoň teplomer, odporúčal by som ostať v rovine medicíny a nie folklóru.
Prajem pekný deň a skóre uzdravenie.
@odoludor je uplne bezne ze liecitel nauci svoje poznatky jedneho zo svojich potomkov. Nikto okrem Vas tu nehovori o “schopnostiach”
Bylinkarstvo sa da naucit ako cokolvek ine v zivote. Skore uzdravenie teda prajem aj ja vam.

Dobrý deň,
znie to ako začiatok zaujímavého príbehu… alebo kandidáta na pokračovanie Perinbaby.
Ak niekto „preberá schopnosti“ po inej osobe, dúfam, že ide aspoň o živnosť a nie o energetický prenos na diaľku.
Každopádne, pokiaľ nemá diplom, laboratórium alebo aspoň teplomer, odporúčal by som ostať v rovine medicíny a nie folklóru.
Prajem pekný deň a skóre uzdravenie.