icon

Je bezpečné užívať kozmetický CBD olej?

adzy
23. jún 2025

Zdravím manžel mi tento x doniesol dáky čudný cbd pretože vôbec nemá tu chuť takú ako predošle a nejde mi do hlavy prečo píše sa tam cosmetic mne to príde,že to nepatrí do úst ale na pokožku?ja som dodnes užívala cbd 20%kvôli zápalom a kožným problémom tento mi príde divný dakujem za radu

Je bezpečné užívať kozmetický CBD olej?Je bezpečné užívať kozmetický CBD olej?Je bezpečné užívať kozmetický CBD olej?
s1s4
24. jún 2025

skus si tento konkretny vyhladat v googli a najdi si pouzivanie

adzy
autor
24. jún 2025
@s1s4

skus si tento konkretny vyhladat v googli a najdi si pouzivanie

@s1s4 nenašla som ho len AL vyhľadal,že sa používa na ustnu dutinu takže to mi kúpil zbytočne

s1s4
24. jún 2025
@adzy

@s1s4 nenašla som ho len AL vyhľadal,že sa používa na ustnu dutinu takže to mi kúpil zbytočne

@adzy ked som scren hodila do googlu mne vyhodilo ze je to kozmeticky vyrobok a nesmie sa pouzivat oralne, cisto len na vonkajsie pouzitie

adzy
autor
24. jún 2025
@s1s4

@adzy ked som scren hodila do googlu mne vyhodilo ze je to kozmeticky vyrobok a nesmie sa pouzivat oralne, cisto len na vonkajsie pouzitie

@s1s4 fuha lebo zas ja keď som si zadala do prekladu na obale čo je napísané tak píšu vstreknuť do úst ale neprehltať ,že na ústnu dutinu a ja som.nevedela tak som si dala ako zvyčajne pod jazyk a prehltla a bolo mi aj zle dosť tak som šla si onom pozrieť čoje zač ale ajtak neviem teda načo je vlastne dobrý